Pancing.Net
November 01, 2014, 03:54:25 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
  Home   Forum   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1   Go Down
  Print  
Author Topic: Umpan patin liar atau patin sungai kerian...  (Read 5795 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Siakap Senohong
Tenggiri
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 232


"hidup aku hanya untuk mancing"


« on: March 21, 2011, 12:59:09 PM »

Salam warga p.net..
Apa umpan yg terbaik untuk memikat patin sungai ni?..
Selalu mancing kolam guna roti je..
Logged

Pancing.Net
« on: March 21, 2011, 12:59:09 PM »

 Logged
manba_nkk
AJK PNET
Arowana
***
Offline Offline

Posts: 17902



« Reply #1 on: March 21, 2011, 01:09:47 PM »

ini post sudah ada bro SS, cuba cari ! Wink
Logged

takda peduli, hentam saja
keladi
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 868



« Reply #2 on: March 21, 2011, 02:42:12 PM »

gulp !
Logged

SHAHRUL YAMIN RAZALI
012-2400721
MacGyver5577
Tenggiri
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 336


Snakehead Hunter

zulhalid89@hotmail.com zulhalid89
Email
« Reply #3 on: March 21, 2011, 05:59:17 PM »

ini post sudah ada bro SS, cuba cari ! Wink
betul tu...
cuba la belek2 forum ni Grin..
Logged

berudu
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 21265


Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka


Email
« Reply #4 on: March 21, 2011, 06:04:10 PM »

 Wink
Logged

Ayuhak mancing     DAIL
 
mR_o
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 5628


ngail pah ceroh!!..ke guane?

syukryz@yahoo.com
Email
« Reply #5 on: March 21, 2011, 06:25:56 PM »

kui3..siakap senohong selalu mancen patin sg kerian ke?..
Logged

Siakap Senohong
Tenggiri
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 232


"hidup aku hanya untuk mancing"


« Reply #6 on: March 21, 2011, 09:11:47 PM »

kui3..siakap senohong selalu mancen patin sg kerian ke?..
xpnh lngsung mncing kt sg kerian..tu yg rs nk p try next week..ketaq tgn sgt dh ni nk mengai..bkn xmau belek2 forum ni..tp klu ada yg pnh mncing kt sna blh lh trus bg cdgn umpan apa yg baik n selok belok ikan2 yg ada di sini..saya ni budak baru nak bljr..bak kata org tua2,"learn from the expert.."
Logged

mR_o
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 5628


ngail pah ceroh!!..ke guane?

syukryz@yahoo.com
Email
« Reply #7 on: March 21, 2011, 09:29:56 PM »

bro follow link ni Wink Wink

http://www.pancing.net/index.php?topic=16250.0
Logged

Siakap Senohong
Tenggiri
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 232


"hidup aku hanya untuk mancing"


« Reply #8 on: March 21, 2011, 10:50:45 PM »

tq bro mr.o..jomlh kita komplot sm2 g mengai kat cni...
Logged

mR_o
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 5628


ngail pah ceroh!!..ke guane?

syukryz@yahoo.com
Email
« Reply #9 on: March 21, 2011, 10:56:33 PM »

boleh bro..xde mslh.kalau nk komplot bgthu la ye
Logged

Siakap Senohong
Tenggiri
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 232


"hidup aku hanya untuk mancing"


« Reply #10 on: March 21, 2011, 11:03:20 PM »

boleh bro..xde mslh.kalau nk komplot bgthu la ye
bro ni mmg dok kat area sg kerian ke???agak2 bila bro free..Huh
Logged

mR_o
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 5628


ngail pah ceroh!!..ke guane?

syukryz@yahoo.com
Email
« Reply #11 on: March 22, 2011, 07:05:58 AM »

boleh bro..xde mslh.kalau nk komplot bgthu la ye
bro ni mmg dok kat area sg kerian ke???agak2 bila bro free..Huh
sy duk blja area transkrian ni je..tp umah kt tganu..hjung mingu ni blk tganu, so nex week ade la kt penang blk
Logged

norwawi
Siakap
*
Offline Offline

Posts: 68


Email
« Reply #12 on: March 22, 2011, 09:09:25 AM »

boleh bro..xde mslh.kalau nk komplot bgthu la ye
bro ni mmg dok kat area sg kerian ke???agak2 bila bro free..Huh
sy duk blja area transkrian ni je..tp umah kt tganu..hjung mingu ni blk tganu, so nex week ade la kt penang blk

mR_o.... kalau tak keberatan nak tanya pasal umpan  untuk mancing kolam tambun peneng.1. Rohu--- dedak apa + apa2 bahan lain = berapa sukatanya
2. Tongsan--- pun sama gak cam na ramuannya
Logged
Siakap Senohong
Tenggiri
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 232


"hidup aku hanya untuk mancing"


« Reply #13 on: March 22, 2011, 12:39:39 PM »

boleh bro..xde mslh.kalau nk komplot bgthu la ye
bro ni mmg dok kat area sg kerian ke???agak2 bila bro free..Huh
sy duk blja area transkrian ni je..tp umah kt tganu..hjung mingu ni blk tganu, so nex week ade la kt penang blk
ok sgtlh tu bro mr.o...dlm planning pn mmg next week nak g mengai kat sna..next week blh kita komplot sm2...
Logged

MacGyver5577
Tenggiri
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 336


Snakehead Hunter

zulhalid89@hotmail.com zulhalid89
Email
« Reply #14 on: March 22, 2011, 04:18:02 PM »

boleh bro..xde mslh.kalau nk komplot bgthu la ye
bro ni mmg dok kat area sg kerian ke???agak2 bila bro free..Huh
sy duk blja area transkrian ni je..tp umah kt tganu..hjung mingu ni blk tganu, so nex week ade la kt penang blk
ok sgtlh tu bro mr.o...dlm planning pn mmg next week nak g mengai kat sna..next week blh kita komplot sm2...
betoi ka siakap?.. macgyver pun nk join...
Logged

Pages: 1   Go Up
  Print  
 
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines
SMFAds for Free Forums
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal