Pancing.Net
November 24, 2014, 02:36:09 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
  Home   Forum   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 »   Go Down
  Print  
Author Topic: Port menarik di Taiping & Seberang Perai ????  (Read 6966 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Bondiana
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 783


....Org Offshore....


Email
« on: March 27, 2009, 10:44:01 PM »

 Huh
Halo broooo.... sume ...
sapa ada port baik kat taiping & seberang perai....
Logged
Pancing.Net
« on: March 27, 2009, 10:44:01 PM »

 Logged
fadzil
Siakap
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 90


Email
« Reply #1 on: March 28, 2009, 08:24:45 AM »

salam.
bro.. ko nak mancing air tawar ke air masin
Logged

pancing jgn tak pancing.........
Bondiana
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 783


....Org Offshore....


Email
« Reply #2 on: March 28, 2009, 03:43:46 PM »

dua2 pun boleh bro....... ada port baik ke???
Logged
fadzil
Siakap
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 90


Email
« Reply #3 on: March 30, 2009, 09:24:27 AM »

nko pm aku no fon... nanti aku kol.. aku jarang online.. tq
Logged

pancing jgn tak pancing.........
PB
Tenggiri
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 463


smart_bean87@yahoo.com
Email
« Reply #4 on: July 21, 2009, 12:37:32 AM »

tepeng kalu nak casting toman bleh g kolam bkt merah...tapi kena masuk dalam kampung sikit...tapi toman nyer ramah...skang nih air tengah cantik ntok casting toman bukit merah....kalu nak casting sekap plak bleh la try g ker kola sepetang....casting land base...kalu nasib baik MJ dan bulan pon ada...port tu pon dalam kampung orang...
Logged
mr_chubab
Bilis
*
Offline Offline

Posts: 5


Email
« Reply #5 on: July 28, 2009, 11:03:48 AM »

just nk tanye..
kat taman tasik tepeng or caravan park (on the g burmese pool)
tue xleh mancing ker??
dh lame sy usha..hahahhaha
Logged
Joe
Pengendali Laman
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4681


Email
« Reply #6 on: July 28, 2009, 11:12:34 AM »

Kat Taman Tasik Taiping tak buleh mancen, karang kena tangkap sama penguatkuasa MPT karang..Kat Burmese pool buleh mancen tapi kat sana tempat orang mandi manda.. Wink
Logged
speedrider
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 704


sikayzie
WWW Email
« Reply #7 on: July 28, 2009, 12:38:10 PM »

dua2 pun boleh bro....... ada port baik ke???


Bnag, nanti jom kita try Titi Karen Kuala Prai?
Logged

PB
Tenggiri
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 463


smart_bean87@yahoo.com
Email
« Reply #8 on: July 28, 2009, 01:12:43 PM »

just nk tanye..
kat taman tasik tepeng or caravan park (on the g burmese pool)
tue xleh mancing ker??
dh lame sy usha..hahahhaha

just kalo bro btol2 berani boleh try kat taman tasik tepeng...
rekod tangkapan kat situ toman 8kg..
kaloi 4kg lebih...
tapi kena kalu org luar senang sikit kalu kantoi nak kelentong...
ckp je bro org luar x tau kat situ x leh mancing...
pas tu bungkus la...
tapi skang sy tgk dah ramai yang makin berani mancing kat situ...
kalu bro naik bot itik tuh...
dinasihatkan jgn le celup2 tgn ker atau bg anak main air...
sbb toman kat situ memang x takut ngan org...
siap timbul amik udara tepi bot lagi...
Logged
Joe
Pengendali Laman
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4681


Email
« Reply #9 on: July 28, 2009, 01:29:02 PM »

hahahahaha...ye ke jangan celup2...esei dulu siap mandi manda lagi dalam tasik tu dengan kawan2...hahahahaha nasib baik toman tu tak ngap sayot...
Logged
PB
Tenggiri
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 463


smart_bean87@yahoo.com
Email
« Reply #10 on: July 28, 2009, 04:46:41 PM »

hahahahaha...ye ke jangan celup2...esei dulu siap mandi manda lagi dalam tasik tu dengan kawan2...hahahahaha nasib baik toman tu tak ngap sayot...

uish igt bangla jer dok mandi kat situ... Grin Grin Grin Grin
Logged
Joe
Pengendali Laman
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4681


Email
« Reply #11 on: July 28, 2009, 05:01:31 PM »

hahahahahaha.....mampuihh...berani bangla tu...Aku dulu2 rajin main kayak kat tasik tu...tu yang buleh berenang renang tu...
Logged
harriemaulana
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2326


Ipoh 016.555.5979 010.546.5979

harrie_maulana
Email
« Reply #12 on: July 28, 2009, 05:25:29 PM »

just nk tanye..
kat taman tasik tepeng or caravan park (on the g burmese pool)
tue xleh mancing ker??
dh lame sy usha..hahahhaha

just kalo bro btol2 berani boleh try kat taman tasik tepeng...
rekod tangkapan kat situ toman 8kg..
kaloi 4kg lebih...
tapi kena kalu org luar senang sikit kalu kantoi nak kelentong...
ckp je bro org luar x tau kat situ x leh mancing...
pas tu bungkus la...
tapi skang sy tgk dah ramai yang makin berani mancing kat situ...
kalu bro naik bot itik tuh...
dinasihatkan jgn le celup2 tgn ker atau bg anak main air...
sbb toman kat situ memang x takut ngan org...
siap timbul amik udara tepi bot lagi...

Yekerr kalo memfly ok takkk tempat tuhh?
Logged

Joe
Pengendali Laman
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4681


Email
« Reply #13 on: July 28, 2009, 05:38:49 PM »

Buleh...sangat sesuai untuk mem"fly" dan cantek pemandangannye.... Wink Doktor kata "at your own risk" hahahaha
Logged
PB
Tenggiri
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 463


smart_bean87@yahoo.com
Email
« Reply #14 on: July 28, 2009, 05:56:00 PM »

fly boleh bro...
tapi mcm saya kata la kalu kantoi pandai ler ayat...


p/s : PB, toman, sebarau, kaloi, lampam, keli, koi jepun anatara spesis yang ada...
Logged
harriemaulana
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2326


Ipoh 016.555.5979 010.546.5979

harrie_maulana
Email
« Reply #15 on: July 28, 2009, 06:53:02 PM »

Hehehe bukan tak tau risikonyerr saja nak test power jerr Grin
Logged

fadzil
Siakap
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 90


Email
« Reply #16 on: November 09, 2009, 12:13:38 PM »

ai...
semua dah senyap..? Huh
Logged

pancing jgn tak pancing.........
PB
Tenggiri
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 463


smart_bean87@yahoo.com
Email
« Reply #17 on: November 12, 2009, 11:45:51 AM »

ntah tuan tanah pon dah hilang....
huhuhuhuhu...

toman oh toman...
ujung bulan sblas nih kena repeat balik...
Logged
Bondiana
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 783


....Org Offshore....


Email
« Reply #18 on: November 12, 2009, 11:48:34 AM »

Dgr crita area lombong kt kmpung Jana sambungan ada port toman tul ker?Huh

Kat Sbrg Prai mana ada kolam siakap hah???
Logged
PB
Tenggiri
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 463


smart_bean87@yahoo.com
Email
« Reply #19 on: November 12, 2009, 11:51:58 AM »

x tau plak situ da lombong?
kalu seberang prai terus g bedong ler bro...
bayar RM30 dari pagi sampai petang....
mancing sampai lebam... Grin
hehehehehe
Logged
Bondiana
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 783


....Org Offshore....


Email
« Reply #20 on: November 12, 2009, 11:54:07 AM »

x tau plak situ da lombong?
kalu seberang prai terus g bedong ler bro...
bayar RM30 dari pagi sampai petang....
mancing sampai lebam... Grin
hehehehehe

tuh cdgan baik tuh....mmg nak pegi pun 21hb nih ngan Bro Sea Prawn n Speedrider. Sedare PB x nk jion ker??
Logged
speedrider
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 704


sikayzie
WWW Email
« Reply #21 on: November 12, 2009, 09:11:24 PM »

jom la ikut ramai2. hehehe
baju Pnettttttttttt!!!!!
Logged

cdgtxx
♪♫~ROCKAPAK~♫♪
Global Moderator
Arowana
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 13892


KAJANG ANGLER 1978


WWW Email
« Reply #22 on: November 13, 2009, 09:12:02 AM »

pergh.....semarak merah putih menganaz di bedong....
Logged


Bondiana
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 783


....Org Offshore....


Email
« Reply #23 on: November 13, 2009, 09:13:57 AM »

pergh.....semarak merah putih menganaz di bedong....

CD jom lai JION......
Logged
PB
Tenggiri
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 463


smart_bean87@yahoo.com
Email
« Reply #24 on: November 14, 2009, 12:01:53 PM »

x tau plak situ da lombong?
kalu seberang prai terus g bedong ler bro...
bayar RM30 dari pagi sampai petang....
mancing sampai lebam... Grin
hehehehehe

tuh cdgan baik tuh....mmg nak pegi pun 21hb nih ngan Bro Sea Prawn n Speedrider. Sedare PB x nk jion ker??
21 tu ak baru gerak dari johor balik taiping....
Logged
The Devil
Bilis
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 24



Email
« Reply #25 on: November 14, 2009, 12:10:32 PM »

aku kalau balik taiping , tak lombong kemunting , Kuala Gula..2 tu jer lah yang aku tau..kekurangan kaki di sana..
Logged

Bondiana
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 783


....Org Offshore....


Email
« Reply #26 on: November 14, 2009, 05:52:10 PM »

aku kalau balik taiping , tak lombong kemunting , Kuala Gula..2 tu jer lah yang aku tau..kekurangan kaki di sana..

Tuh la pasal.....bosan jer aku kt tepeng tuh....x der activity
Logged
klang_gate
AJK PNET
Marlin
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3065


Pengail Veteran


« Reply #27 on: November 14, 2009, 05:54:51 PM »

boleh lah bond ..... p memukat kat hentian sg bakap tu.....ayaq dah melimpah......dlm ladang kelapa sawit..
Logged

Joran batang bemban.........
Bondiana
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 783


....Org Offshore....


Email
« Reply #28 on: November 14, 2009, 05:57:27 PM »

boleh lah bond ..... p memukat kat hentian sg bakap tu.....ayaq dah melimpah......dlm ladang kelapa sawit..

Aik...tgh kursus pn online ka....hehehe...
X branai saya nk pi sana bukan takat ikan jer, ular pn byk gak tuh
Logged
klang_gate
AJK PNET
Marlin
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3065


Pengail Veteran


« Reply #29 on: November 14, 2009, 06:03:21 PM »

time dah habis dah..... dah pukul berapa ni......kita bukan nak cari ulaq.....kita nak cari ikan...
Logged

Joran batang bemban.........
Pages: 1 2 »   Go Up
  Print  
 
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines
SMFAds for Free Forums
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal