Author Topic: Kedai pancing kat KL..  (Read 6647 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline timbauk

  • Bilis
  • *
  • Posts: 1
    • Email
Kedai pancing kat KL..
« on: August 18, 2010, 03:29:27 PM »
Saya ingin bertanya jika terdapat kedai-kedai pancing yang berdekatan dengan Park Royal Hotel KL. TQ

Offline Special Towel

  • Marlin
  • *
  • Posts: 1631
  • Gender: Male
  • SAYA MEMBELI BARANG SECARA BORONG
    • INSPIRASI BS
    • Email
Re: Kedai pancing kat KL..
« Reply #1 on: August 18, 2010, 05:21:32 PM »
RASANYA TOPIK  NI DH ADA DH.. (KALAU TK SILAP)
0192692396
topi pancing, kerusi lipat, lampu camping, kain tuala, sauk, pancang, umpan tapa, hemmock, tali pancing, payung bugger (utk mancing) dedak power (ichiban)

fb baru samatbakar@ymail.com

Offline zull shimano

  • Bilis
  • *
  • Posts: 6
  • Gender: Male
Re: Kedai pancing kat KL..
« Reply #2 on: August 19, 2010, 05:15:06 PM »
sebelah bomba pudu ada 2 kedai jual alatan pancing harga pun boleh kira murah gak.. ;D

Offline impreza

  • Marlin
  • *
  • Posts: 1044
  • Gender: Male
  • DDC Station 21 SteakHouse 0123463616/0132240225
Re: Kedai pancing kat KL..
« Reply #3 on: September 19, 2010, 11:07:15 PM »
kat wisma ene sebelah kedai nombor tu ke.....
mana ada lagi dah tutup kat ngan stahun...
tak tau dia buka kat mana skrg ni..

Offline maxpancing

  • Marlin
  • *
  • Posts: 1097
Re: Kedai pancing kat KL..
« Reply #4 on: December 14, 2010, 09:11:43 PM »
sebelah bomba pudu ada 2 kedai jual alatan pancing harga pun boleh kira murah gak.. ;D

Eh, ader dua ke? yg sy tau kedai young jer. yg lagi satu tu maner?

Offline joran maluri

  • SAPA
  • Arowana
  • *
  • Posts: 22936
  • Gender: Male
  • 019 3100410 HJ SAARI -WP
Re: Kedai pancing kat KL..
« Reply #5 on: December 15, 2010, 07:43:48 AM »
sebelah bomba pudu ada 2 kedai jual alatan pancing harga pun boleh kira murah gak.. ;D
Eh, ader dua ke? yg sy tau kedai young jer. yg lagi satu tu maner?
1 LAGI MENGHALA KE CERAS DEPAN JE SIKIT DARI KODAI YOUNG TRADING
kat wisma ene sebelah kedai nombor tu ke.....
mana ada lagi dah tutup kat ngan stahun...
tak tau dia buka kat mana skrg ni..
GREET ONO ...KAT JALAN IMBI - DEPAN KEDAI HONDA...
SATU LAGI TAK TAHU... ;D



Offline maxpancing

  • Marlin
  • *
  • Posts: 1097
Re: Kedai pancing kat KL..
« Reply #6 on: December 15, 2010, 08:28:53 AM »
great ono yg dekat imbi kedai dier besar x?

Offline h_zahany

  • Bilis
  • *
  • Posts: 22
Re: Kedai pancing kat KL..
« Reply #7 on: January 05, 2011, 09:40:40 PM »
Salam,

Satu kedai dekat jalan maharajalela..sebelah dengan mirana hotel ke apa..nama kedai SABRE TACKLE.

Offline along_penn

  • Marlin
  • *
  • Posts: 1628
  • Gender: Male
    • Email
Re: Kedai pancing kat KL..
« Reply #8 on: January 27, 2012, 02:52:11 PM »
great ono yg dekat imbi kedai dier besar x?

great ono yg kt jln maharajalela dh pindah ke jln imbi ke?...lokasi kedai tu kt mana ye?
- campak aje umpan...makan atau x belakang cite -

Offline BRO TONG SANG

  • Siakap
  • *
  • Posts: 76
  • Gender: Male
    • Email
Re: Kedai pancing kat KL..
« Reply #9 on: February 20, 2013, 11:38:24 AM »
sebelah bomba itu bro lagi satu depan sikit sama row..... harga memang menarik tapi kalau nak harga durian runtuh www.mudah. banyak brg bro......

Offline Brother Nomo

  • Bilis
  • *
  • Posts: 9
  • Gender: Male
  • Kasi SengaT..
Re: Kedai pancing kat KL..
« Reply #10 on: August 17, 2015, 04:55:06 PM »
Maaf ..mencelah..saya mencari alat pancing secondhand ...herga below rm 150.00
wassup saya ...012-4132230.. ;D