melancong sambil memancing di Pulau Langkawi

<< < (5/6) > >>

kenderak:
Quote from: mahathir on January 05, 2012, 08:43:07 AM

Quote from: kenderak on January 04, 2012, 10:28:23 PM

Quote from: shah883 on January 04, 2012, 07:42:08 PM

TP TUAN TANAH JGAN LA BUAT UNTUK GENG2 JERANTUT JER...OPEN LA UTK AHLI P.NET..BRU SYOK..OK..


kalau terlalu ramai sukar nak handle.  Betul ke nak join pak cik? nanti pak cik akan maklumkan tarikh dan program


kalau dari jerantut naik bas.. kalau dari dengkil nak naik apa lakkk????


Naik bas Ekspress dari Pudu Central ke Kuala Perlis

kenderak:
Quote from: bird on January 05, 2012, 11:39:26 AM

Quote from: Maxx Peacock on January 05, 2012, 11:23:37 AM

Quote from: shahzam on January 05, 2012, 11:09:00 AM

Quote from: kenderak on January 03, 2012, 06:02:35 PM

Mencari rakan dari daerah jerantut untuk mengadakan trip melancong sambil memancing di Pulau Langkawi selama 4 hari 3 malam
anggaran kos RM300.00 seorang

Pengangkutan: Bas Ekspress Jerantut - Kuala Perlis

Aktiviti:  Lawatan / Memancing:  Persekiran  Pantai Langkawi/Pulau Tuba

Penginapan: Chalet

Kenderaan di Langkawi: Sewa kenderaan

Berminat: Hubungi saya 09-2661415/email: safuan03@yahoo.com


uiks.....murah giler......RM300 sekapla.......sewa kete pon dah RM100++ sehari......nih tutuan tanah ada kontek baik punya la ni......fuh.....


Ni rasanya tak masuk kos harga sewa bot...nak mancing tu kat mana...tak kan mancing kat tepi pantai je..tuan tanah kena explain detail lagi nie..
brapa org kuota ahli yg boleh pegi...kalo ikut kira2 saya, kos ni tak cukup...banyak hidden kos...


betul tu.. byk hidden kos...  ;D     mau massage ka..??

x hidden kos bro, RM300.00 trip "perkongsian bersama" bukana nak cari untung.

Tambang Bas Ekpress Jerantut - Kuala Perlis RM59.60 x 2  = RM119.20
Tambang Ferry Kuala Perlis - Lngkawi RM18.00 x 2 = RM36.00
Sewa kereta RM60.00 @ 4  = RM15.00 seorang (RM30.00)
Sewa Chalet RM40.00 @ 2  = RM20.00 seorang (RM40.00)
Makan minum lebih kurang RM50.00

Bro kiralah sendiri (jangan mudah nak menuduh ada hidden kos

kenderak:
Quote from: Maxx Peacock on January 05, 2012, 11:23:37 AM

Quote from: shahzam on January 05, 2012, 11:09:00 AM

Quote from: kenderak on January 03, 2012, 06:02:35 PM

Mencari rakan dari daerah jerantut untuk mengadakan trip melancong sambil memancing di Pulau Langkawi selama 4 hari 3 malam
anggaran kos RM300.00 seorang

Pengangkutan: Bas Ekspress Jerantut - Kuala Perlis

Aktiviti:  Lawatan / Memancing:  Persekiran  Pantai Langkawi/Pulau Tuba

Penginapan: Chalet

Kenderaan di Langkawi: Sewa kenderaan

Berminat: Hubungi saya 09-2661415/email: safuan03@yahoo.com


uiks.....murah giler......RM300 sekapla.......sewa kete pon dah RM100++ sehari......nih tutuan tanah ada kontek baik punya la ni......fuh.....


Ni rasanya tak masuk kos harga sewa bot...nak mancing tu kat mana...tak kan mancing kat tepi pantai je..tuan tanah kena explain detail lagi nie..
brapa org kuota ahli yg boleh pegi...kalo ikut kira2 saya, kos ni tak cukup...banyak hidden kos...

Mancing pantai/jetty - kuota 4 orang saja

mahathir:
Quote from: kenderak on January 11, 2012, 03:23:17 PM

Quote from: Maxx Peacock on January 05, 2012, 11:23:37 AM

Quote from: shahzam on January 05, 2012, 11:09:00 AM

Quote from: kenderak on January 03, 2012, 06:02:35 PM

Mencari rakan dari daerah jerantut untuk mengadakan trip melancong sambil memancing di Pulau Langkawi selama 4 hari 3 malam
anggaran kos RM300.00 seorang

Pengangkutan: Bas Ekspress Jerantut - Kuala Perlis

Aktiviti:  Lawatan / Memancing:  Persekiran  Pantai Langkawi/Pulau Tuba

Penginapan: Chalet

Kenderaan di Langkawi: Sewa kenderaan

Berminat: Hubungi saya 09-2661415/email: safuan03@yahoo.com


uiks.....murah giler......RM300 sekapla.......sewa kete pon dah RM100++ sehari......nih tutuan tanah ada kontek baik punya la ni......fuh.....


Ni rasanya tak masuk kos harga sewa bot...nak mancing tu kat mana...tak kan mancing kat tepi pantai je..tuan tanah kena explain detail lagi nie..
brapa org kuota ahli yg boleh pegi...kalo ikut kira2 saya, kos ni tak cukup...banyak hidden kos...

Mancing pantai/jetty - kuota 4 orang saja


nak pg pulau tuba tu naik apa????
masa mula2 bro bukak post ni bro x bg tau pun mancing kat pantai ngan jeti je......

kenderak:
Quote from: mahathir on January 11, 2012, 04:34:51 PM

Quote from: kenderak on January 11, 2012, 03:23:17 PM

Quote from: Maxx Peacock on January 05, 2012, 11:23:37 AM

Quote from: shahzam on January 05, 2012, 11:09:00 AM

Quote from: kenderak on January 03, 2012, 06:02:35 PM

Mencari rakan dari daerah jerantut untuk mengadakan trip melancong sambil memancing di Pulau Langkawi selama 4 hari 3 malam
anggaran kos RM300.00 seorang

Pengangkutan: Bas Ekspress Jerantut - Kuala Perlis

Aktiviti:  Lawatan / Memancing:  Persekiran  Pantai Langkawi/Pulau Tuba

Penginapan: Chalet

Kenderaan di Langkawi: Sewa kenderaan

Berminat: Hubungi saya 09-2661415/email: safuan03@yahoo.com


uiks.....murah giler......RM300 sekapla.......sewa kete pon dah RM100++ sehari......nih tutuan tanah ada kontek baik punya la ni......fuh.....


Ni rasanya tak masuk kos harga sewa bot...nak mancing tu kat mana...tak kan mancing kat tepi pantai je..tuan tanah kena explain detail lagi nie..
brapa org kuota ahli yg boleh pegi...kalo ikut kira2 saya, kos ni tak cukup...banyak hidden kos...

Mancing pantai/jetty - kuota 4 orang saja


nak pg pulau tuba tu naik apa????
masa mula2 bro bukak post ni bro x bg tau pun mancing kat pantai ngan jeti je......


Trip ini kan melncong sambil memancing kena paham betul-betul

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page