Author Topic: Jemputan Makan Tengahari 7/4/2012  (Read 3903 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ray_mie

  • SAPA
  • Marlin
  • *
  • Posts: 2946
  • Gender: Male
Jemputan Makan Tengahari 7/4/2012
« on: March 29, 2012, 09:41:27 AM »
اَلسَّلامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُه

Salam sejahtera...

Kepada,

Ahli2 Pnet yang berkelapangan pada 7/4/2012.

JEMPUTAN MAKAN TENGAHARU SEMPENA MAJLIS CUKUR JAMBUL ANAK BONGSU SAYA & MAJLIS SAMBUTAN HARI LAHIR ANAK SULONG SAYA.

Dengan hormatnya saya merujuk kepada perkara di atas.

2. Dimaklumkan bahawa saya seisi keluarga akan mengadakan satu majlis kesyukuran sempena menerima kehadiran ahli baru dalam keluarga kami & meraikan ulang tahun ke-2 kelahiran anak sulong saya. Sehubungan itu kami sekeluarga menjemput tuan/puan bersama2 keluarga untuk hadir bagi memeriahkan majlis yg tidak seberapa ini.

Tarikh         :   7 April 2012 (Sabtu)
Masa          :   1.00 - 4.00 petang
Tempat       :   No 28, Jalan Seri Sedeli 2
                     Taman Sri Andalas.
                     41200 Klang, Selangor.
Koordinat    :   3° 1'33.58"N  101°27'0.08"E


3.      Kehadiran tuan/puan seisi keluarga, diucapkan ribuan terima kasih.


Sekian, dimaklumkan.

“BERKHIDMAT UNTUK KELUARGA”

Saya yang menurut perintah,

 



اَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُ

Offline berudu

  • Arowana
  • *
  • Posts: 21263
  • Gender: Male
  • Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka
    • Email
Re: Jemputan Makan Tengahari 7/4/2012
« Reply #1 on: March 29, 2012, 09:48:09 AM »
I Like

sebenarnya tarikh tu dah ada trip nak g maldives.... x perlah.... next time boleh pergi ::) ::) ::)
Ayuhak mancing     DAIL
 

Offline shahzam

  • Marlin
  • *
  • Posts: 9460
  • Gender: Male
  • mancen jgn x mancen
Re: Jemputan Makan Tengahari 7/4/2012
« Reply #2 on: March 29, 2012, 09:51:40 AM »
errrrrrrrrrrrrrr.....mohon ampun dan maaf dari ujung rambut ke ujung rod......teman ade trip menotok le arituh.....

Offline ray_mie

  • SAPA
  • Marlin
  • *
  • Posts: 2946
  • Gender: Male
Re: Jemputan Makan Tengahari 7/4/2012
« Reply #3 on: March 29, 2012, 09:56:02 AM »
I Like

sebenarnya tarikh tu dah ada trip nak g maldives.... x perlah.... next time boleh pergi ::) ::) ::)

kikikiki..... ;) ;D
like too... ;D ;D ;D


اَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُ

Offline ray_mie

  • SAPA
  • Marlin
  • *
  • Posts: 2946
  • Gender: Male
Re: Jemputan Makan Tengahari 7/4/2012
« Reply #4 on: March 29, 2012, 09:58:24 AM »
errrrrrrrrrrrrrr.....mohon ampun dan maaf dari ujung rambut ke ujung rod......teman ade trip menotok le arituh.....

bile masa pulak dah pndai menotok ni..... ::) ::) ::)
jgn lupa bawak tangsi sekali nak blaja perambut sotong..... ;) ;D


اَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُ

Offline shahzam

  • Marlin
  • *
  • Posts: 9460
  • Gender: Male
  • mancen jgn x mancen
Re: Jemputan Makan Tengahari 7/4/2012
« Reply #5 on: March 29, 2012, 09:59:31 AM »
eh mintak maap ye.......menotok tuh sejak aku dr dlm perut lg dah terer.....cume xmo citer je ngan ko......

Offline ray_mie

  • SAPA
  • Marlin
  • *
  • Posts: 2946
  • Gender: Male
Re: Jemputan Makan Tengahari 7/4/2012
« Reply #6 on: March 29, 2012, 10:15:57 AM »
eh mintak maap ye.......menotok tuh sejak aku dr dlm perut lg dah terer.....cume xmo citer je ngan ko......

nape ko x mo citer ngan aku..... ??? :-\ ::)


اَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُ

Offline shahzam

  • Marlin
  • *
  • Posts: 9460
  • Gender: Male
  • mancen jgn x mancen
Re: Jemputan Makan Tengahari 7/4/2012
« Reply #7 on: March 29, 2012, 10:16:43 AM »
saje je...buat pe citer ngan ko.....citer skang aku nak gi menotok 7/4 nnt.....w.akakakakkakakakaka/......

Offline ray_mie

  • SAPA
  • Marlin
  • *
  • Posts: 2946
  • Gender: Male
Re: Jemputan Makan Tengahari 7/4/2012
« Reply #8 on: March 29, 2012, 10:24:07 AM »
saje je...buat pe citer ngan ko.....citer skang aku nak gi menotok 7/4 nnt.....w.akakakakkakakakaka/......

coleman dah ade ke....? klu takde mai amik aku punyer......
tp masa nak pulang nti kena la berisi.... ;) ;D


اَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُ

Offline let

  • AJK PNET
  • Marlin
  • ***
  • Posts: 3169
  • Gender: Male
    • Email
Re: Jemputan Makan Tengahari 7/4/2012
« Reply #9 on: March 29, 2012, 10:56:49 AM »
7/4 ka?  mintak maap xdpt dtglah mie... aku ada trip ke melaka hari tu.... :-\ :-\
tel kawe : 012-4388 272

Offline ray_mie

  • SAPA
  • Marlin
  • *
  • Posts: 2946
  • Gender: Male
Re: Jemputan Makan Tengahari 7/4/2012
« Reply #10 on: March 29, 2012, 12:59:43 PM »
7/4 ka?  mintak maap xdpt dtglah mie... aku ada trip ke melaka hari tu.... :-\ :-\

takde hal...... ::) ::)
lain masa ada lg.... ;) ;D


اَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُ

Offline blue_merlin

  • Tenggiri
  • *
  • Posts: 445
  • Gender: Male
  • ada trip jalan
    • Email
Re: Jemputan Makan Tengahari 7/4/2012
« Reply #11 on: March 31, 2012, 10:40:05 AM »
 ;D ;D :o :o
bulan cantek,air cantek call je kawe , kita jalan 0122652695 ( KL-----------Bachok )

Offline lemanspring

  • Marlin
  • *
  • Posts: 8812
  • Gender: Male
Re: Jemputan Makan Tengahari 7/4/2012
« Reply #12 on: March 31, 2012, 01:14:57 PM »
;D ;D :o :o

Terima Kasih , Atas Jemputan saudara.. InsyaAllah

Offline Abang Saiful

  • Arowana
  • *
  • Posts: 34771
  • Gender: Male
    • Email
Re: Jemputan Makan Tengahari 7/4/2012
« Reply #13 on: March 31, 2012, 01:18:53 PM »
terima kasih raymie diatas JEMPUTAN MAKAN TENGAHARI SEMPENA MAJLIS CUKUR JAMBUL ANAK BONGSU & MAJLIS SAMBUTAN HARI LAHIR ANAK SULONG tuan raymie tersebut ;D ;D ;D.. tahniah sekali lagi yopp ;) ;) ;)

Offline pancing tegar

  • AJK PNET
  • Arowana
  • ***
  • Posts: 13071
  • Gender: Male
  • Dato' Maharajalela.....A.K.A...Pasir Salak.
    • Email
Re: Jemputan Makan Tengahari 7/4/2012
« Reply #14 on: March 31, 2012, 04:04:39 PM »
adei....
dah niat nak pose plak aritu....
tapi rezeki jgn ditolak....namum xdapat gak nak hadir...
tq atas jemputan....eden ade atas air time tu....

Offline adynoor.

  • Marlin
  • *
  • Posts: 548
  • Gender: Male
  • juragan junior
    • Email
Re: Jemputan Makan Tengahari 7/4/2012
« Reply #15 on: March 31, 2012, 07:00:38 PM »
Oh rupa nye kita nie berjiran ..bandar putera ...andalas ...ada rezeki singah jap ....sebelum tu lawatan ke kedai pancig. Pchong perdana! .

Offline afiz

  • AJK PNET
  • Arowana
  • ***
  • Posts: 17552
  • Gender: Male
  • P.net DUN Klang ... 019-2453593
Re: Jemputan Makan Tengahari 7/4/2012
« Reply #16 on: April 03, 2012, 01:34:10 PM »
Lorrr ade surat ke.. Ala remi saje je tu xnak aku dtg.. Pastu buat sampai kol 4 je... Mentang2 aku ni keje balik kol 4... Sudah lah remiii blahhh laaaaaa

P/s: tq tuan berudu atas info... Semoga majlis ni bjalan seperti yg dikehendaki.. InsyaAllah..... Banner Dun Klang jgn lupe taruk kat pintu pagar
nak marah, marah la.. saya apa hal??

Offline berudu

  • Arowana
  • *
  • Posts: 21263
  • Gender: Male
  • Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka
    • Email
Re: Jemputan Makan Tengahari 7/4/2012
« Reply #17 on: April 03, 2012, 01:38:54 PM »
pergh.... speker pun dia x bagi surat jemputan khas.... sampai hati tol remi nih.... rasanya.... YDP langsung x tau nih ::) ::) ::) ::)
Ayuhak mancing     DAIL
 

Offline kopytiam

  • Marlin
  • *
  • Posts: 4515
  • Gender: Male
    • Email
Re: Jemputan Makan Tengahari 7/4/2012
« Reply #18 on: April 03, 2012, 01:40:54 PM »
uik...lerrr...ada jemputan rupanya...hahah... :P ;D ;D
Respect is all about Give-and-Take...You show/give one, You'll get one back !

Offline kimie

  • SAPA
  • Marlin
  • *
  • Posts: 6682
  • Gender: Male
    • Email
Re: Jemputan Makan Tengahari 7/4/2012
« Reply #19 on: April 03, 2012, 01:59:05 PM »
uik...lerrr...ada jemputan rupanya...hahah... :P ;D ;D

MAKANNNN !!!!!!!??????  :o :o :o :o :o

Offline ray_mie

  • SAPA
  • Marlin
  • *
  • Posts: 2946
  • Gender: Male
Re: Jemputan Makan Tengahari 7/4/2012
« Reply #20 on: April 03, 2012, 05:06:03 PM »
;D ;D :o :o

senyum je sedara...... ::)
mai lah juin..... ;) ;D

Terima Kasih , Atas Jemputan saudara.. InsyaAllah

Sama2 tuan leman......  :)
klu xde aral yg melintang mai la juin mkn tgh hari sama nti...... ;) ;D

terima kasih raymie diatas JEMPUTAN MAKAN TENGAHARI SEMPENA MAJLIS CUKUR JAMBUL ANAK BONGSU & MAJLIS SAMBUTAN HARI LAHIR ANAK SULONG tuan raymie tersebut ;D ;D ;D.. tahniah sekali lagi yopp ;) ;) ;)

Sama2 bang TM.... ;)
klu ader free mai la bang TM jln2 area klang pulak...... ;)
terima kasih sekali lagi bang TM.... ;) ;D

adei....
dah niat nak pose plak aritu....
tapi rezeki jgn ditolak....namum xdapat gak nak hadir...
tq atas jemputan....eden ade atas air time tu....

adei.... ::)
poso la pulak.... ::)
adei.... ::)
atas air la pulak...... ::)
takde hal tuan PT.... ;)
smoga berjaya semasa di atas air nti...... ;) ;D

Oh rupa nye kita nie berjiran ..bandar putera ...andalas ...ada rezeki singah jap ....sebelum tu lawatan ke kedai pancig. Pchong perdana! .

lorrr.... :-\
berjiran ghupa nyer......  ;D
bole komplot sama ni...... ;)
bdr putera tak jauh mana pun..... ::)
singgah kejap pun xde hal... ;)
bole kenal2 ngan geng pnet yg hadir..... ;) ;D

Lorrr ade surat ke.. Ala remi saje je tu xnak aku dtg.. Pastu buat sampai kol 4 je... Mentang2 aku ni keje balik kol 4... Sudah lah remiii blahhh laaaaaa

P/s: tq tuan berudu atas info... Semoga majlis ni bjalan seperti yg dikehendaki.. InsyaAllah..... Banner Dun Klang jgn lupe taruk kat pintu pagar

alaaaa...... :-\
halfday je la ari tu........ ::)
kandang rimo ngan umah aku dekat je...... ::)
apiz ur my preeeeeennnnsssss...... ;) :-* ;D
rugi oooooo tak mai..... ::)
taruh makan.....taruh makan..... ::)

pergh.... speker pun dia x bagi surat jemputan khas.... sampai hati tol remi nih.... rasanya.... YDP langsung x tau nih ::) ::) ::) ::)

YDP duk manjang membelit2 je kat bahagian bottom tu..... ::)
tak jenggah2 dah thread pengumuman kat atas..... ::)

uik...lerrr...ada jemputan rupanya...hahah... :P ;D ;D

uikssss..... :o
abg AGM pun tak pasan...... ::)
jgn lupa bang mai dekat je tu..... ;) ;D

MAKANNNN !!!!!!!??????  :o :o :o :o :o

uikssss..... :o
terkojot ko bang long..... ???
jgn lupo bang mkn tgh hari, bukan mkn malam..... ::) ;)
kikikikiki...... ;D ;D ;D


اَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُ

Offline mrsyuko

  • Marlin
  • *
  • Posts: 2482
  • Gender: Male
  • "TU DIA DOK ADA"
    • UNIFI/STREAMYX
Re: Jemputan Makan Tengahari 7/4/2012
« Reply #21 on: April 03, 2012, 05:15:01 PM »
TUAN RAYMIE.... terima kasih di atas jemputan... ;D ;D

InsyAllah kalo berkesempatan akan menyinggah...  ;D ;D

Offline afiz

  • AJK PNET
  • Arowana
  • ***
  • Posts: 17552
  • Gender: Male
  • P.net DUN Klang ... 019-2453593
Re: Jemputan Makan Tengahari 7/4/2012
« Reply #22 on: April 03, 2012, 05:18:29 PM »
Waisehhh bulan nie dah byk cuti amik le x-murid muda.. Mau tak rayo den nanti cuti abis
nak marah, marah la.. saya apa hal??

Offline berudu

  • Arowana
  • *
  • Posts: 21263
  • Gender: Male
  • Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka
    • Email
Re: Jemputan Makan Tengahari 7/4/2012
« Reply #23 on: April 03, 2012, 05:18:56 PM »
Mrsyuko.... tolong pasang unifi kat rumah Raymie( confirm datang mcm nih) ;D ;D ;D
Ayuhak mancing     DAIL
 

Offline mrsyuko

  • Marlin
  • *
  • Posts: 2482
  • Gender: Male
  • "TU DIA DOK ADA"
    • UNIFI/STREAMYX
Re: Jemputan Makan Tengahari 7/4/2012
« Reply #24 on: April 03, 2012, 05:24:39 PM »
Mrsyuko.... tolong pasang unifi kat rumah Raymie( confirm datang mcm nih) ;D ;D ;D

;D ;D ;D harap camtu ler...mana laa tau kot2 tuan raymie nk order.. promote plak tuan berudu nii.. ;D ;D ;D

Offline afiz

  • AJK PNET
  • Arowana
  • ***
  • Posts: 17552
  • Gender: Male
  • P.net DUN Klang ... 019-2453593
Re: Jemputan Makan Tengahari 7/4/2012
« Reply #25 on: April 03, 2012, 05:29:56 PM »
Unibersiti le best.. Awexs ramaiiii
nak marah, marah la.. saya apa hal??

Offline Betok76

  • AJK PNET
  • Marlin
  • ***
  • Posts: 6217
  • Gender: Male
Re: Jemputan Makan Tengahari 7/4/2012
« Reply #26 on: April 03, 2012, 05:38:06 PM »
Terima kasih atas jemputan Tuan Raymie... Insyallah kalau tiada halangan sampai kot... ;D ;D

Offline manba_nkk

  • AJK PNET
  • Arowana
  • ***
  • Posts: 18248
Re: Jemputan Makan Tengahari 7/4/2012
« Reply #27 on: April 03, 2012, 06:02:20 PM »
Kalu kena culik ke port dekat boleh gak singgah makan tengah hari, kalu jauh takleh nak buat apa ................. kena lari dari culikan pulok wei  ;D ;D ;D
takda peduli, hentam saja

Offline berudu

  • Arowana
  • *
  • Posts: 21263
  • Gender: Male
  • Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka
    • Email
Re: Jemputan Makan Tengahari 7/4/2012
« Reply #28 on: April 03, 2012, 06:12:59 PM »
Kalu kena culik ke port dekat boleh gak singgah makan tengah hari, kalu jauh takleh nak buat apa ................. kena lari dari culikan pulok wei  ;D ;D ;D
nak mintak kena culik ka nih? ::) ::) ::)
Ayuhak mancing     DAIL
 

Offline manba_nkk

  • AJK PNET
  • Arowana
  • ***
  • Posts: 18248
Re: Jemputan Makan Tengahari 7/4/2012
« Reply #29 on: April 03, 2012, 06:14:20 PM »
Kalu kena culik ke port dekat boleh gak singgah makan tengah hari, kalu jauh takleh nak buat apa ................. kena lari dari culikan pulok wei  ;D ;D ;D
nak mintak kena culik ka nih? ::) ::) ::)

Tolonglah culik halfday pastu kita p makan freeeeeeeeee  :P :P :P
takda peduli, hentam saja