Pancing.Net
November 24, 2014, 10:25:08 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
  Home   Forum   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1   Go Down
  Print  
Author Topic: Kedai Pancing Online "Tokey Fishing Tackle"  (Read 14482 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
abu cardinal
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1616


Ngail...mmg asyik sekali..tp kpdNYA jgn dilupa..

ezzy887
Email
« on: February 25, 2009, 09:53:23 PM »

Salam bro2 pancing.net..
Sesapa yg. duk berkira2 nak sambar reel,rod atau brg2 mancen samada baru atau 2nd,trylah jenguk2 kedai pancing online nie. Sy sendiri pernah beli reel Penn 320 GTi daripadanya. Mungkin diantara bro2 p.net tahu dan pernah membeli daripadanya. Harga brg2 yg dijual kt situ bergantung pd jenis..ader yg murah skit dr pasaran kite dan ader yg lebih kureng same..boleh booking dulu kalau x cukup modal..no hal lah..sebab model setiap jenis terutama reel mungkin ader satu shj dan x de dlm pasaran..(cehh..mcm promoter plak aku nih... Tongue)komen dr bro2 dialu2kan...pe2 hal kite window shopping jer dulu... Grin Grin

Tokey Fishing Tackle (En. Hassan@Tokey)
Laman blog beliau : >>>http://tokey-fishing-tackle.blogspot.com/<<<
Logged


Nak gi ngeteh/komplot tu koling2 ler ambe retek...kalo dekat,musti ambe jion punyer..h/p: 017-9461339
Pancing.Net
« on: February 25, 2009, 09:53:23 PM »

 Logged
yastross
Pelata
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 126



Email
« Reply #1 on: March 19, 2009, 02:01:12 PM »

Salam bro2 pancing.net..
Sesapa yg. duk berkira2 nak sambar reel,rod atau brg2 mancen samada baru atau 2nd,trylah jgk2 kedai pancing online nie. Sy sendiri pernah beli reel Penn 320 GTi daripadanya. Mungkin diantara bro2 p.net tahu dan pernah membeli daripadanya. Harga brg2 yg dijual kt situ bergantung pd jenis..ader yg murah skit dr pasaran kite dan ader yg lebih kureng same..boleh booking dulu kalau x cukup modal..no problem..sebab model setiap jenis terutama reel mungkin ader satu shj dan ade yg xde dlm pasaran negara kite..komen dr bro2 dialu2kan...pe2 hal kite window shopping jer dulu... Grin Grin

Tokey Fishing Tackle (En. Hassan@Tokey)
Laman blog beliau : http://tokey-fishingishobby.blogspot.com/2008/05/fishing-reels-rods-for-sale.html




Bagus kedai online ni bro...thanks for the information...dah survey dah..ade yg berkenan malangnye rm lak yg berkenan laie...len kali laa gamaknye...
Logged

Potocol
Mod.Laman Ini
Marlin
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 9859


PERAK DARUL RIDZUAN


WWW Email
« Reply #2 on: March 19, 2009, 02:09:44 PM »

Ni dia taukey kedai online tu.......


Kalau tuan2 jumpa dia....cakap Sahir kirim salam..heheheheeee
Logged

Selamat Menyambut Hari Raya Aidul Fitri. Maaf Zahir dan Batin dari saya sekeluarga.
abu cardinal
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1616


Ngail...mmg asyik sekali..tp kpdNYA jgn dilupa..

ezzy887
Email
« Reply #3 on: March 19, 2009, 05:06:56 PM »

laaaaa...kroni bro Potocol rupanyerr..ni sudah bagus..sedara Tokey nie pernah bbrp kali offer join komplot mancen dia (yg terbaru trip Sg. Besar..)tp dek kerana kesibukkan tugas,skali pun x leh nk join laei....adeeiiiiii (pinjam bro bidan punye trademark sket...hehehhe)
Logged


Nak gi ngeteh/komplot tu koling2 ler ambe retek...kalo dekat,musti ambe jion punyer..h/p: 017-9461339
din channa
Pelata
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 118


kumpau lg di seagate

confius_85@yahoo.com
Email
« Reply #4 on: April 11, 2009, 04:55:55 PM »

kenapa blog kedai pancing online ni x blh bukak skarang??ada sapa blh tolong??
Logged

mancing sampai terjojol biji mata
abu cardinal
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1616


Ngail...mmg asyik sekali..tp kpdNYA jgn dilupa..

ezzy887
Email
« Reply #5 on: April 11, 2009, 05:08:08 PM »

bro Din channa...dah..aku dh fix dah..try klik sekali lg kt bwh sekali.... Wink Wink
Logged


Nak gi ngeteh/komplot tu koling2 ler ambe retek...kalo dekat,musti ambe jion punyer..h/p: 017-9461339
PeriGi_bIrU
Tenggiri
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 344


j0M ngAiL SamPaI LeBaM

i_briey
Email
« Reply #6 on: March 21, 2011, 10:08:29 AM »

eden pon konal2 jugak beliau neh..hehe
Logged

..aPA?AdE kOmpLoT??dGn PanTAs gUa saMBAr rOD....
mancasting75
Marlin
*
Offline Offline

Posts: 9996


Call 0193962808 kalu nak ajak mancing...


Email
« Reply #7 on: March 24, 2011, 04:26:53 PM »

 Barang jualan bro kita ni memang mantop...selalu tengok kat mudah, barang banyak kondisi cantik dan tiada madah berhelah...what you see is what you get....mari meriahkan www.mudah.com.my
Logged
wujiman
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1042


redah tetap redah!

wujiman79
Email
« Reply #8 on: March 24, 2011, 04:43:56 PM »

Dengan abg hassan ni la mula2 sy terjebak beli alatan mancing yg berkualiti. Beli shimano SEDONA 4000 mmg terbaek. Tarik patin 7kilo selambe jek hihihi..mmg puashati sgt masa tu  Grin

Dia pun rajin gak ajak ikut trip.. tapi masalah masa dan permit, tak dpt la join. Kalau nk cari brg2 yg kadangkala 'RARE'.. bule jumpa beliau. Kat gombak jee..
Logged

sbbs
Tenggiri
*
Offline Offline

Posts: 252


Email
« Reply #9 on: April 16, 2011, 02:18:39 PM »

dah 2 kali beli rod bottom dr Tokey fishing
direct hantar ke Kuching Sarawak.
Logged
Mr. PENN
Bilis
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 10


Gua Henjut Jer...


« Reply #10 on: June 15, 2011, 11:16:11 AM »

Hamba pun dah terjebak beli kat bro tokey ni...(ari Jumaat minggu lepas -10 June 2011, lepas je sembahyang Jumaat, terus gi umah bro ni kat Gombak, memang puas hati...mcm2 ada...service pun mantop beb...
Logged
Pages: 1   Go Up
  Print  
 
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines
SMFAds for Free Forums
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal