Author Topic: kolam seksyen 24 shah alam  (Read 90639 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Pengail Baru

  • Marlin
  • *
  • Posts: 2777
  • Gender: Male
  • 013.244.8847 (KL)
    • Email
Re: kolam seksyen 24 shah alam
« Reply #450 on: February 19, 2012, 09:57:37 PM »
apikkkkkkk.. kau turun ker ahad nie game tajaan dan test umpan buah perah ulong tu...??? ??? ???
hahahaha...tadi g tgk sat..mcm membangau ja umpan buah perah tu....wakakakakakaka....power sangattttt............haha....

hahahah yer ker... itu umpan cam umpan2 lain juga... tak sentiasa sesuai kat semua tempat...  ;D ;D ;D
hahaha..tau x per...klu kolam pakai roti insyallah umpan dia terbukti power....klu kt 24 nie...hemmm....

depa tak try ker pallet 6363 tu join ngan umpan perah tu heheh...
DiE FoR SoMeThIng or Live FoR NothInG..

Offline lan_spider

  • Marlin
  • *
  • Posts: 1034
  • Gender: Male
    • Email
Re: kolam seksyen 24 shah alam
« Reply #451 on: February 20, 2012, 09:18:41 AM »
apikkkkkkk.. kau turun ker ahad nie game tajaan dan test umpan buah perah ulong tu...??? ??? ???
hahahaha...tadi g tgk sat..mcm membangau ja umpan buah perah tu....wakakakakakaka....power sangattttt............haha....

hahahah yer ker... itu umpan cam umpan2 lain juga... tak sentiasa sesuai kat semua tempat...  ;D ;D ;D
hahaha..tau x per...klu kolam pakai roti insyallah umpan dia terbukti power....klu kt 24 nie...hemmm....

depa tak try ker pallet 6363 tu join ngan umpan perah tu heheh...
hahaha..klu pakai palet..terbukti la palet power lagi dr umpan perah die...huhuu...

Offline Apik

  • Marlin
  • *
  • Posts: 1339
  • Gender: Male
  • ade chuck!
Re: kolam seksyen 24 shah alam
« Reply #452 on: February 20, 2012, 10:07:28 AM »
arip x mengharamkan lagi ke penggunaa pellet nie?


"adaa cara diaa! "

Offline lan_spider

  • Marlin
  • *
  • Posts: 1034
  • Gender: Male
    • Email
Re: kolam seksyen 24 shah alam
« Reply #453 on: February 20, 2012, 11:12:11 AM »
arip x mengharamkan lagi ke penggunaa pellet nie?
bila masa haram plak????kt mane ko dgr????kolam pncor yer lah haram guna palet..

Offline Apik

  • Marlin
  • *
  • Posts: 1339
  • Gender: Male
  • ade chuck!
Re: kolam seksyen 24 shah alam
« Reply #454 on: February 20, 2012, 11:22:45 AM »
gua benci pellet..racist  ;D   hahaha...


"adaa cara diaa! "

Offline lan_spider

  • Marlin
  • *
  • Posts: 1034
  • Gender: Male
    • Email
Re: kolam seksyen 24 shah alam
« Reply #455 on: February 20, 2012, 11:49:58 AM »


haha...umpan palet gak yg mng....

Offline Apik

  • Marlin
  • *
  • Posts: 1339
  • Gender: Male
  • ade chuck!
Re: kolam seksyen 24 shah alam
« Reply #456 on: February 20, 2012, 12:45:57 PM »
hahaha.....tahniah kerana berani mencubaaaa  ;D


"adaa cara diaa! "

Offline Pengail Baru

  • Marlin
  • *
  • Posts: 2777
  • Gender: Male
  • 013.244.8847 (KL)
    • Email
Re: kolam seksyen 24 shah alam
« Reply #457 on: February 20, 2012, 01:43:31 PM »
ini pemancing ulong tokeh umpan buah perah mmg kaw2 promote umpan dia nih..
DiE FoR SoMeThIng or Live FoR NothInG..

Offline Apik

  • Marlin
  • *
  • Posts: 1339
  • Gender: Male
  • ade chuck!
Re: kolam seksyen 24 shah alam
« Reply #458 on: February 20, 2012, 01:55:50 PM »
ini pemancing ulong tokeh umpan buah perah mmg kaw2 promote umpan dia nih..

tu biasa bang..marketing..haha..  ;D


"adaa cara diaa! "

Offline mR_o

  • Marlin
  • *
  • Posts: 5628
  • Gender: Male
  • ngail pah ceroh!!..ke guane?
    • Email
Re: kolam seksyen 24 shah alam
« Reply #459 on: February 20, 2012, 02:02:19 PM »
huh..umpan perahh...x penah nye dpt guna umpan ni..wahahahaha

Offline lan_spider

  • Marlin
  • *
  • Posts: 1034
  • Gender: Male
    • Email
Re: kolam seksyen 24 shah alam
« Reply #460 on: February 20, 2012, 03:00:07 PM »
huh..umpan perahh...x penah nye dpt guna umpan ni..wahahahaha
;D ;D ;D

Offline sakosz

  • Pelata
  • *
  • Posts: 130
  • Gender: Male
  • berakit-rakit ke hulu, berenang-renang ke tepian
    • Email
Re: kolam seksyen 24 shah alam
« Reply #461 on: February 22, 2012, 10:34:50 AM »
salam..

aku org baru kat port 24 tue.. baru nak merangkak.. sementara blum sampe bulan 4 nie nak langsung kawin(Bakal bini bengkek) hahaha.. minta tunjuk ajar untuk tarik MEkoNG2 nie.. dah 2x pegi.. membangauu jee sambil2 tali putus.. adehhh... Pleaseeeeeeeee :'(
kata kunci : PACAKK !!!!!!!!

Offline Apik

  • Marlin
  • *
  • Posts: 1339
  • Gender: Male
  • ade chuck!
Re: kolam seksyen 24 shah alam
« Reply #462 on: February 22, 2012, 10:48:45 AM »
salam..

aku org baru kat port 24 tue.. baru nak merangkak.. sementara blum sampe bulan 4 nie nak langsung kawin(Bakal bini bengkek) hahaha.. minta tunjuk ajar untuk tarik MEkoNG2 nie.. dah 2x pegi.. membangauu jee sambil2 tali putus.. adehhh... Pleaseeeeeeeee :'(

sebelum ikat kontrak nak tarek mekong arip la nie ye..haha..xpe..
sempat lagi tu 2 bulan..nnt LAN SPIDER jawabkan.die penghulu 24.kadang2 die la yang jadi mekong putuskan tali tu. ;D


"adaa cara diaa! "

Offline Pengail Baru

  • Marlin
  • *
  • Posts: 2777
  • Gender: Male
  • 013.244.8847 (KL)
    • Email
Re: kolam seksyen 24 shah alam
« Reply #463 on: February 23, 2012, 12:07:50 AM »
salam..

aku org baru kat port 24 tue.. baru nak merangkak.. sementara blum sampe bulan 4 nie nak langsung kawin(Bakal bini bengkek) hahaha.. minta tunjuk ajar untuk tarik MEkoNG2 nie.. dah 2x pegi.. membangauu jee sambil2 tali putus.. adehhh... Pleaseeeeeeeee :'(

main line putus...?? perghhhh kira strike mekong 10 kilo ler tu hehehe.. tak mau putus lain kali pakai main line 30lb terus...  ;D ;D
DiE FoR SoMeThIng or Live FoR NothInG..

Offline lan_spider

  • Marlin
  • *
  • Posts: 1034
  • Gender: Male
    • Email
Re: kolam seksyen 24 shah alam
« Reply #464 on: February 23, 2012, 09:49:40 AM »
salam..

aku org baru kat port 24 tue.. baru nak merangkak.. sementara blum sampe bulan 4 nie nak langsung kawin(Bakal bini bengkek) hahaha.. minta tunjuk ajar untuk tarik MEkoNG2 nie.. dah 2x pegi.. membangauu jee sambil2 tali putus.. adehhh... Pleaseeeeeeeee :'(

sebelum ikat kontrak nak tarek mekong arip la nie ye..haha..xpe..
sempat lagi tu 2 bulan..nnt LAN SPIDER jawabkan.die penghulu 24.kadang2 die la yang jadi mekong putuskan tali tu. ;D

oic????otai x kan x nak trnkan ilmu kot??

Offline sakosz

  • Pelata
  • *
  • Posts: 130
  • Gender: Male
  • berakit-rakit ke hulu, berenang-renang ke tepian
    • Email
Re: kolam seksyen 24 shah alam
« Reply #465 on: February 23, 2012, 10:04:26 AM »
haaaa.. ape lagi.. meh trun laa ngajor eden yg baru nak pakai pampers nie dari membangau je..
kata kunci : PACAKK !!!!!!!!

Offline budakjiwang

  • Marlin
  • *
  • Posts: 3031
  • Gender: Male
  • ~MANCING2x JUGA, SOLAT JANGAN LUPA~
Re: kolam seksyen 24 shah alam
« Reply #466 on: February 23, 2012, 05:06:38 PM »
 :o :o :o teman nak jugok  ;D ;D ;D
:DIMULAKAN DENGAN BISMILLAH, DISUDAHI DENGAN ALHAMDULILLAH:

Offline sakosz

  • Pelata
  • *
  • Posts: 130
  • Gender: Male
  • berakit-rakit ke hulu, berenang-renang ke tepian
    • Email
Re: kolam seksyen 24 shah alam
« Reply #467 on: February 24, 2012, 09:27:44 AM »
adehh.. malam td saja pekene jap kat kolam 24.. membangau lagi.. ape la nasib main kolam nie..  :-\ :-\ :-\
kata kunci : PACAKK !!!!!!!!

Offline budakjiwang

  • Marlin
  • *
  • Posts: 3031
  • Gender: Male
  • ~MANCING2x JUGA, SOLAT JANGAN LUPA~
Re: kolam seksyen 24 shah alam
« Reply #468 on: February 24, 2012, 12:43:11 PM »
cube lagi tuan ;D gune umpan pellet ke :o

adehh.. malam td saja pekene jap kat kolam 24.. membangau lagi.. ape la nasib main kolam nie..  :-\ :-\ :-\
:DIMULAKAN DENGAN BISMILLAH, DISUDAHI DENGAN ALHAMDULILLAH:

Offline shidie6990

  • Bilis
  • *
  • Posts: 20
    • Email
Re: kolam seksyen 24 shah alam
« Reply #469 on: February 24, 2012, 08:20:47 PM »
try pkai umpan tongsan bro, sbb dah 2-3 kali pergi tgk org main tongsan naik mekong, yang sy dah 4-5 kali bangau oh bangau, hahahaha.. tp nak buat camne nak g kolam lain jauh2  :(

Offline sakosz

  • Pelata
  • *
  • Posts: 130
  • Gender: Male
  • berakit-rakit ke hulu, berenang-renang ke tepian
    • Email
Re: kolam seksyen 24 shah alam
« Reply #470 on: February 27, 2012, 12:29:59 PM »
cube lagi tuan ;D gune umpan pellet ke :o

adehh.. malam td saja pekene jap kat kolam 24.. membangau lagi.. ape la nasib main kolam nie..  :-\ :-\ :-\

aah guna pallet ? kalo guna umpan tongsan mcm ne ? sape2 kalo ade turun sabtu @ ahad nie kat 24 ? leh set time.. mau blaja laa.. stress woo
kata kunci : PACAKK !!!!!!!!

Offline shidie6990

  • Bilis
  • *
  • Posts: 20
    • Email
Re: kolam seksyen 24 shah alam
« Reply #471 on: February 27, 2012, 02:49:17 PM »
leh try pkai spring bro, pallet kepal kat spring, mata letak barli/polistrin bulat/pallet sebijik2.. pkai dedak serbuk serbuk/roti pun bleh.. Kasi kepal besar2 punye, hehehe...

Offline sakosz

  • Pelata
  • *
  • Posts: 130
  • Gender: Male
  • berakit-rakit ke hulu, berenang-renang ke tepian
    • Email
Re: kolam seksyen 24 shah alam
« Reply #472 on: March 03, 2012, 03:06:32 PM »
wokeh nnt aku try pakai spring lak...

TOLONG SAH KAN !!!

KOLAM SEK 24 ADA RULE BARU SURUH PAKAI BATU ?

betul ka? membe aku ckp kat fb diorang umumkan.. tp masih dlm pertimbangan..
gila mau untung mcm nie.. adehhh
kata kunci : PACAKK !!!!!!!!

Offline budakjiwang

  • Marlin
  • *
  • Posts: 3031
  • Gender: Male
  • ~MANCING2x JUGA, SOLAT JANGAN LUPA~
Re: kolam seksyen 24 shah alam
« Reply #473 on: March 04, 2012, 07:47:17 AM »
 :o :o :o
:DIMULAKAN DENGAN BISMILLAH, DISUDAHI DENGAN ALHAMDULILLAH:

Offline mata bom

  • Tenggiri
  • *
  • Posts: 310
  • Gender: Male
  • dalam hati ada mekong
    • Email
Re: kolam seksyen 24 shah alam
« Reply #474 on: March 04, 2012, 03:36:26 PM »
nk tmbh lg rule baru??? ??? ???
mekong oh mekong :)

Offline Apik

  • Marlin
  • *
  • Posts: 1339
  • Gender: Male
  • ade chuck!
Re: kolam seksyen 24 shah alam
« Reply #475 on: March 04, 2012, 11:04:17 PM »
Rule mesti kene pakai batu?? sape x pakai batu ladung ikan yang naik x masuk ranking mungkin.  :o


"adaa cara diaa! "

Offline sakosz

  • Pelata
  • *
  • Posts: 130
  • Gender: Male
  • berakit-rakit ke hulu, berenang-renang ke tepian
    • Email
Re: kolam seksyen 24 shah alam
« Reply #476 on: March 05, 2012, 10:47:36 AM »
adeh.. aku nie dh la beginner baru nak blaja.. dah kne macam2..
 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
kata kunci : PACAKK !!!!!!!!

Offline shidie6990

  • Bilis
  • *
  • Posts: 20
    • Email
Re: kolam seksyen 24 shah alam
« Reply #477 on: March 05, 2012, 01:30:56 PM »
yup, mmg betul, kene pkai batu mati, main layang tak dibenarkan lagi (ikut rule kolam panchor seremban la ni).. Bagi ok je kot sbb mmg tak pernah main layang, hahahaha.. Denga2 umpan roti dah menjadi balik kat sane, cer try  ;)

Offline sakosz

  • Pelata
  • *
  • Posts: 130
  • Gender: Male
  • berakit-rakit ke hulu, berenang-renang ke tepian
    • Email
Re: kolam seksyen 24 shah alam
« Reply #478 on: March 05, 2012, 03:44:47 PM »
yup, mmg betul, kene pkai batu mati, main layang tak dibenarkan lagi (ikut rule kolam panchor seremban la ni).. Bagi ok je kot sbb mmg tak pernah main layang, hahahaha.. Denga2 umpan roti dah menjadi balik kat sane, cer try  ;)

ROti ? wokeh2.. batu mati tue yg sangkut2 je tali nie.. sat lagi naik paip pvp.. bajet ingat lawan mekong.. wakakakkaa  ;D ;D ;D ;D
kata kunci : PACAKK !!!!!!!!

Offline Apik

  • Marlin
  • *
  • Posts: 1339
  • Gender: Male
  • ade chuck!
Re: kolam seksyen 24 shah alam
« Reply #479 on: March 05, 2012, 03:48:31 PM »
bila lagu mau turun 24 tuan sakosz?


"adaa cara diaa! "