New Profile Posts

  1. pancinglama
    pancinglama
    Kalau ada apa2 permintaan lain sila pm terus.
  2. pancinglama
    pancinglama
    Sorry tak perasan msg nya LUNASIA, sy dah create Kulim Caster
  3. muhdbazli
    muhdbazli
    kwn2 lama yg lost contact..sila watsap aku...watsap.my/60182997794
  4. muhdbazli
    muhdbazli
    up..rindu kwn2 pnet
  5. LUNASIA
    LUNASIA pancinglama
    Salam Bro..
    kata nak buat subgroup casters kulim...
    saya nak join...

    Mat Lunas. 019-8888060
  6. poyor7
    poyor7
    gila lama tinggal pnet...muahahaha
  7. batu satu
    batu satu
    masih aktif di pnet ke masta2.....
  8. BuGie
    BuGie
    yeaaahhhhhhhhhhhhh...................
  9. Seluang
    Seluang
    selamat hari raya aidilfitri maaf zahir & batin buat semua sahabat pancing.net
  10. han02
    han02
    Nak cari kelong atau rumah rakit bagan lalang utk trip 12 Mei. Ada siapa leh bantu?
  11. han02
    han02
    Siap siapa utk trip jigging
    1. ikmalaizat
      ikmalaizat
      jigging mne tu?
      Jun 5, 2018
  12. JamilMurad
    JamilMurad
    Mana2 orang kuantan. Jom rapatkan ukhwah
  13. buddeen
    buddeen
    pacakkkkkkkkkk
  14. CRfarhan
    CRfarhan
    I'm back.. after so many years..
  15. Roslan Bin Mahamod
    Roslan Bin Mahamod
    Salam kenal semua otai2 pnet..harap dapat timbailmu dari otai2 semua..newbie
    1. din_125
      din_125
      salam kenal juga bro.. pnet dah tak aktif macam dulu2.. jemmm
      Jan 18, 2018
    2. ikmalaizat
      ikmalaizat
      salam kenal juga...dulu meriah sini...
      Jan 30, 2018
  16. din_125
    din_125
    lama tak masuk sini..
  17. rafiqmuo
    rafiqmuo
    ALHAMDULILLAH....
  18. wakdat
    wakdat
    Rezeki itu dari Allah SWT
  19. kaki selam 2
    kaki selam 2
    Malam ini nak Turun selam Sg semenyih siapa nak ikut jom!!! Call saya 012-4297581
  20. kaki selam 2
    kaki selam 2
    Malam ini nak Turun Sungai semenyih ... siapa nak ikut jom!!!