Author Topic: tolong2  (Read 15402 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline degawan

  • Siakap
  • *
  • Posts: 80
  • Gender: Male
tolong2
« on: June 10, 2011, 09:04:04 AM »
saya nak tau…
biasanya kalu kat borang kan ader tulis…

kebolehan menaip p.s.m
1.bertulis
2.bercetak

kebolehan trengkas p.s.m
1.bahasa melayu
2.bahasa Inggeris

(Paling sesuai letak bape ek per p.s.m tu??)

saya x faham la nak isi borang tuh mcaner… tolong lah saya.. :( :( :(

tiada beza antara manusia dengan manusia yang lain di mata ALLAH melainkan taqwa.. ;)

Offline shahzam

  • Marlin
  • *
  • Posts: 9460
  • Gender: Male
  • mancen jgn x mancen
Re: tolong2
« Reply #1 on: June 10, 2011, 09:34:54 AM »
Assalamualaikum w.b.t.

p.s.m = perkataan seminit.....merujuk kepada kelajuan kita menaip atau menerengkaskan satu2 perkataan....kebiasaannya bende nih dimintak bile kita apply kerja2 berkaitan dgn menaip......

Offline cdgtxx

  • ♪♫~ROCKAPAK~♫♪
  • Arowana
  • *
  • Posts: 14022
  • Gender: Male
  • KAJANG ANGLER 1978
    • CDGTXX
    • Email
Re: tolong2
« Reply #2 on: June 10, 2011, 09:49:07 AM »
tenkiu shahzam.......dpt ilmu baru pepagi nie...hehehe

PSM : persatuan surfcast malaysia....::)


Offline degawan

  • Siakap
  • *
  • Posts: 80
  • Gender: Male
Re: tolong2
« Reply #3 on: June 10, 2011, 12:27:30 PM »
Assalamualaikum w.b.t.

p.s.m = perkataan seminit.....merujuk kepada kelajuan kita menaip atau menerengkaskan satu2 perkataan....kebiasaannya bende nih dimintak bile kita apply kerja2 berkaitan dgn menaip......

WAALAIKUMUSSALAM...
tq shahzam for the info... ;D
tiada beza antara manusia dengan manusia yang lain di mata ALLAH melainkan taqwa.. ;)

Offline Kelemboy_utara

  • SAPA
  • Marlin
  • *
  • Posts: 2662
  • Gender: Male
  • Asyik mimpi mancen jer....
Re: tolong2
« Reply #4 on: June 10, 2011, 11:05:33 PM »
Assalamualaikum w.b.t.

p.s.m = perkataan seminit.....merujuk kepada kelajuan kita menaip atau menerengkaskan satu2 perkataan....kebiasaannya bende nih dimintak bile kita apply kerja2 berkaitan dgn menaip......

WAALAIKUMUSSALAM...
tq shahzam for the info... ;D

errr...kalu xsilap kan....kena amik test baru tau kita punya P.S.M berapa...kalau xamik test tu...maknanya kita tak tau berapa kita punya P.S.M...so jangan simply isi...just leave it empty.

rujuk yang lebih pakar....teman pon xberapa pasti ;D

Offline joran maluri

  • SAPA
  • Arowana
  • *
  • Posts: 22936
  • Gender: Male
  • 019 3100410 HJ SAARI -WP
Re: tolong2
« Reply #5 on: June 10, 2011, 11:11:11 PM »
Assalamualaikum w.b.t.
p.s.m = perkataan seminit.....merujuk kepada kelajuan kita menaip atau menerengkaskan satu2 perkataan....kebiasaannya bende nih dimintak bile kita apply kerja2 berkaitan dgn menaip......
WAALAIKUMUSSALAM...
tq shahzam for the info... ;D
errr...kalu xsilap kan....kena amik test baru tau kita punya P.S.M berapa...kalau xamik test tu...maknanya kita tak tau berapa kita punya P.S.M...so jangan simply isi...just leave it empty.
rujuk yang lebih pakar....teman pon xberapa pasti ;D
BETULL 2..NANTI DIA SURUH TAIP NANTI HA MASAKKK KARIII...
TERKETAK2 MACAM NAK CASTINGGG PLAKKK HE HE HEEE... ;D ;D ;D



Offline Kelemboy_utara

  • SAPA
  • Marlin
  • *
  • Posts: 2662
  • Gender: Male
  • Asyik mimpi mancen jer....
Re: tolong2
« Reply #6 on: June 11, 2011, 12:01:37 AM »
Assalamualaikum w.b.t.
p.s.m = perkataan seminit.....merujuk kepada kelajuan kita menaip atau menerengkaskan satu2 perkataan....kebiasaannya bende nih dimintak bile kita apply kerja2 berkaitan dgn menaip......
WAALAIKUMUSSALAM...
tq shahzam for the info... ;D
errr...kalu xsilap kan....kena amik test baru tau kita punya P.S.M berapa...kalau xamik test tu...maknanya kita tak tau berapa kita punya P.S.M...so jangan simply isi...just leave it empty.
rujuk yang lebih pakar....teman pon xberapa pasti ;D
BETULL 2..NANTI DIA SURUH TAIP NANTI HA MASAKKK KARIII...
TERKETAK2 MACAM NAK CASTINGGG PLAKKK HE HE HEEE... ;D ;D ;D


keh keh keh....masa tu nak wat perambut pon dah tatau....hahahaha

Offline AmaNZ

  • Bilis
  • *
  • Posts: 40
  • Gender: Male
  • Aku Cuma Minat Kamu....?
    • aman85
Re: tolong2
« Reply #7 on: June 11, 2011, 12:04:30 AM »
Biasanya menaip ni kerja macam sy,lh, kerani opis sj... P.S>M sy pun nda ok jg, Xprnh ambik test pun sblm ambik exam mnaip utk sah jwtn, last2 lulus jg....  ;)