Pancing.Net
July 25, 2014, 05:42:17 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
  Home   Forum   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 »   Go Down
  Print  
Author Topic: kolam seksyen 24 shah alam  (Read 51473 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
mata bom
Tenggiri
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 310


dalam hati ada mekong


Email
« on: October 04, 2011, 09:41:53 PM »

awat kolam sek24 ni dh mahal?rasa mcm xberbaloi lak mancing 3jam,bayaran rm31.cer cite cer cite.. Cool
Logged

mekong oh mekong Smiley
Pancing.Net
« on: October 04, 2011, 09:41:53 PM »

 Logged
teinmomo
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 10856


"love it learn it "


Email
« Reply #1 on: October 04, 2011, 10:04:12 PM »

oehhhhh..dh naik rega ek..sejak bila nih....??
Logged



Abey79
Tenggiri
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 391


Berkhidmat Kerana Agama, Keluarga dan Negara...


« Reply #2 on: October 04, 2011, 10:31:18 PM »

Tgk dlm fesbuk dia, Arif tambah banyak ikan...dah melimpah air kuar...sampai cecah tangga 7E depan tu.. Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Logged

Jangan biarkan kesilapan mekanikal menghantui komplot anda...
Pengail Baru
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2768


013.244.8847 (KL)


Email
« Reply #3 on: October 04, 2011, 10:38:09 PM »

ahlamak.. dah naik rege ker..?? apa nak buat kene tanggung jer lah kalau dah gigil tahap gaban kene gi situ jugak..











jom.. jom.. serbu ikan baru masuk 4 okt.. sabtu ahad nie kompom pesta rohu nie..  Grin Grin
Logged

DiE FoR SoMeThIng or Live FoR NothInG..
abg_tegar
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2875


kawan budak baru mancing....


« Reply #4 on: October 04, 2011, 11:02:28 PM »

yeke..mahal tu...baru nk try..huhu..
Logged

nak makan makan...xnak makan makan...hehehe
Abey79
Tenggiri
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 391


Berkhidmat Kerana Agama, Keluarga dan Negara...


« Reply #5 on: October 05, 2011, 07:19:13 AM »

Kalo nak kira cam mahap per hour dia...tp, kalo pegi tmpat lagi murah, kena kira duit minyak ngan tol gak...pastu belum tentu ada ikan banyak mcm ni..(bukti gambar).. Teman pun nak meng-rohu Sabtu ni..
Logged

Jangan biarkan kesilapan mekanikal menghantui komplot anda...
abg_tegar
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2875


kawan budak baru mancing....


« Reply #6 on: October 05, 2011, 08:35:36 AM »

btul tu tuan..biar mahal skit..jnji ikannye mau makan dan godang2..hehee
Logged

nak makan makan...xnak makan makan...hehehe
budakjiwang
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3025


~MANCING2x JUGA, SOLAT JANGAN LUPA~


« Reply #7 on: October 05, 2011, 09:13:05 AM »

alahai!!! baru plan nk turun .. uda mahel le pulop  Roll Eyes Roll Eyes Grin
Logged

:DIMULAKAN DENGAN BISMILLAH, DISUDAHI DENGAN ALHAMDULILLAH:
Apik
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1329


ade chuck!


« Reply #8 on: October 05, 2011, 09:55:25 AM »

alahai!!! baru plan nk turun .. uda mahel le pulop  Roll Eyes Roll Eyes Grin


haha..turun je bang..xpela..turun dengan hati terbuka dan ikhlas.nak turun mlm nie ker bang? komplot jom
Logged



"adaa cara diaa! "
budakjiwang
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3025


~MANCING2x JUGA, SOLAT JANGAN LUPA~


« Reply #9 on: October 05, 2011, 09:58:03 AM »

alahai!!! baru plan nk turun .. uda mahel le pulop  Roll Eyes Roll Eyes Grin

turun skodeng je la... hehehehe Grin


haha..turun je bang..xpela..turun dengan hati terbuka dan ikhlas.nak turun mlm nie ker bang? komplot jom

Logged

:DIMULAKAN DENGAN BISMILLAH, DISUDAHI DENGAN ALHAMDULILLAH:
Apik
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1329


ade chuck!


« Reply #10 on: October 05, 2011, 10:04:01 AM »

Tgk dlm fesbuk dia, Arif tambah banyak ikan...dah melimpah air kuar...sampai cecah tangga 7E depan tu.. Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin


album trip ke bangkok pon da nak sampai 4 album..duit aku la tu    Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
Logged



"adaa cara diaa! "
lee82
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1733


Fish On!!!!


« Reply #11 on: October 05, 2011, 10:13:15 AM »

Tgk dlm fesbuk dia, Arif tambah banyak ikan...dah melimpah air kuar...sampai cecah tangga 7E depan tu.. Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin


album trip ke bangkok pon da nak sampai 4 album..duit aku la tu    Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

hahaha...tahun ni aku x bg duit kat arif langsung...
Logged

Cast away your troubles,Go fishing!!!
Apik
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1329


ade chuck!


« Reply #12 on: October 05, 2011, 10:20:34 AM »

Tgk dlm fesbuk dia, Arif tambah banyak ikan...dah melimpah air kuar...sampai cecah tangga 7E depan tu.. Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin


album trip ke bangkok pon da nak sampai 4 album..duit aku la tu    Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

hahaha...tahun ni aku x bg duit kat arif langsung...


hahahah...aku rase mungkin byk lagi album trip die sengaja xnak bg uplod..die takut apik ori marah
Logged



"adaa cara diaa! "
teinmomo
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 10856


"love it learn it "


Email
« Reply #13 on: October 05, 2011, 04:32:20 PM »

Tgk dlm fesbuk dia, Arif tambah banyak ikan...dah melimpah air kuar...sampai cecah tangga 7E depan tu.. Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin


album trip ke bangkok pon da nak sampai 4 album..duit aku la tu    Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

hahaha...tahun ni aku x bg duit kat arif langsung...

rasa cm nk bg ggak nih..bila ek?HuhHuh Grin Grin
Logged



Abey79
Tenggiri
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 391


Berkhidmat Kerana Agama, Keluarga dan Negara...


« Reply #14 on: October 05, 2011, 06:57:58 PM »

Ari Sabtu ni, aku nak turun kolam skali ngan member dari Temerloh...Otai2 tolonglah jangan datang yee.... Nnt membangau aku ngan kawan aku nnt...hehehehehe... Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
p/s:Kalo x dapat rohu, aku nak pasang bubu dalam kolam arip...
Logged

Jangan biarkan kesilapan mekanikal menghantui komplot anda...
anto mancing85
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 820



WWW Email
« Reply #15 on: October 05, 2011, 08:21:31 PM »

tapi memang terbukti pown mahal...tuan bayangkan 31 inggit untuk 3 jam ..bebaloi tak....saya penah tanya kenapa naik...dia kata sebbab ada mekong...terbukti skung kutipan jackport kurang ...dari sebelum di naikan...semua tak puas hati pasal harga nyer....
Logged

0126903104
naz
teinmomo
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 10856


"love it learn it "


Email
« Reply #16 on: October 05, 2011, 09:25:41 PM »

Ari Sabtu ni, aku nak turun kolam skali ngan member dari Temerloh...Otai2 tolonglah jangan datang yee.... Nnt membangau aku ngan kawan aku nnt...hehehehehe... Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
p/s:Kalo x dapat rohu, aku nak pasang bubu dalam kolam arip...


pasang kat kincir tuh.............. Grin
Logged



mata bom
Tenggiri
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 310


dalam hati ada mekong


Email
« Reply #17 on: October 05, 2011, 09:52:56 PM »

Kalo nak kira cam mahap per hour dia...tp, kalo pegi tmpat lagi murah, kena kira duit minyak ngan tol gak...pastu belum tentu ada ikan banyak mcm ni..(bukti gambar).. Teman pun nak meng-rohu Sabtu ni..
p kolam 24 ni pun kena duit minyak gak bro,siap kena tol kat batu 3 lg,huhu..
Logged

mekong oh mekong Smiley
teinmomo
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 10856


"love it learn it "


Email
« Reply #18 on: October 05, 2011, 10:41:15 PM »

Kalo nak kira cam mahap per hour dia...tp, kalo pegi tmpat lagi murah, kena kira duit minyak ngan tol gak...pastu belum tentu ada ikan banyak mcm ni..(bukti gambar).. Teman pun nak meng-rohu Sabtu ni..
p kolam 24 ni pun kena duit minyak gak bro,siap kena tol kat batu 3 lg,huhu..


ermmm...mana yg jauh tu mmg kena lalu tol la....
cm sy nih duk sebelah kolam jeeee Grin
Logged



anto mancing85
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 820



WWW Email
« Reply #19 on: October 06, 2011, 12:15:38 AM »

ikot tuan tuan ...kalu rasa bebaloi terus kan
Logged

0126903104
naz
Abey79
Tenggiri
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 391


Berkhidmat Kerana Agama, Keluarga dan Negara...


« Reply #20 on: October 06, 2011, 07:12:52 AM »

Ari Sabtu ni, aku nak turun kolam skali ngan member dari Temerloh...Otai2 tolonglah jangan datang yee.... Nnt membangau aku ngan kawan aku nnt...hehehehehe... Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
p/s:Kalo x dapat rohu, aku nak pasang bubu dalam kolam arip...


pasang kat kincir tuh.............. Grin

Nnt sy pasang dua bijik kat kincir tu...
Logged

Jangan biarkan kesilapan mekanikal menghantui komplot anda...
Apik
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1329


ade chuck!


« Reply #21 on: October 06, 2011, 11:47:15 AM »

no komen la kolam nie..aku 50-50.

ade kekurangan dan ade kelebihan...pandai rupanya die..
mase baru bukak bagi harga standard mcm biasa untuk tarik customer bagi gian dan tanam nama kat kolam tu.

.masuk tahun kedua harga dinaikkan.mekong besar2 dimasukkan.ikan karak pon masuk.
untuk jadikan tarikan utama pemancing.dari pemancing biasa dah jadi tokey kolam pancing.
ini dipanggil business...kite pon boleh  jadi mcm arip kalau pandai amik risiko dan peluang..


mancing untuk kepuasan diri sendiri.penat2 cari rezeki dan dgn duit gaji tula kite enjoy ape yang kite nak.
.disamping dijadikan sebagai hobi.tapi jgn terlalu obses sampai x ingat masa depan sendiri kelak termakan diri..


pilihan di tangan anda..



Logged



"adaa cara diaa! "
klm123basel
Marlin
*
Offline Offline

Posts: 619

8pagi>>>>>8pagi>>>>>rm25>>>>>kolam1


Email
« Reply #22 on: October 06, 2011, 06:04:35 PM »

no komen la kolam nie..aku 50-50.

ade kekurangan dan ade kelebihan...pandai rupanya die..
mase baru bukak bagi harga standard mcm biasa untuk tarik customer bagi gian dan tanam nama kat kolam tu.

.masuk tahun kedua harga dinaikkan.mekong besar2 dimasukkan.ikan karak pon masuk.
untuk jadikan tarikan utama pemancing.dari pemancing biasa dah jadi tokey kolam pancing.
ini dipanggil business...kite pon boleh  jadi mcm arip kalau pandai amik risiko dan peluang..


mancing untuk kepuasan diri sendiri.penat2 cari rezeki dan dgn duit gaji tula kite enjoy ape yang kite nak.
.disamping dijadikan sebagai hobi.tapi jgn terlalu obses sampai x ingat masa depan sendiri kelak termakan diri..


pilihan di tangan anda..




berwawasan....
Logged

KOLAM JPOT SEPENUHNYA
TANGKAP
TIMBANG
LEPAS.....
anto mancing85
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 820



WWW Email
« Reply #23 on: October 06, 2011, 06:25:14 PM »

btol ape tuan cakap ...tapi saya mengikuti kpolam itu dari tokeyt lama ...bila harga di naikan ...memang frust
Logged

0126903104
naz
teinmomo
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 10856


"love it learn it "


Email
« Reply #24 on: October 06, 2011, 09:46:12 PM »

pilihan ditangan anda.........
reel anda yg punya...rod anda yg punya.....
umpan anda buat...ikan tokei punya......kekeekkekkekkeee
Logged



Apik
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1329


ade chuck!


« Reply #25 on: October 07, 2011, 10:03:31 AM »

pilihan ditangan anda.........
reel anda yg punya...rod anda yg punya.....
umpan anda buat...ikan tokei punya......kekeekkekkekkeee


pandai makan ,pandai simpan...


sekadar hiburan
ehsan fb 24.
Logged



"adaa cara diaa! "
teinmomo
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 10856


"love it learn it "


Email
« Reply #26 on: October 07, 2011, 10:32:57 AM »

 Grin
Logged



kerol
Siakap
*
Offline Offline

Posts: 77



« Reply #27 on: October 07, 2011, 10:47:35 AM »

 Grin Grin
Logged
anto mancing85
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 820



WWW Email
« Reply #28 on: October 07, 2011, 06:08:49 PM »

haha tuan apik terbaik
Logged

0126903104
naz
along_penn
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1625


Email
« Reply #29 on: October 07, 2011, 06:19:15 PM »

la nie harga brapa untuk pancing?...
Logged

- campak aje umpan...makan atau x belakang cite -
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 »   Go Up
  Print  
 
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines
SMFAds for Free Forums
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal