Author Topic: Kedai Pancing Online "Tokey Fishing Tackle"  (Read 16269 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline abu cardinal

  • Marlin
  • *
  • Posts: 1616
  • Gender: Male
  • Ngail...mmg asyik sekali..tp kpdNYA jgn dilupa..
    • Email
Kedai Pancing Online "Tokey Fishing Tackle"
« on: February 25, 2009, 09:53:23 PM »
Salam bro2 pancing.net..
Sesapa yg. duk berkira2 nak sambar reel,rod atau brg2 mancen samada baru atau 2nd,trylah jenguk2 kedai pancing online nie. Sy sendiri pernah beli reel Penn 320 GTi daripadanya. Mungkin diantara bro2 p.net tahu dan pernah membeli daripadanya. Harga brg2 yg dijual kt situ bergantung pd jenis..ader yg murah skit dr pasaran kite dan ader yg lebih kureng same..boleh booking dulu kalau x cukup modal..no hal lah..sebab model setiap jenis terutama reel mungkin ader satu shj dan x de dlm pasaran..(cehh..mcm promoter plak aku nih... :P)komen dr bro2 dialu2kan...pe2 hal kite window shopping jer dulu... ;D ;D

Tokey Fishing Tackle (En. Hassan@Tokey)
Laman blog beliau : >>>http://tokey-fishing-tackle.blogspot.com/<<<

Nak gi ngeteh/komplot tu koling2 ler ambe retek...kalo dekat,musti ambe jion punyer..h/p: 017-9461339

Offline yastross

  • Pelata
  • *
  • Posts: 126
  • Gender: Male
    • Email
Re: Kedai Pancing Online "Tokey Fishing Tackle"
« Reply #1 on: March 19, 2009, 02:01:12 PM »
Salam bro2 pancing.net..
Sesapa yg. duk berkira2 nak sambar reel,rod atau brg2 mancen samada baru atau 2nd,trylah jgk2 kedai pancing online nie. Sy sendiri pernah beli reel Penn 320 GTi daripadanya. Mungkin diantara bro2 p.net tahu dan pernah membeli daripadanya. Harga brg2 yg dijual kt situ bergantung pd jenis..ader yg murah skit dr pasaran kite dan ader yg lebih kureng same..boleh booking dulu kalau x cukup modal..no problem..sebab model setiap jenis terutama reel mungkin ader satu shj dan ade yg xde dlm pasaran negara kite..komen dr bro2 dialu2kan...pe2 hal kite window shopping jer dulu... ;D ;D

Tokey Fishing Tackle (En. Hassan@Tokey)
Laman blog beliau : http://tokey-fishingishobby.blogspot.com/2008/05/fishing-reels-rods-for-sale.html



Bagus kedai online ni bro...thanks for the information...dah survey dah..ade yg berkenan malangnye rm lak yg berkenan laie...len kali laa gamaknye...

Offline Potocol

  • Mod.Laman Ini
  • Marlin
  • *****
  • Posts: 9848
  • Gender: Male
  • PERAK DARUL RIDZUAN
    • http://sahiranshah.multiply.com/
    • Email
Re: Kedai Pancing Online "Tokey Fishing Tackle"
« Reply #2 on: March 19, 2009, 02:09:44 PM »
Ni dia taukey kedai online tu.......


Kalau tuan2 jumpa dia....cakap Sahir kirim salam..heheheheeee
Selamat Menyambut Hari Raya Aidul Fitri. Maaf Zahir dan Batin dari saya sekeluarga.

Offline abu cardinal

  • Marlin
  • *
  • Posts: 1616
  • Gender: Male
  • Ngail...mmg asyik sekali..tp kpdNYA jgn dilupa..
    • Email
Re: Kedai Pancing Online "Tokey Fishing Tackle"
« Reply #3 on: March 19, 2009, 05:06:56 PM »
laaaaa...kroni bro Potocol rupanyerr..ni sudah bagus..sedara Tokey nie pernah bbrp kali offer join komplot mancen dia (yg terbaru trip Sg. Besar..)tp dek kerana kesibukkan tugas,skali pun x leh nk join laei....adeeiiiiii (pinjam bro bidan punye trademark sket...hehehhe)

Nak gi ngeteh/komplot tu koling2 ler ambe retek...kalo dekat,musti ambe jion punyer..h/p: 017-9461339

Offline din channa

  • Pelata
  • *
  • Posts: 118
  • Gender: Male
  • kumpau lg di seagate
    • Email
Re: Kedai Pancing Online "Tokey Fishing Tackle"
« Reply #4 on: April 11, 2009, 04:55:55 PM »
kenapa blog kedai pancing online ni x blh bukak skarang??ada sapa blh tolong??
mancing sampai terjojol biji mata

Offline abu cardinal

  • Marlin
  • *
  • Posts: 1616
  • Gender: Male
  • Ngail...mmg asyik sekali..tp kpdNYA jgn dilupa..
    • Email
Re: Kedai Pancing Online "Tokey Fishing Tackle"
« Reply #5 on: April 11, 2009, 05:08:08 PM »
bro Din channa...dah..aku dh fix dah..try klik sekali lg kt bwh sekali.... ;) ;)

Nak gi ngeteh/komplot tu koling2 ler ambe retek...kalo dekat,musti ambe jion punyer..h/p: 017-9461339

Offline PeriGi_bIrU

  • Tenggiri
  • *
  • Posts: 344
  • Gender: Male
  • j0M ngAiL SamPaI LeBaM
    • Email
Re: Kedai Pancing Online "Tokey Fishing Tackle"
« Reply #6 on: March 21, 2011, 10:08:29 AM »
eden pon konal2 jugak beliau neh..hehe
..aPA?AdE kOmpLoT??dGn PanTAs gUa saMBAr rOD....

Offline mancasting75

  • Arowana
  • *
  • Posts: 10756
  • Call 01110840208 kalu nak ajak mancing...
    • Email
Re: Kedai Pancing Online "Tokey Fishing Tackle"
« Reply #7 on: March 24, 2011, 04:26:53 PM »
 Barang jualan bro kita ni memang mantop...selalu tengok kat mudah, barang banyak kondisi cantik dan tiada madah berhelah...what you see is what you get....mari meriahkan www.mudah.com.my

Offline wujiman

  • Marlin
  • *
  • Posts: 1042
  • Gender: Male
  • redah tetap redah!
    • Email
Re: Kedai Pancing Online "Tokey Fishing Tackle"
« Reply #8 on: March 24, 2011, 04:43:56 PM »
Dengan abg hassan ni la mula2 sy terjebak beli alatan mancing yg berkualiti. Beli shimano SEDONA 4000 mmg terbaek. Tarik patin 7kilo selambe jek hihihi..mmg puashati sgt masa tu  ;D

Dia pun rajin gak ajak ikut trip.. tapi masalah masa dan permit, tak dpt la join. Kalau nk cari brg2 yg kadangkala 'RARE'.. bule jumpa beliau. Kat gombak jee..

Offline sbbs

  • Tenggiri
  • *
  • Posts: 252
    • Email
Re: Kedai Pancing Online "Tokey Fishing Tackle"
« Reply #9 on: April 16, 2011, 02:18:39 PM »
dah 2 kali beli rod bottom dr Tokey fishing
direct hantar ke Kuching Sarawak.

Offline Mr. PENN

  • Bilis
  • *
  • Posts: 10
  • Gender: Male
  • Gua Henjut Jer...
Re: Kedai Pancing Online "Tokey Fishing Tackle"
« Reply #10 on: June 15, 2011, 11:16:11 AM »
Hamba pun dah terjebak beli kat bro tokey ni...(ari Jumaat minggu lepas -10 June 2011, lepas je sembahyang Jumaat, terus gi umah bro ni kat Gombak, memang puas hati...mcm2 ada...service pun mantop beb...