Pancing.Net
July 30, 2014, 12:46:41 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
  Home   Forum   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1   Go Down
  Print  
Author Topic: tolong2  (Read 9467 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
degawan
Siakap
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 80



« on: June 10, 2011, 09:04:04 AM »

saya nak tau…
biasanya kalu kat borang kan ader tulis…

kebolehan menaip p.s.m
1.bertulis
2.bercetak

kebolehan trengkas p.s.m
1.bahasa melayu
2.bahasa Inggeris

(Paling sesuai letak bape ek per p.s.m tu??)

saya x faham la nak isi borang tuh mcaner… tolong lah saya.. Sad Sad Sad

Logged

tiada beza antara manusia dengan manusia yang lain di mata ALLAH melainkan taqwa.. Wink
Pancing.Net
« on: June 10, 2011, 09:04:04 AM »

 Logged
shahzam
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 9424


mancen jgn x mancen


« Reply #1 on: June 10, 2011, 09:34:54 AM »

Assalamualaikum w.b.t.

p.s.m = perkataan seminit.....merujuk kepada kelajuan kita menaip atau menerengkaskan satu2 perkataan....kebiasaannya bende nih dimintak bile kita apply kerja2 berkaitan dgn menaip......
Logged

cdgtxx
♪♫~ROCKAPAK~♫♪
Global Moderator
Arowana
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 13684


KAJANG ANGLER 1978


WWW Email
« Reply #2 on: June 10, 2011, 09:49:07 AM »

tenkiu shahzam.......dpt ilmu baru pepagi nie...hehehe

PSM : persatuan surfcast malaysia....Roll Eyes
Logged


degawan
Siakap
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 80



« Reply #3 on: June 10, 2011, 12:27:30 PM »

Assalamualaikum w.b.t.

p.s.m = perkataan seminit.....merujuk kepada kelajuan kita menaip atau menerengkaskan satu2 perkataan....kebiasaannya bende nih dimintak bile kita apply kerja2 berkaitan dgn menaip......

WAALAIKUMUSSALAM...
tq shahzam for the info... Grin
Logged

tiada beza antara manusia dengan manusia yang lain di mata ALLAH melainkan taqwa.. Wink
Kelemboy_utara
SAPA
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2656


Asyik mimpi mancen jer....


« Reply #4 on: June 10, 2011, 11:05:33 PM »

Assalamualaikum w.b.t.

p.s.m = perkataan seminit.....merujuk kepada kelajuan kita menaip atau menerengkaskan satu2 perkataan....kebiasaannya bende nih dimintak bile kita apply kerja2 berkaitan dgn menaip......

WAALAIKUMUSSALAM...
tq shahzam for the info... Grin

errr...kalu xsilap kan....kena amik test baru tau kita punya P.S.M berapa...kalau xamik test tu...maknanya kita tak tau berapa kita punya P.S.M...so jangan simply isi...just leave it empty.

rujuk yang lebih pakar....teman pon xberapa pasti Grin
Logged
joran maluri
SAPA
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 22933


019 3100410 HJ SAARI -WP

joranmaluri@yahoo.com.my
« Reply #5 on: June 10, 2011, 11:11:11 PM »

Assalamualaikum w.b.t.
p.s.m = perkataan seminit.....merujuk kepada kelajuan kita menaip atau menerengkaskan satu2 perkataan....kebiasaannya bende nih dimintak bile kita apply kerja2 berkaitan dgn menaip......
WAALAIKUMUSSALAM...
tq shahzam for the info... Grin
errr...kalu xsilap kan....kena amik test baru tau kita punya P.S.M berapa...kalau xamik test tu...maknanya kita tak tau berapa kita punya P.S.M...so jangan simply isi...just leave it empty.
rujuk yang lebih pakar....teman pon xberapa pasti Grin
BETULL 2..NANTI DIA SURUH TAIP NANTI HA MASAKKK KARIII...
TERKETAK2 MACAM NAK CASTINGGG PLAKKK HE HE HEEE... Grin Grin Grin
Logged



Kelemboy_utara
SAPA
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2656


Asyik mimpi mancen jer....


« Reply #6 on: June 11, 2011, 12:01:37 AM »

Assalamualaikum w.b.t.
p.s.m = perkataan seminit.....merujuk kepada kelajuan kita menaip atau menerengkaskan satu2 perkataan....kebiasaannya bende nih dimintak bile kita apply kerja2 berkaitan dgn menaip......
WAALAIKUMUSSALAM...
tq shahzam for the info... Grin
errr...kalu xsilap kan....kena amik test baru tau kita punya P.S.M berapa...kalau xamik test tu...maknanya kita tak tau berapa kita punya P.S.M...so jangan simply isi...just leave it empty.
rujuk yang lebih pakar....teman pon xberapa pasti Grin
BETULL 2..NANTI DIA SURUH TAIP NANTI HA MASAKKK KARIII...
TERKETAK2 MACAM NAK CASTINGGG PLAKKK HE HE HEEE... Grin Grin Grin


keh keh keh....masa tu nak wat perambut pon dah tatau....hahahaha
Logged
AmaNZ
Bilis
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 40


Aku Cuma Minat Kamu....?


WWW
« Reply #7 on: June 11, 2011, 12:04:30 AM »

Biasanya menaip ni kerja macam sy,lh, kerani opis sj... P.S>M sy pun nda ok jg, Xprnh ambik test pun sblm ambik exam mnaip utk sah jwtn, last2 lulus jg....  Wink
Logged
Pages: 1   Go Up
  Print  
 
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines
SMFAds for Free Forums
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal