Pancing.Net
July 31, 2014, 03:23:25 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
  Home   Forum   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Jemputan Makan Tengahari 7/4/2012  (Read 2501 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
ray_mie
SAPA
Marlin
*
Online Online

Gender: Male
Posts: 2925



« on: March 29, 2012, 09:41:27 AM »

اَلسَّلامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُه

Salam sejahtera...

Kepada,

Ahli2 Pnet yang berkelapangan pada 7/4/2012.

JEMPUTAN MAKAN TENGAHARU SEMPENA MAJLIS CUKUR JAMBUL ANAK BONGSU SAYA & MAJLIS SAMBUTAN HARI LAHIR ANAK SULONG SAYA.

Dengan hormatnya saya merujuk kepada perkara di atas.

2. Dimaklumkan bahawa saya seisi keluarga akan mengadakan satu majlis kesyukuran sempena menerima kehadiran ahli baru dalam keluarga kami & meraikan ulang tahun ke-2 kelahiran anak sulong saya. Sehubungan itu kami sekeluarga menjemput tuan/puan bersama2 keluarga untuk hadir bagi memeriahkan majlis yg tidak seberapa ini.

Tarikh         :   7 April 2012 (Sabtu)
Masa          :   1.00 - 4.00 petang
Tempat       :   No 28, Jalan Seri Sedeli 2
                     Taman Sri Andalas.
                     41200 Klang, Selangor.
Koordinat    :   3° 1'33.58"N  101°27'0.08"E


3.      Kehadiran tuan/puan seisi keluarga, diucapkan ribuan terima kasih.


Sekian, dimaklumkan.

“BERKHIDMAT UNTUK KELUARGA”

Saya yang menurut perintah,

 

Logged



اَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُ
Pancing.Net
« on: March 29, 2012, 09:41:27 AM »

 Logged
berudu
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 21259


Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka


Email
« Reply #1 on: March 29, 2012, 09:48:09 AM »

I Like

sebenarnya tarikh tu dah ada trip nak g maldives.... x perlah.... next time boleh pergi Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
Logged

Ayuhak mancing     DAIL
 
shahzam
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 9424


mancen jgn x mancen


« Reply #2 on: March 29, 2012, 09:51:40 AM »

errrrrrrrrrrrrrr.....mohon ampun dan maaf dari ujung rambut ke ujung rod......teman ade trip menotok le arituh.....
Logged

ray_mie
SAPA
Marlin
*
Online Online

Gender: Male
Posts: 2925



« Reply #3 on: March 29, 2012, 09:56:02 AM »

I Like

sebenarnya tarikh tu dah ada trip nak g maldives.... x perlah.... next time boleh pergi Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes

kikikiki..... Wink Grin
like too... Grin Grin Grin
Logged



اَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُ
ray_mie
SAPA
Marlin
*
Online Online

Gender: Male
Posts: 2925



« Reply #4 on: March 29, 2012, 09:58:24 AM »

errrrrrrrrrrrrrr.....mohon ampun dan maaf dari ujung rambut ke ujung rod......teman ade trip menotok le arituh.....

bile masa pulak dah pndai menotok ni..... Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
jgn lupa bawak tangsi sekali nak blaja perambut sotong..... Wink Grin
Logged



اَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُ
shahzam
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 9424


mancen jgn x mancen


« Reply #5 on: March 29, 2012, 09:59:31 AM »

eh mintak maap ye.......menotok tuh sejak aku dr dlm perut lg dah terer.....cume xmo citer je ngan ko......
Logged

ray_mie
SAPA
Marlin
*
Online Online

Gender: Male
Posts: 2925



« Reply #6 on: March 29, 2012, 10:15:57 AM »

eh mintak maap ye.......menotok tuh sejak aku dr dlm perut lg dah terer.....cume xmo citer je ngan ko......

nape ko x mo citer ngan aku..... Huh Undecided Roll Eyes
Logged



اَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُ
shahzam
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 9424


mancen jgn x mancen


« Reply #7 on: March 29, 2012, 10:16:43 AM »

saje je...buat pe citer ngan ko.....citer skang aku nak gi menotok 7/4 nnt.....w.akakakakkakakakaka/......
Logged

ray_mie
SAPA
Marlin
*
Online Online

Gender: Male
Posts: 2925



« Reply #8 on: March 29, 2012, 10:24:07 AM »

saje je...buat pe citer ngan ko.....citer skang aku nak gi menotok 7/4 nnt.....w.akakakakkakakakaka/......

coleman dah ade ke....? klu takde mai amik aku punyer......
tp masa nak pulang nti kena la berisi.... Wink Grin
Logged



اَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُ
let
AJK PNET
Marlin
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3170



Email
« Reply #9 on: March 29, 2012, 10:56:49 AM »

7/4 ka?  mintak maap xdpt dtglah mie... aku ada trip ke melaka hari tu.... Undecided Undecided
Logged

tel kawe : 012-4388 272
ray_mie
SAPA
Marlin
*
Online Online

Gender: Male
Posts: 2925



« Reply #10 on: March 29, 2012, 12:59:43 PM »

7/4 ka?  mintak maap xdpt dtglah mie... aku ada trip ke melaka hari tu.... Undecided Undecided

takde hal...... Roll Eyes Roll Eyes
lain masa ada lg.... Wink Grin
Logged



اَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُ
blue_merlin
Tenggiri
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 445


ada trip jalan


Email
« Reply #11 on: March 31, 2012, 10:40:05 AM »

 Grin Grin Shocked Shocked
Logged

bulan cantek,air cantek call je kawe , kita jalan 0122652695 ( KL-----------Bachok )
lemanspring
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 8706


Tahun hijrah 1435 lebih baik..InsyaAllah


« Reply #12 on: March 31, 2012, 01:14:57 PM »

Grin Grin Shocked Shocked

Terima Kasih , Atas Jemputan saudara.. InsyaAllah
Logged

"Ingatlah, hanya dengan mengingat Allah-lah hati menjadi tenteram”.
                                                      Petikan:Surah Guruh (13:28)
Abang Saiful
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 34650



Email
« Reply #13 on: March 31, 2012, 01:18:53 PM »

terima kasih raymie diatas JEMPUTAN MAKAN TENGAHARI SEMPENA MAJLIS CUKUR JAMBUL ANAK BONGSU & MAJLIS SAMBUTAN HARI LAHIR ANAK SULONG tuan raymie tersebut Grin Grin Grin.. tahniah sekali lagi yopp Wink Wink Wink
Logged
pancing tegar
AJK PNET
Arowana
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 13056


Dato' Maharajalela.....A.K.A...Pasir Salak.


Email
« Reply #14 on: March 31, 2012, 04:04:39 PM »

adei....
dah niat nak pose plak aritu....
tapi rezeki jgn ditolak....namum xdapat gak nak hadir...
tq atas jemputan....eden ade atas air time tu....
Logged

adynoor.
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 550


juragan junior


Email
« Reply #15 on: March 31, 2012, 07:00:38 PM »

Oh rupa nye kita nie berjiran ..bandar putera ...andalas ...ada rezeki singah jap ....sebelum tu lawatan ke kedai pancig. Pchong perdana! .
Logged
afiz
AJK PNET
Arowana
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 17500


P.net DUN Klang ... 019-2453593


« Reply #16 on: April 03, 2012, 01:34:10 PM »

Lorrr ade surat ke.. Ala remi saje je tu xnak aku dtg.. Pastu buat sampai kol 4 je... Mentang2 aku ni keje balik kol 4... Sudah lah remiii blahhh laaaaaa

P/s: tq tuan berudu atas info... Semoga majlis ni bjalan seperti yg dikehendaki.. InsyaAllah..... Banner Dun Klang jgn lupe taruk kat pintu pagar
Logged

nak marah, marah la.. saya apa hal??
berudu
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 21259


Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka


Email
« Reply #17 on: April 03, 2012, 01:38:54 PM »

pergh.... speker pun dia x bagi surat jemputan khas.... sampai hati tol remi nih.... rasanya.... YDP langsung x tau nih Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
Logged

Ayuhak mancing     DAIL
 
kopytiam
Assistant Global Mod
Marlin
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4518



Email
« Reply #18 on: April 03, 2012, 01:40:54 PM »

uik...lerrr...ada jemputan rupanya...hahah... Tongue Grin Grin
Logged

Respect is all about Give-and-Take...You show/give one, You'll get one back !
kimie
SAPA
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 6667



Email
« Reply #19 on: April 03, 2012, 01:59:05 PM »

uik...lerrr...ada jemputan rupanya...hahah... Tongue Grin Grin

MAKANNNN !!!!!!!?Huh??  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Logged

ray_mie
SAPA
Marlin
*
Online Online

Gender: Male
Posts: 2925



« Reply #20 on: April 03, 2012, 05:06:03 PM »

Grin Grin Shocked Shocked

senyum je sedara...... Roll Eyes
mai lah juin..... Wink Grin

Terima Kasih , Atas Jemputan saudara.. InsyaAllah

Sama2 tuan leman......  Smiley
klu xde aral yg melintang mai la juin mkn tgh hari sama nti...... Wink Grin

terima kasih raymie diatas JEMPUTAN MAKAN TENGAHARI SEMPENA MAJLIS CUKUR JAMBUL ANAK BONGSU & MAJLIS SAMBUTAN HARI LAHIR ANAK SULONG tuan raymie tersebut Grin Grin Grin.. tahniah sekali lagi yopp Wink Wink Wink

Sama2 bang TM.... Wink
klu ader free mai la bang TM jln2 area klang pulak...... Wink
terima kasih sekali lagi bang TM.... Wink Grin

adei....
dah niat nak pose plak aritu....
tapi rezeki jgn ditolak....namum xdapat gak nak hadir...
tq atas jemputan....eden ade atas air time tu....

adei.... Roll Eyes
poso la pulak.... Roll Eyes
adei.... Roll Eyes
atas air la pulak...... Roll Eyes
takde hal tuan PT.... Wink
smoga berjaya semasa di atas air nti...... Wink Grin

Oh rupa nye kita nie berjiran ..bandar putera ...andalas ...ada rezeki singah jap ....sebelum tu lawatan ke kedai pancig. Pchong perdana! .

lorrr.... Undecided
berjiran ghupa nyer......  Grin
bole komplot sama ni...... Wink
bdr putera tak jauh mana pun..... Roll Eyes
singgah kejap pun xde hal... Wink
bole kenal2 ngan geng pnet yg hadir..... Wink Grin

Lorrr ade surat ke.. Ala remi saje je tu xnak aku dtg.. Pastu buat sampai kol 4 je... Mentang2 aku ni keje balik kol 4... Sudah lah remiii blahhh laaaaaa

P/s: tq tuan berudu atas info... Semoga majlis ni bjalan seperti yg dikehendaki.. InsyaAllah..... Banner Dun Klang jgn lupe taruk kat pintu pagar

alaaaa...... Undecided
halfday je la ari tu........ Roll Eyes
kandang rimo ngan umah aku dekat je...... Roll Eyes
apiz ur my preeeeeennnnsssss...... Wink Kiss Grin
rugi oooooo tak mai..... Roll Eyes
taruh makan.....taruh makan..... Roll Eyes

pergh.... speker pun dia x bagi surat jemputan khas.... sampai hati tol remi nih.... rasanya.... YDP langsung x tau nih Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes

YDP duk manjang membelit2 je kat bahagian bottom tu..... Roll Eyes
tak jenggah2 dah thread pengumuman kat atas..... Roll Eyes

uik...lerrr...ada jemputan rupanya...hahah... Tongue Grin Grin

uikssss..... Shocked
abg AGM pun tak pasan...... Roll Eyes
jgn lupa bang mai dekat je tu..... Wink Grin

MAKANNNN !!!!!!!?Huh??  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

uikssss..... Shocked
terkojot ko bang long..... Huh
jgn lupo bang mkn tgh hari, bukan mkn malam..... Roll Eyes Wink
kikikikiki...... Grin Grin Grin
Logged



اَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُ
mrsyuko
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2454


"TU DIA DOK ADA"


WWW
« Reply #21 on: April 03, 2012, 05:15:01 PM »

TUAN RAYMIE.... terima kasih di atas jemputan... Grin Grin

InsyAllah kalo berkesempatan akan menyinggah...  Grin Grin
Logged

Nak daftar Streamyx/UNIFI boleh roger saya 0133780404....
PRODUK TERBAIK!!>>
afiz
AJK PNET
Arowana
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 17500


P.net DUN Klang ... 019-2453593


« Reply #22 on: April 03, 2012, 05:18:29 PM »

Waisehhh bulan nie dah byk cuti amik le x-murid muda.. Mau tak rayo den nanti cuti abis
Logged

nak marah, marah la.. saya apa hal??
berudu
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 21259


Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka


Email
« Reply #23 on: April 03, 2012, 05:18:56 PM »

Mrsyuko.... tolong pasang unifi kat rumah Raymie( confirm datang mcm nih) Grin Grin Grin
Logged

Ayuhak mancing     DAIL
 
mrsyuko
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2454


"TU DIA DOK ADA"


WWW
« Reply #24 on: April 03, 2012, 05:24:39 PM »

Mrsyuko.... tolong pasang unifi kat rumah Raymie( confirm datang mcm nih) Grin Grin Grin

Grin Grin Grin harap camtu ler...mana laa tau kot2 tuan raymie nk order.. promote plak tuan berudu nii.. Grin Grin Grin
Logged

Nak daftar Streamyx/UNIFI boleh roger saya 0133780404....
PRODUK TERBAIK!!>>
afiz
AJK PNET
Arowana
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 17500


P.net DUN Klang ... 019-2453593


« Reply #25 on: April 03, 2012, 05:29:56 PM »

Unibersiti le best.. Awexs ramaiiii
Logged

nak marah, marah la.. saya apa hal??
Betok76
AJK PNET
Marlin
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 6200



« Reply #26 on: April 03, 2012, 05:38:06 PM »

Terima kasih atas jemputan Tuan Raymie... Insyallah kalau tiada halangan sampai kot... Grin Grin
Logged
manba_nkk
AJK PNET
Arowana
***
Offline Offline

Posts: 17453



« Reply #27 on: April 03, 2012, 06:02:20 PM »

Kalu kena culik ke port dekat boleh gak singgah makan tengah hari, kalu jauh takleh nak buat apa ................. kena lari dari culikan pulok wei  Grin Grin Grin
Logged

takda peduli, hentam saja
berudu
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 21259


Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka


Email
« Reply #28 on: April 03, 2012, 06:12:59 PM »

Kalu kena culik ke port dekat boleh gak singgah makan tengah hari, kalu jauh takleh nak buat apa ................. kena lari dari culikan pulok wei  Grin Grin Grin
nak mintak kena culik ka nih? Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
Logged

Ayuhak mancing     DAIL
 
manba_nkk
AJK PNET
Arowana
***
Offline Offline

Posts: 17453



« Reply #29 on: April 03, 2012, 06:14:20 PM »

Kalu kena culik ke port dekat boleh gak singgah makan tengah hari, kalu jauh takleh nak buat apa ................. kena lari dari culikan pulok wei  Grin Grin Grin
nak mintak kena culik ka nih? Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes

Tolonglah culik halfday pastu kita p makan freeeeeeeeee  Tongue Tongue Tongue
Logged

takda peduli, hentam saja
Pages: 1 2   Go Up
  Print  
 
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines
SMFAds for Free Forums
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal