Pancing.Net
September 21, 2014, 08:02:43 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News:
 
  Home   Forum   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1   Go Down
  Print  
Author Topic: Kedai pancing kat KL..  (Read 5745 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
timbauk
Bilis
*
Offline Offline

Posts: 1


Email
« on: August 18, 2010, 03:29:27 PM »

Saya ingin bertanya jika terdapat kedai-kedai pancing yang berdekatan dengan Park Royal Hotel KL. TQ
Logged
Pancing.Net
« on: August 18, 2010, 03:29:27 PM »

 Logged
Special Towel
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1634


SAYA MEMBELI BARANG SECARA BORONG


WWW Email
« Reply #1 on: August 18, 2010, 05:21:32 PM »

RASANYA TOPIK  NI DH ADA DH.. (KALAU TK SILAP)
Logged

0192692396
topi pancing, kerusi lipat, lampu camping, kain tuala, sauk, pancang, umpan tapa, hemmock, tali pancing, payung bugger (utk mancing) dedak power (ichiban)

fb baru samatbakar@ymail.com
zull shimano
Bilis
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 6



« Reply #2 on: August 19, 2010, 05:15:06 PM »

sebelah bomba pudu ada 2 kedai jual alatan pancing harga pun boleh kira murah gak.. Grin
Logged
impreza
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1044


DDC Station 21 SteakHouse 0123463616/0132240225


« Reply #3 on: September 19, 2010, 11:07:15 PM »

kat wisma ene sebelah kedai nombor tu ke.....
mana ada lagi dah tutup kat ngan stahun...
tak tau dia buka kat mana skrg ni..
Logged
maxpancing
Marlin
*
Offline Offline

Posts: 1097


« Reply #4 on: December 14, 2010, 09:11:43 PM »

sebelah bomba pudu ada 2 kedai jual alatan pancing harga pun boleh kira murah gak.. Grin

Eh, ader dua ke? yg sy tau kedai young jer. yg lagi satu tu maner?
Logged
joran maluri
SAPA
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 22932


019 3100410 HJ SAARI -WP

joranmaluri@yahoo.com.my
« Reply #5 on: December 15, 2010, 07:43:48 AM »

sebelah bomba pudu ada 2 kedai jual alatan pancing harga pun boleh kira murah gak.. Grin
Eh, ader dua ke? yg sy tau kedai young jer. yg lagi satu tu maner?
1 LAGI MENGHALA KE CERAS DEPAN JE SIKIT DARI KODAI YOUNG TRADING
kat wisma ene sebelah kedai nombor tu ke.....
mana ada lagi dah tutup kat ngan stahun...
tak tau dia buka kat mana skrg ni..
GREET ONO ...KAT JALAN IMBI - DEPAN KEDAI HONDA...
SATU LAGI TAK TAHU... Grin
Logged



maxpancing
Marlin
*
Offline Offline

Posts: 1097


« Reply #6 on: December 15, 2010, 08:28:53 AM »

great ono yg dekat imbi kedai dier besar x?
Logged
h_zahany
Bilis
*
Offline Offline

Posts: 22


« Reply #7 on: January 05, 2011, 09:40:40 PM »

Salam,

Satu kedai dekat jalan maharajalela..sebelah dengan mirana hotel ke apa..nama kedai SABRE TACKLE.
Logged
along_penn
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1625


Email
« Reply #8 on: January 27, 2012, 02:52:11 PM »

great ono yg dekat imbi kedai dier besar x?

great ono yg kt jln maharajalela dh pindah ke jln imbi ke?...lokasi kedai tu kt mana ye?
Logged

- campak aje umpan...makan atau x belakang cite -
BRO TONG SANG
Siakap
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 76


collin
Email
« Reply #9 on: February 20, 2013, 11:38:24 AM »

sebelah bomba itu bro lagi satu depan sikit sama row..... harga memang menarik tapi kalau nak harga durian runtuh www.mudah. banyak brg bro......
Logged
Pages: 1   Go Up
  Print  
 
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines
SMFAds for Free Forums
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal