Pancing.Net
September 02, 2014, 12:14:54 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News:
 
  Home   Forum   Help Search Calendar Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 »   Go Down
  Print  
Author Topic: kolam seksyen 24 shah alam  (Read 52751 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pengail Baru
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2769


013.244.8847 (KL)


Email
« Reply #450 on: February 19, 2012, 09:57:37 PM »

apikkkkkkk.. kau turun ker ahad nie game tajaan dan test umpan buah perah ulong tu...Huh Huh Huh
hahahaha...tadi g tgk sat..mcm membangau ja umpan buah perah tu....wakakakakakaka....power sangattttt............haha....

hahahah yer ker... itu umpan cam umpan2 lain juga... tak sentiasa sesuai kat semua tempat...  Grin Grin Grin
hahaha..tau x per...klu kolam pakai roti insyallah umpan dia terbukti power....klu kt 24 nie...hemmm....

depa tak try ker pallet 6363 tu join ngan umpan perah tu heheh...
Logged

DiE FoR SoMeThIng or Live FoR NothInG..
Pancing.Net
« Reply #450 on: February 19, 2012, 09:57:37 PM »

 Logged
lan_spider
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1032



Email
« Reply #451 on: February 20, 2012, 09:18:41 AM »

apikkkkkkk.. kau turun ker ahad nie game tajaan dan test umpan buah perah ulong tu...Huh Huh Huh
hahahaha...tadi g tgk sat..mcm membangau ja umpan buah perah tu....wakakakakakaka....power sangattttt............haha....

hahahah yer ker... itu umpan cam umpan2 lain juga... tak sentiasa sesuai kat semua tempat...  Grin Grin Grin
hahaha..tau x per...klu kolam pakai roti insyallah umpan dia terbukti power....klu kt 24 nie...hemmm....

depa tak try ker pallet 6363 tu join ngan umpan perah tu heheh...
hahaha..klu pakai palet..terbukti la palet power lagi dr umpan perah die...huhuu...
Logged
Apik
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1329


ade chuck!


« Reply #452 on: February 20, 2012, 10:07:28 AM »

arip x mengharamkan lagi ke penggunaa pellet nie?
Logged



"adaa cara diaa! "
lan_spider
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1032



Email
« Reply #453 on: February 20, 2012, 11:12:11 AM »

arip x mengharamkan lagi ke penggunaa pellet nie?
bila masa haram plak????kt mane ko dgr????kolam pncor yer lah haram guna palet..
Logged
Apik
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1329


ade chuck!


« Reply #454 on: February 20, 2012, 11:22:45 AM »

gua benci pellet..racist  Grin   hahaha...
Logged



"adaa cara diaa! "
lan_spider
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1032



Email
« Reply #455 on: February 20, 2012, 11:49:58 AM »



haha...umpan palet gak yg mng....
Logged
Apik
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1329


ade chuck!


« Reply #456 on: February 20, 2012, 12:45:57 PM »

hahaha.....tahniah kerana berani mencubaaaa  Grin
Logged



"adaa cara diaa! "
Pengail Baru
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2769


013.244.8847 (KL)


Email
« Reply #457 on: February 20, 2012, 01:43:31 PM »

ini pemancing ulong tokeh umpan buah perah mmg kaw2 promote umpan dia nih..
Logged

DiE FoR SoMeThIng or Live FoR NothInG..
Apik
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1329


ade chuck!


« Reply #458 on: February 20, 2012, 01:55:50 PM »

ini pemancing ulong tokeh umpan buah perah mmg kaw2 promote umpan dia nih..

tu biasa bang..marketing..haha..  Grin
Logged



"adaa cara diaa! "
mR_o
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 5628


ngail pah ceroh!!..ke guane?

syukryz@yahoo.com
Email
« Reply #459 on: February 20, 2012, 02:02:19 PM »

huh..umpan perahh...x penah nye dpt guna umpan ni..wahahahaha
Logged

lan_spider
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1032



Email
« Reply #460 on: February 20, 2012, 03:00:07 PM »

huh..umpan perahh...x penah nye dpt guna umpan ni..wahahahaha
Grin Grin Grin
Logged
sakosz
Pelata
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 130


berakit-rakit ke hulu, berenang-renang ke tepian


Email
« Reply #461 on: February 22, 2012, 10:34:50 AM »

salam..

aku org baru kat port 24 tue.. baru nak merangkak.. sementara blum sampe bulan 4 nie nak langsung kawin(Bakal bini bengkek) hahaha.. minta tunjuk ajar untuk tarik MEkoNG2 nie.. dah 2x pegi.. membangauu jee sambil2 tali putus.. adehhh... Pleaseeeeeeeee Cry
Logged

kata kunci : PACAKK !!!!!!!!
Apik
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1329


ade chuck!


« Reply #462 on: February 22, 2012, 10:48:45 AM »

salam..

aku org baru kat port 24 tue.. baru nak merangkak.. sementara blum sampe bulan 4 nie nak langsung kawin(Bakal bini bengkek) hahaha.. minta tunjuk ajar untuk tarik MEkoNG2 nie.. dah 2x pegi.. membangauu jee sambil2 tali putus.. adehhh... Pleaseeeeeeeee Cry

sebelum ikat kontrak nak tarek mekong arip la nie ye..haha..xpe..
sempat lagi tu 2 bulan..nnt LAN SPIDER jawabkan.die penghulu 24.kadang2 die la yang jadi mekong putuskan tali tu. Grin
Logged



"adaa cara diaa! "
Pengail Baru
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2769


013.244.8847 (KL)


Email
« Reply #463 on: February 23, 2012, 12:07:50 AM »

salam..

aku org baru kat port 24 tue.. baru nak merangkak.. sementara blum sampe bulan 4 nie nak langsung kawin(Bakal bini bengkek) hahaha.. minta tunjuk ajar untuk tarik MEkoNG2 nie.. dah 2x pegi.. membangauu jee sambil2 tali putus.. adehhh... Pleaseeeeeeeee Cry

main line putus...?? perghhhh kira strike mekong 10 kilo ler tu hehehe.. tak mau putus lain kali pakai main line 30lb terus...  Grin Grin
Logged

DiE FoR SoMeThIng or Live FoR NothInG..
lan_spider
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1032



Email
« Reply #464 on: February 23, 2012, 09:49:40 AM »

salam..

aku org baru kat port 24 tue.. baru nak merangkak.. sementara blum sampe bulan 4 nie nak langsung kawin(Bakal bini bengkek) hahaha.. minta tunjuk ajar untuk tarik MEkoNG2 nie.. dah 2x pegi.. membangauu jee sambil2 tali putus.. adehhh... Pleaseeeeeeeee Cry

sebelum ikat kontrak nak tarek mekong arip la nie ye..haha..xpe..
sempat lagi tu 2 bulan..nnt LAN SPIDER jawabkan.die penghulu 24.kadang2 die la yang jadi mekong putuskan tali tu. Grin

oic????otai x kan x nak trnkan ilmu kot??
Logged
sakosz
Pelata
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 130


berakit-rakit ke hulu, berenang-renang ke tepian


Email
« Reply #465 on: February 23, 2012, 10:04:26 AM »

haaaa.. ape lagi.. meh trun laa ngajor eden yg baru nak pakai pampers nie dari membangau je..
Logged

kata kunci : PACAKK !!!!!!!!
budakjiwang
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3029


~MANCING2x JUGA, SOLAT JANGAN LUPA~


« Reply #466 on: February 23, 2012, 05:06:38 PM »

 Shocked Shocked Shocked teman nak jugok  Grin Grin Grin
Logged

:DIMULAKAN DENGAN BISMILLAH, DISUDAHI DENGAN ALHAMDULILLAH:
sakosz
Pelata
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 130


berakit-rakit ke hulu, berenang-renang ke tepian


Email
« Reply #467 on: February 24, 2012, 09:27:44 AM »

adehh.. malam td saja pekene jap kat kolam 24.. membangau lagi.. ape la nasib main kolam nie..  Undecided Undecided Undecided
Logged

kata kunci : PACAKK !!!!!!!!
budakjiwang
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3029


~MANCING2x JUGA, SOLAT JANGAN LUPA~


« Reply #468 on: February 24, 2012, 12:43:11 PM »

cube lagi tuan Grin gune umpan pellet ke Shocked

adehh.. malam td saja pekene jap kat kolam 24.. membangau lagi.. ape la nasib main kolam nie..  Undecided Undecided Undecided
Logged

:DIMULAKAN DENGAN BISMILLAH, DISUDAHI DENGAN ALHAMDULILLAH:
shidie6990
Bilis
*
Offline Offline

Posts: 20


Email
« Reply #469 on: February 24, 2012, 08:20:47 PM »

try pkai umpan tongsan bro, sbb dah 2-3 kali pergi tgk org main tongsan naik mekong, yang sy dah 4-5 kali bangau oh bangau, hahahaha.. tp nak buat camne nak g kolam lain jauh2  Sad
Logged
sakosz
Pelata
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 130


berakit-rakit ke hulu, berenang-renang ke tepian


Email
« Reply #470 on: February 27, 2012, 12:29:59 PM »

cube lagi tuan Grin gune umpan pellet ke Shocked

adehh.. malam td saja pekene jap kat kolam 24.. membangau lagi.. ape la nasib main kolam nie..  Undecided Undecided Undecided

aah guna pallet ? kalo guna umpan tongsan mcm ne ? sape2 kalo ade turun sabtu @ ahad nie kat 24 ? leh set time.. mau blaja laa.. stress woo
Logged

kata kunci : PACAKK !!!!!!!!
shidie6990
Bilis
*
Offline Offline

Posts: 20


Email
« Reply #471 on: February 27, 2012, 02:49:17 PM »

leh try pkai spring bro, pallet kepal kat spring, mata letak barli/polistrin bulat/pallet sebijik2.. pkai dedak serbuk serbuk/roti pun bleh.. Kasi kepal besar2 punye, hehehe...
Logged
sakosz
Pelata
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 130


berakit-rakit ke hulu, berenang-renang ke tepian


Email
« Reply #472 on: March 03, 2012, 03:06:32 PM »

wokeh nnt aku try pakai spring lak...

TOLONG SAH KAN !!!

KOLAM SEK 24 ADA RULE BARU SURUH PAKAI BATU ?

betul ka? membe aku ckp kat fb diorang umumkan.. tp masih dlm pertimbangan..
gila mau untung mcm nie.. adehhh
Logged

kata kunci : PACAKK !!!!!!!!
budakjiwang
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3029


~MANCING2x JUGA, SOLAT JANGAN LUPA~


« Reply #473 on: March 04, 2012, 07:47:17 AM »

 Shocked Shocked Shocked
Logged

:DIMULAKAN DENGAN BISMILLAH, DISUDAHI DENGAN ALHAMDULILLAH:
mata bom
Tenggiri
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 310


dalam hati ada mekong


Email
« Reply #474 on: March 04, 2012, 03:36:26 PM »

nk tmbh lg rule baru??? Huh Huh
Logged

mekong oh mekong Smiley
Apik
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1329


ade chuck!


« Reply #475 on: March 04, 2012, 11:04:17 PM »

Rule mesti kene pakai batu?? sape x pakai batu ladung ikan yang naik x masuk ranking mungkin.  Shocked
Logged



"adaa cara diaa! "
sakosz
Pelata
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 130


berakit-rakit ke hulu, berenang-renang ke tepian


Email
« Reply #476 on: March 05, 2012, 10:47:36 AM »

adeh.. aku nie dh la beginner baru nak blaja.. dah kne macam2..
 Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry
Logged

kata kunci : PACAKK !!!!!!!!
shidie6990
Bilis
*
Offline Offline

Posts: 20


Email
« Reply #477 on: March 05, 2012, 01:30:56 PM »

yup, mmg betul, kene pkai batu mati, main layang tak dibenarkan lagi (ikut rule kolam panchor seremban la ni).. Bagi ok je kot sbb mmg tak pernah main layang, hahahaha.. Denga2 umpan roti dah menjadi balik kat sane, cer try  Wink
Logged
sakosz
Pelata
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 130


berakit-rakit ke hulu, berenang-renang ke tepian


Email
« Reply #478 on: March 05, 2012, 03:44:47 PM »

yup, mmg betul, kene pkai batu mati, main layang tak dibenarkan lagi (ikut rule kolam panchor seremban la ni).. Bagi ok je kot sbb mmg tak pernah main layang, hahahaha.. Denga2 umpan roti dah menjadi balik kat sane, cer try  Wink

ROti ? wokeh2.. batu mati tue yg sangkut2 je tali nie.. sat lagi naik paip pvp.. bajet ingat lawan mekong.. wakakakkaa  Grin Grin Grin Grin
Logged

kata kunci : PACAKK !!!!!!!!
Apik
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1329


ade chuck!


« Reply #479 on: March 05, 2012, 03:48:31 PM »

bila lagu mau turun 24 tuan sakosz?
Logged



"adaa cara diaa! "
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 »   Go Up
  Print  
 
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines
SMFAds for Free Forums
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal