Pancing.Net
September 02, 2014, 12:14:40 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News:
 
  Home   Forum   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 »   Go Down
  Print  
Author Topic: OPERA MINI  (Read 7353 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
anaklaut
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3259


0176978709


Email
« on: May 03, 2012, 05:01:05 PM »

Korang semua tahu tak pasal benda nih???
Opera Mini mcm satu software utk Handphone yg boleh di download/bluetooth supaya kita boleh surf internet terus dari handphone secara FOC aka Free Of Charge...
Bebudak kilang aku taraf operator tapi aku pun heran diorng pakar ttg benda2 nih...
Sebelum nih aku just tgk diorg jer dan kadang2 selalu pinjam handphone diorg utk surf internet waktu kerja tapi lama2 mana bleh tahan...
Aku dah suruh diorg settingkan handphone aku jenis Android Samsung Galaksi Mini, line Digi, Opera Mini version 6.5..... Hasilnya mmg awesome... FOC... anytime, anywhere...
Tetapi lain model handphone dan prepaid maka lain cara setting nya, boleh kata semua pun boleh guna cuma samada cara setting betul atau tidak... ataupun teknik setting terbaru masih belum dijumpai oleh para HACKERS(hehehe...)

Antara syarat utk guna Opera Mini:
Jenis Handphone:
1)Nokia adalah terbaik, paling mudah utk buat setting, apa2 model, 3G model dan ke atas lagi bagus
2)Sony Ericsson pun ok, Android model terbaik...
3)Samsung pun boleh, Android model susah utk buat setting tetapi klu dah jumpa cara dan dpt buat setting yg betul, maka kelajuan surf, upload, download... paling laju antara semua model setakat ini...

Jenis Line Prepaid:
1)Maxis yg selalu org buat, cuma masalah kadang2 sesetgh model handphone tak boleh setting, klu boleh pun kadang2 credit kena potong tanpa kita sedar...
2)Celcom pun ok, coverage kuat dan ada byk tmpt berbanding Line yg lain, cuma setting agak susah skit
3)Digi terbaik kerana boleh kata cara setting utk semua model pun ada, cara setting pun mudah, cuma masalah coverage digi tak kuat kadang2 tgh surf ada gangguan tapi biasanya sekejap saja, seminit dua dah boleh surf internet semula...

Syarat lain adalah bila kita dah dapat buat setting Opera Mini dgn betul maka surf internet melalui handphone adalah FOC, tetapi perlu diingat, tempat kita guna handphone utk surf internet mesti ada coverage line yg bagus... coverage Edge(E) adalah paling lembab, kebiasaan di mana2 pun ada... minimum ada coverage GPRS(H) dah OK dan kira ckp laju utk surf internet... terbaik jika ada coverage 3G, 3.5G atau 4G tapi ini jarang ada...

Bagi sesiapa yg taktau pasal Opera Mini, cuba tanya kawan2 terdekat yg tahu... Sebab aku rasa sapa yg tak guna rugi ooo... FOC maaaa.......
Logged

KOMITMEN 1:KELUARGA 2:KERJA 3:PANCING
Pancing.Net
« on: May 03, 2012, 05:01:05 PM »

 Logged
kopytiam
Assistant Global Mod
Marlin
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4517



Email
« Reply #1 on: May 03, 2012, 11:51:00 PM »

eehhh...hehe...stil ebelebel eh trik neh...den tau dulu guna opera mod 4.++ lepas tu dah kena patch...nice info anyway... Wink
Logged

Respect is all about Give-and-Take...You show/give one, You'll get one back !
lemanspring
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 8710


Tahun hijrah 1435 lebih baik..InsyaAllah


« Reply #2 on: May 04, 2012, 08:33:18 AM »

bagus nie..tapi den pakai post paid...
boleh ke...kang bil melambung plak.. Grin
Logged

"Ingatlah, hanya dengan mengingat Allah-lah hati menjadi tenteram”.
                                                      Petikan:Surah Guruh (13:28)
kopytiam
Assistant Global Mod
Marlin
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4517



Email
« Reply #3 on: May 04, 2012, 08:40:43 AM »

bagus nie..tapi den pakai post paid...
boleh ke...kang bil melambung plak.. Grin

masa kawan test dolu2 tu postpaid mmg tak lepas...
Logged

Respect is all about Give-and-Take...You show/give one, You'll get one back !
pukau2002
Tenggiri
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 389



Email
« Reply #4 on: May 04, 2012, 08:40:57 AM »

percuma? atau mencuri?
Logged
bulu_idong
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1561


Kat mana nak melongkang nih????


« Reply #5 on: May 04, 2012, 08:42:04 AM »

Abg BI mmg pengguna Opera Mini (for Blackberry)... tp yg lecehnya opera ni tak bleh nak backup/restore bookmarks...
Jadi abg BI menten dgn versi lama.... Grin Grin Grin
Logged

Jangan tinggalkan den.... Ajak den kali... Call/SMS 012 402 5154.......
anaklaut
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3259


0176978709


Email
« Reply #6 on: May 04, 2012, 09:12:00 AM »

percuma? atau mencuri?
Aku tak fikir benda ni mencuri...
bila kita beli handphone lebih2 lagi jenis android, berapa kerat sgt yg kita tahu fungsi keseluruhan yg ada dlm handphone, mgkn 50% shj... ada org beli smartphone canggih pun cuma tahu sms dan call in/out...
sesetgh model bila kita beli sudah siap sedia ada fungsi Opera Mini, tapi kita pun taktau benda tu apa jadi biar saja tak pernah buka pun software tersebut...
Bagi mereka yg bijak pandai dan celik IT/Multimedia/Internet mereka tahu kegunaan setiap fungsi yg ada dlm smartphone
jadi tak hairan bila kita terjumpa dgn org 24 jam main internet, kita hairan byk duit mamat ni nak bayar bil phone... walhal diorg nih pakar dlm bidang tersebut dan tahu guna internet secara percuma...
sbbnya mudah saja... kemudahan itu dah tersedia ada cuma kita saja yg taktau atau tak mau ambik tau...
Logged

KOMITMEN 1:KELUARGA 2:KERJA 3:PANCING
nakdesa
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 710


« Reply #7 on: May 04, 2012, 09:18:28 AM »

Tak perlu jd pakar IT... just follow instruction kat FB ni... like dulu... td baru jumpa...  Grin Grin

akan try....

http://www.facebook.com/pages/ALL-SETTING-FREE-OPERAMINI-CELCOMMAXIS/111345492284684?ref=ts
Logged
anaklaut
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3259


0176978709


Email
« Reply #8 on: May 04, 2012, 09:33:28 AM »

Tak perlu jd pakar IT... just follow instruction kat FB ni... like dulu... td baru jumpa...  Grin Grin

akan try....

http://www.facebook.com/pages/ALL-SETTING-FREE-OPERAMINI-CELCOMMAXIS/111345492284684?ref=ts


Tapi hati-hati pokcik...
saya lupa lagi satu syarat, seblm try(terutama yg 1st time) sila pastikan credit anda ada belen sikit saja...
sbb klu tak jadi credit kena potong tak ralat sgt, sikit jer...
mmg anda boleh search kat mana2 tapi perlu di ingat, tak semestinya menjadi... sudah tentu aku dah try dulu dah...
kadang2 dah ok tapi tiba2 stuck... bila check belen credit zero...
seperti syarat2 yg aku nyatakan seblm ini, klu nak mudah pilih handphone model Nokia jenis 3G dan prepaid Digi...
mgkn diorg yg expose cara setting tu tak bagitau secara detail atau kita sendiri miss kat mana2
yg penting kena berani cuba... aku pun dah burn 50-60 hinggit credit seblm berjaya...
tapi bila dah dpt setting mmg best... FOC...
Logged

KOMITMEN 1:KELUARGA 2:KERJA 3:PANCING
pukau2002
Tenggiri
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 389



Email
« Reply #9 on: May 05, 2012, 04:57:22 AM »

menggunakan perkhidmatan yang disediakan tetapi tanpa membayar dengan cara mengambil kesempatan pada kelemahan sistem tu sama la dengan mencuri. Apa yang berlaku ialah penyedia perkhidmatan mengalami kerugian kerana servis mereka telah digunakan tapi duitnya tak dapat. Berkat ke pengetahuan yang diperolehi dengan cara ni? Dapat ilmu cara tangkap ikan, hasil tangkapan kemudian dimakan. Kes berat ni, sapa nak tanggung dosa tu.....
Logged
anaklaut
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3259


0176978709


Email
« Reply #10 on: May 05, 2012, 07:10:35 AM »

menggunakan perkhidmatan yang disediakan tetapi tanpa membayar dengan cara mengambil kesempatan pada kelemahan sistem tu sama la dengan mencuri. Apa yang berlaku ialah penyedia perkhidmatan mengalami kerugian kerana servis mereka telah digunakan tapi duitnya tak dapat. Berkat ke pengetahuan yang diperolehi dengan cara ni? Dapat ilmu cara tangkap ikan, hasil tangkapan kemudian dimakan. Kes berat ni, sapa nak tanggung dosa tu.....
jgn la buat hukum yg tu dosa yg ni dosa sedangkan kita taktau apa yg org buat... lain la ada iktiraf sebagai mufti kerajaan negeri... tak pasal2 diri sendiri yg berdosa...
Logged

KOMITMEN 1:KELUARGA 2:KERJA 3:PANCING
anaklaut
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3259


0176978709


Email
« Reply #11 on: May 05, 2012, 07:55:07 AM »

Aku cuba terangkan apa yg aku paham ttg OP nih... Ianya seperti satu aplikasi software utk kita layari layari internet secara percuma menerusi Handphone di mana kebykkan model H/phone skrg  sudah siap sedia ada software tersebut(klu mencuri buat apa pengeluar H/phone provide aplikasi OP nih) cuma setting utk mengaktifkannya kita perlu buat sendiri(sbb ada lain2 model serta lain2 network sedia ada maka mestilah kena buat setting sendiri, pengeluar H/phone mana tau kita nak pakai rangkaian network apa dan penyedia rangkaian network pun taktau kita nak beli H/phone model apa)
Kenapa Percuma... sudah tentu ada sbbnya... Dari mula OP version 1.0 (skrg sudah version 7.0 klu tak silap) ianya sudah digunakan tetapi akses ke internet sgt terbatas(menyebabkan ianya tak popular) contohnya akses sgt lembab dan bila surf internet byk yg tak boleh dibuka klu boleh pun tiada gambar yg tertera, apatah lagi nak download/upload jauh sekali...
tapi skrg version baru sudah maju tapi still akses ke internet terbatas, means akses ke internet masih laju tapi terbatas juga, contohnya bila buka laman Pnet ada gambar yg tertera jika kita akses internet wifi contohnya boleh nampak mcm biasa tetapi jika akses melalui OP ianya akan blur/blank(jarang berlaku bergantung kepada sumber asal gambar yg di upload dan version OP yg kita guna samada ia support).
Utk menonton apa2 video direct di internet melalui OP = 100% tak boleh... tetapi masih ada klu kita tahu caranya, aku bagi contoh mudah, bila buka youtube kita hanya nampak gambar dpn video shj tapi tak boleh tgk pun, tetapi kita boleh copy URL address video tersebut dan download terus ke H/phone(ambil masa bergantung pada saiz video dan jumlah download file dlm satu masa)...
Byk lagi perbezaan antara akses internet cara biasa(berbyr) dgn akses melalui OP... tak larat nak describe, klu jenis yg susah nak paham mmg takkan paham pun... janji kena belajar...
Kenapa nak hairan dgn akses internet percuma, kebykkan negara maju sudah sedia akses internet percuma dimana dlm negara mereka... awal tahun ni kerajaan negeri selangor mengumumkan akan membangunkan akses Wifi seluruh negeri selangor utk akses internet percuma secara berperingkat...
Kenapa Percuma... mesti lah ada sebab munasababnya...
Logged

KOMITMEN 1:KELUARGA 2:KERJA 3:PANCING
pukau2002
Tenggiri
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 389



Email
« Reply #12 on: May 05, 2012, 10:08:28 AM »

aku dah bagi tau apa yang perlu aku bagi tau, tanggungjawab dah lepas!
Logged
anaklaut
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3259


0176978709


Email
« Reply #13 on: May 05, 2012, 06:21:48 PM »

aku dah bagi tau apa yang perlu aku bagi tau, tanggungjawab dah lepas!
hahahahaha....
pak lawak la ko nih...
ayat tak boleh blah...
Logged

KOMITMEN 1:KELUARGA 2:KERJA 3:PANCING
pukau2002
Tenggiri
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 389



Email
« Reply #14 on: May 06, 2012, 12:05:45 PM »

aku dah bagi tau apa yang perlu aku bagi tau, tanggungjawab dah lepas!
hahahahaha....
pak lawak la ko nih...
ayat tak boleh blah...

lawak pun lawak lah!

orang memang lebih gemar dengar cerita yang dia suka daripada cerita yang sebenarnya.
Logged
anaklaut
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3259


0176978709


Email
« Reply #15 on: May 06, 2012, 12:32:47 PM »

aku dah bagi tau apa yang perlu aku bagi tau, tanggungjawab dah lepas!
hahahahaha....
pak lawak la ko nih...
ayat tak boleh blah...

lawak pun lawak lah!

orang memang lebih gemar dengar cerita yang dia suka daripada cerita yang sebenarnya.
masalahnya ko pun taktau cerita sebenarnya... lagi nak ckp pandai kat sini...
soalan aku senang jer, ko tau ke OP tu apa? ko permah guna OP?
ko tak suka thread aku blah la... jgn nak bagi pendpt yg mengarut kat sini...
Buka thread sendiri pastu dlm tu panjang mana pun ko mengarut sula hati ko la...
Logged

KOMITMEN 1:KELUARGA 2:KERJA 3:PANCING
pukau2002
Tenggiri
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 389



Email
« Reply #16 on: May 08, 2012, 11:56:14 PM »

bukan pendapat, tapi fakta.
Logged
zizou
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1919


jom casting n fly..jb area.0123059276


Email
« Reply #17 on: May 09, 2012, 12:03:23 AM »

 Grin Grin Grin....
Logged
anaklaut
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3259


0176978709


Email
« Reply #18 on: May 09, 2012, 11:03:55 PM »

bukan pendapat, tapi fakta.
Aku pun maleh nak panjangkan hal nih... ko post pastu ko lari...

Macam ni la Tuan pukau2002, Klu tuan rasa penggunaan Opera Mini ini satu perbuatan yg BERDOSA... apa kata tuan buka satu thread mengenai penggunaan Opera Mini dgn tajuk Penggunaan Opera Mini adalah salah dan BERDOSA dan tuan boleh bincang kat sana...

Bagi aku Opera Mini adalah satu kemudahan yg tidak ada kesalahan yg berdosa klu kita menggunakannya...
Logged

KOMITMEN 1:KELUARGA 2:KERJA 3:PANCING
lemanspring
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 8710


Tahun hijrah 1435 lebih baik..InsyaAllah


« Reply #19 on: May 10, 2012, 01:22:22 PM »

bukan pendapat, tapi fakta.
Aku pun maleh nak panjangkan hal nih... ko post pastu ko lari...

Macam ni la Tuan pukau2002, Klu tuan rasa penggunaan Opera Mini ini satu perbuatan yg BERDOSA... apa kata tuan buka satu thread mengenai penggunaan Opera Mini dgn tajuk Penggunaan Opera Mini adalah salah dan BERDOSA dan tuan boleh bincang kat sana...

Bagi aku Opera Mini adalah satu kemudahan yg tidak ada kesalahan yg berdosa klu kita menggunakannya...

celcom,digi,maxis x dapat tahu benda nie..
Logged

"Ingatlah, hanya dengan mengingat Allah-lah hati menjadi tenteram”.
                                                      Petikan:Surah Guruh (13:28)
adyputra
Tenggiri
*
Offline Offline

Posts: 497


manz_z_hardyz
« Reply #20 on: May 10, 2012, 04:58:42 PM »

Oooo...macam tu...baru lah faham..
Logged
lemanspring
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 8710


Tahun hijrah 1435 lebih baik..InsyaAllah


« Reply #21 on: May 10, 2012, 05:33:15 PM »

aku dah bagi tau apa yang perlu aku bagi tau, tanggungjawab dah lepas!
hahahahaha....
pak lawak la ko nih...
ayat tak boleh blah...

lawak pun lawak lah!

orang memang lebih gemar dengar cerita yang dia suka daripada cerita yang sebenarnya.
masalahnya ko pun taktau cerita sebenarnya... lagi nak ckp pandai kat sini...
soalan aku senang jer, ko tau ke OP tu apa? ko permah guna OP?
ko tak suka thread aku blah la... jgn nak bagi pendpt yg mengarut kat sini...
Buka thread sendiri pastu dlm tu panjang mana pun ko mengarut sula hati ko la...
bagi la tahu apa yg dia tk tahu...ajarkan segala2nya yg tuan tahu
selesai masalah...ini penjelasan,mcm nak + masalah je
Logged

"Ingatlah, hanya dengan mengingat Allah-lah hati menjadi tenteram”.
                                                      Petikan:Surah Guruh (13:28)
Dewa 7 Lautan
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 955



« Reply #22 on: May 10, 2012, 05:37:16 PM »

aku dah bagi tau apa yang perlu aku bagi tau, tanggungjawab dah lepas!
hahahahaha....
pak lawak la ko nih...
ayat tak boleh blah...

lawak pun lawak lah!

orang memang lebih gemar dengar cerita yang dia suka daripada cerita yang sebenarnya.
masalahnya ko pun taktau cerita sebenarnya... lagi nak ckp pandai kat sini...
soalan aku senang jer, ko tau ke OP tu apa? ko permah guna OP?
ko tak suka thread aku blah la... jgn nak bagi pendpt yg mengarut kat sini...
Buka thread sendiri pastu dlm tu panjang mana pun ko mengarut sula hati ko la...
bagi la tahu apa yg dia tk tahu...ajarkan segala2nya yg tuan tahu
selesai masalah...ini penjelasan,mcm nak + masalah je


 Cool
Logged
anaklaut
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3259


0176978709


Email
« Reply #23 on: May 10, 2012, 05:53:16 PM »

Cara nak guna atau nak buat setting dah diterangkan diatas... boleh rujuk semula... aku pun tak pandai sgt, kena cuba byk kali baru dpt guna...
selebihnya boleh la google kat mana2 mesti jumpa rasanya bleh dpt kot...
Tuan Nakdesa ada bagi satu contoh link, boleh try kat situ...
kat umah aku guna TM wifi, kat luar baru guna OM sbb OM ni walaupun free tapi terbatas gak nak surf internet...
Logged

KOMITMEN 1:KELUARGA 2:KERJA 3:PANCING
lee82
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1733


Fish On!!!!


« Reply #24 on: May 23, 2012, 09:32:24 PM »

Opera mini adalah browser internet yg percuma.tapi nak guna opera mini kena ada internet.nak internet kena la bayar kalau xde free wifi.modified setting kat henset,pastu dapat guna internet foc tu benda lain.kalau pakai browser lain ok tak? Ke opera mini je boleh foc.
Logged

Cast away your troubles,Go fishing!!!
anaklaut
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3259


0176978709


Email
« Reply #25 on: May 24, 2012, 12:54:52 PM »

Opera mini adalah browser internet yg percuma.tapi nak guna opera mini kena ada internet.nak internet kena la bayar kalau xde free wifi.modified setting kat henset,pastu dapat guna internet foc tu benda lain.kalau pakai browser ok tak? Ke opera mini je boleh foc.
Tuan klu tak percaya kita bleh berjumpa dan saya akan tunjukkan cara guna OM...
setiap hari saya menggunakan OM bahkan saya menjawab soalan tuan ini pun menggunakan OM tanpa apa2 caj... prepaid pun 0 kredit...

dulu pun saya ckp there is no such thing as free... tapi bila dah tahu cara... mmg best... FOC
Logged

KOMITMEN 1:KELUARGA 2:KERJA 3:PANCING
lee82
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1733


Fish On!!!!


« Reply #26 on: May 24, 2012, 05:30:07 PM »

Bang anak laut modified setting opera mini ke kat connection setting hp?
Pasal internet foc pakai opera mini sy dah tau..tapi dulu dah buat setting tu,mms xleh send & receive.
Logged

Cast away your troubles,Go fishing!!!
anaklaut
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3259


0176978709


Email
« Reply #27 on: May 25, 2012, 12:35:07 PM »

Bang anak laut modified setting opera mini ke kat connection setting hp?
Pasal internet foc pakai opera mini sy dah tau..tapi dulu dah buat setting tu,mms xleh send & receive.
Logged

KOMITMEN 1:KELUARGA 2:KERJA 3:PANCING
anaklaut
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3259


0176978709


Email
« Reply #28 on: May 25, 2012, 11:37:33 PM »

Bang anak laut modified setting opera mini ke kat connection setting hp?
Pasal internet foc pakai opera mini sy dah tau..tapi dulu dah buat setting tu,mms xleh send & receive.
YA... mcm tu lebih kurang setting nya...
skrg saya pakai OM version 6.5, pernah cuba utk setting version 7 tapi tak ngam dgn handphone saya, mgkn setting tak betul lagi, tapi version 6.5 tu pun dah laju dan mantop jadi malas nak godek2 utk cari setting version 7...
Bab MMS tu saya tak pasti sbb saya jarang guna MMS tapi ikut logik mgkn tak boleh kot sbb OM kita kena aktifkan WAP jadi mgkn aplikasi MMS akan off kot... Mgkn boleh cuba aktifkan MMS dulu lepastu jika nak guna OM kita kena buat setting semula dan aktifkan WAP kembali... saya tak pernah try la tapi bleh cuba kot...
Logged

KOMITMEN 1:KELUARGA 2:KERJA 3:PANCING
syam
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2968


Email
« Reply #29 on: August 29, 2012, 09:37:18 AM »

Selak punye selak terjumpa pulak thread ni.... Cume nk citer sikit pengalaman jer...
Aku dah pakai OM mini dah dekat2 3 tahun dah... Memang MMS tak boleh send/receive bile dah setting OM ni sbbnye kite suft tenet gune WAP.  Sampai skrg aku masih gunakan OM ni lagi... Yg paling best tenet opis block (boleh access time rehat jer) tp aku masih terus menerus boleh guna tenet opis (wifi) hehehehehe... Pasword wifi HACK la ape lagi.... Sebenarnye rangkaian pengendali tak suke pengguna access tenet guna OM sbb mula2 dulu celcom kerugian pastu dia buat 1 security baru sebelum hackers2 ni dpt cara lain... Pastu hackers2 ni hack kt maxis pulak pastu maxis pulak buat security terbaru sebelum hackers ni dpt cara setting terbaru...dan seterusnye cm tu jadi kt Digi... Ape2 pun OM ni slow sikit la banding dgn google...skrg aku gune google jer...best laju jer


Pendapat 10 sen jer Grin
Logged
Pages: 1 2 »   Go Up
  Print  
 
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines
SMFAds for Free Forums
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal