Mesin yang bunyi nya sodappppp didengar.....jenis apa yang bagus?

(1/1)

mata kail:
Kepada semua kawan2 pancing, saya penah dengar cite ada orang pancing guna mesin yang mengeluarkan bunyi yang sedapppp dan nyaring.....huh dengar dia cite habis satu kolam dengar dia punya mesin bunyi...mak ai punya la sedap bila tengah kail dia disambar ikan patin...huh...best betul bunyi nya...

Nak tanya ..ada tak sesiapa yang guna mesin jenis apa ya..yang bunyi nya sedap didengar..berapa harga nya...ok, sekadar bertanya ....terima kasih.  ;D

sipot-sedot:
topik menarek nih.  ::) ::)
hambe penah dnga bunyik abu 754 ngn abu 753 je. 754 mmg sedap ibarat kete f1.
harge plak kalo kt mudah rsnye lom modify rm240-300.
kalo da modify mau rm350 agaknye.  :o :o
mesen2 abu len lom ade terlihat lg kwn2 hambe pkai. kne tgu otai2 pnet le.  ::) ::)

kecik-sepat:
topik ni dh byk dlm pnet ni tuan..tuan boleh trkan home pastu kt kotak search taip je mesin katak.segala info jual beli penggunaan harga ada di bincangkn..  ;D

Faruq_Fishing89:
I Like This Topik...Saya Pun Tgh Cari Tukang Modified Mesin Bunyi Cm F1 tU...Klau Ada Yg Pndai Buat Sila PM OK....

Navigation

[0] Message Index