Pancing.Net
November 22, 2014, 10:45:46 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
  Home   Forum   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1   Go Down
  Print  
Author Topic: Rumah api Port Klang  (Read 7875 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
pucukpisanG
Siakap
*
Offline Offline

Posts: 80



« on: May 04, 2010, 04:48:52 PM »

pd hjg bln 6 ni sy & rakan2 bercadang nk turun sini bermalam(x pernah turun sini lg...)
pada tuan2 yg pernah mancen kt sini mintak bagi info serba sikit dr segi ikan yg menghuni,umpan & set yg harus dibawa...

cadang nk bawak set ringan je(ok ke?)...& berkesan tak area rumah api tu kalau main gewang dalam...

tq
Logged

casting kelah..disambar toman,
kalo ader tersalah..harap dimaafkan..k..
Pancing.Net
« on: May 04, 2010, 04:48:52 PM »

 Logged
manba_nkk
AJK PNET
Arowana
***
Offline Offline

Posts: 18018



« Reply #1 on: May 04, 2010, 05:53:55 PM »

Ada kosong lagi ke ? hehehe saja tanya !
Boleh ke mancing atas situ ? cam best je.
Logged

takda peduli, hentam saja
pucukpisanG
Siakap
*
Offline Offline

Posts: 80



« Reply #2 on: May 04, 2010, 10:09:38 PM »

Ada kosong lagi ke ? hehehe saja tanya !
Boleh ke mancing atas situ ? cam best je.
buat masa ni ramai yg dh masuk list..tp xtaulah last minit nntikan..
sy pun xtau kt ctu leh mancing..member gak yg ajak ni...hihi
Logged

casting kelah..disambar toman,
kalo ader tersalah..harap dimaafkan..k..
jalabelanak
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1588


Kuantan Novice Angler - Call me : 012-9533815


Email
« Reply #3 on: May 05, 2010, 12:34:23 AM »

http://www.pancing.net/index.php?topic=5527.0

Try tengok link ni bro, ni report trip OFB tahun lepas. Harap membantu tak banyak sikit..
Logged
pucukpisanG
Siakap
*
Offline Offline

Posts: 80



« Reply #4 on: May 05, 2010, 09:07:24 AM »

tq tuan jala....
baru tau yg OFB tu rumah api..kekeke
Logged

casting kelah..disambar toman,
kalo ader tersalah..harap dimaafkan..k..
Rusman Kechek
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 674


nak ajak mancing....call 019-3788948


Email
« Reply #5 on: May 06, 2010, 12:48:58 AM »

pernah kuar kat astro joranria.diorang mancing kat atas jeti.bot standby kat bawah....banyak ikan talang....
Logged
bazoka
Bilis
*
Offline Offline

Posts: 1


Email
« Reply #6 on: September 28, 2010, 01:42:42 PM »

salam... kat OFB tu memang best mancing, tapi kena g sana waktu air besar saja..tapi tak leh besar sangat, kalau air mati baik tak yah g sana, saya dah 7 kali g sana, umpan tak yah bawak, sbb kita guna appolo saja unk dapatkan umpan, tamban dan selar cukup banyak di sana... bawak beras saja dan pekakas utk masak memasak... kalau nak g hubungi saya.. minimum 10 orang..
Logged
zamie
Bilis
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 32



Email
« Reply #7 on: March 19, 2011, 01:24:47 PM »

 Grin best jgk rumah api ni.... kepada yg penah pegi bleh bagi info sikit x tentang port ni...... terutamanya no.fon bot yg bawa pi tempat ni.... umpan,ikan yg ada kat umah api ni..... tp klu dalam ni ada trip ajak2 la sekali.... Wink
Logged

hidup mancing....!!!!!!
pyan294
Siakap
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 83


hehehehe..

pyan pyan294
« Reply #8 on: March 19, 2011, 02:29:01 PM »

Grin best jgk rumah api ni.... kepada yg penah pegi bleh bagi info sikit x tentang port ni...... terutamanya no.fon bot yg bawa pi tempat ni.... umpan,ikan yg ada kat umah api ni..... tp klu dalam ni ada trip ajak2 la sekali.... Wink
cuba try selongkar trip bro PT (pancing tegar) kita..mana tau ade kosong lagi..bole jion!!
Logged
ban
Tenggiri
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 412


ban


Email
« Reply #9 on: June 02, 2011, 10:49:38 AM »

bro PT (pancing tegar) selalu wat trip gi ofb (umah api) try intai2 tgk klu ada lubang2 kosong..... Grin
Logged

ban
FRIM kepong , damansara , tanjung karang
016-6663643
FB,YM; faizul_ban@yahoo.com
bb pin ....2804463C
sttylo13
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2757


azlantechno
Email
« Reply #10 on: June 02, 2011, 10:58:06 AM »

Salam Tuan.. Kalau berminat.. PTE & Tenryu ade wat trip 11-12 Jun.. Klu nak join.. Ade kosong lagi.. Tgk link kat bawah nih..

http://www.pancing.net/index.php?topic=18462.0

Join jek.. Trip best nih..
Logged

Wangsa Maju - Keramat - Kerinchi
- 019-3816290 @ 017-2552574 -
zamie
Bilis
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 32



Email
« Reply #11 on: June 08, 2011, 04:39:14 PM »

 Cool cantik gak tu... nanti try intai tgk..... Wink
Logged

hidup mancing....!!!!!!
teinmomo
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 10856


"love it learn it "


Email
« Reply #12 on: June 23, 2011, 05:42:00 PM »

bump!!!!!!!!
Logged



afifnasir
Bilis
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 15


apip_potato
Email
« Reply #13 on: September 15, 2011, 12:18:16 PM »

salam... kat OFB tu memang best mancing, tapi kena g sana waktu air besar saja..tapi tak leh besar sangat, kalau air mati baik tak yah g sana, saya dah 7 kali g sana, umpan tak yah bawak, sbb kita guna appolo saja unk dapatkan umpan, tamban dan selar cukup banyak di sana... bawak beras saja dan pekakas utk masak memasak... kalau nak g hubungi saya.. minimum 10 orang..

berapa bayaran atau cas dikenakan??
Logged

Give Me A Place To Stand
And I shall Move The Word!
ray_mie
SAPA
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2937



« Reply #14 on: September 15, 2011, 12:36:46 PM »

salam... kat OFB tu memang best mancing, tapi kena g sana waktu air besar saja..tapi tak leh besar sangat, kalau air mati baik tak yah g sana, saya dah 7 kali g sana, umpan tak yah bawak, sbb kita guna appolo saja unk dapatkan umpan, tamban dan selar cukup banyak di sana... bawak beras saja dan pekakas utk masak memasak... kalau nak g hubungi saya.. minimum 10 orang..


berapa bayaran atau cas dikenakan??


salam....

cer try tgk sini tuan......

http://www.pancing.net/index.php?topic=20531.0

semoga berjaya.... Wink
Logged



اَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُ
tenryu
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3856


NIK: 019-252 1413


WWW Email
« Reply #15 on: September 15, 2011, 12:55:02 PM »

TQ TUAN RAY_MIE..

HAA.. MOH KITER..

AKU SUKA MANCING KT SINI SEBAB RELAXXX DAN ENJOY..
Logged

<--- SCAN SINI UTK FB GROUP & CONTACT NO.
tenryu
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3856


NIK: 019-252 1413


WWW Email
« Reply #16 on: October 14, 2011, 05:05:48 PM »

JOM.. ADA TRIP MEGA DISEMBER NI..
MEH LA JOIN, BARU MERIAH SIKIT..  Grin Grin Grin

http://www.pancing.net/index.php?topic=21321.0
Logged

<--- SCAN SINI UTK FB GROUP & CONTACT NO.
Pages: 1   Go Up
  Print  
 
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines
SMFAds for Free Forums
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal