Pancing.Net
September 01, 2014, 09:38:09 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News:
 
  Home   Forum   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 »   Go Down
  Print  
Author Topic: ikan temoleh besar !!  (Read 3691 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
aidi az
Bilis
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 48



« on: May 08, 2012, 10:40:43 PM »

ikan temoleh 20 kg lebih

Logged

sape kate hobi memancing ni senang... kalau tak caye cube try pi pancing ikan dan tengok ikan ape yang korang dapat... huhu.. ^_^
Pancing.Net
« on: May 08, 2012, 10:40:43 PM »

 Logged
zizou
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1919


jom casting n fly..jb area.0123059276


Email
« Reply #1 on: May 08, 2012, 10:53:31 PM »

mak aaiiii...bosarrrr.. Shocked Shocked
Logged
Akhil Fateh
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 18525


WhatsApp : 018-9460446


Email
« Reply #2 on: May 08, 2012, 11:15:54 PM »

huiyooo...besaq....

tahniah..! Wink Wink Wink
Logged

gymkhana
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4509


nett@gymkhana :-)


« Reply #3 on: May 09, 2012, 08:11:07 AM »

first time tgk... besarnya yeob... dgr² ikan ni ada kat pahang jer... negeri lain Wallahualam...
Logged



nett@gymkhana 012 586 8363
manba_nkk
AJK PNET
Arowana
***
Offline Offline

Posts: 17622



« Reply #4 on: May 09, 2012, 08:15:35 AM »

Fuhhhh abang bro aidi memang super otai ! Tahniah buat beliau !

Dapat kat mana ? Umpan ? cara ?  Grin
Logged

takda peduli, hentam saja
shahzam
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 9444


mancen jgn x mancen


« Reply #5 on: May 09, 2012, 08:31:00 AM »

Assalamualaikum w.b.t.

besorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrnye........gile kentang main ngan temoleh nih.....terbaekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.......

p/s: gymkhana.....kat putrajaya pon ade gak....sungai perak pon ade.....tp susah  benor nak dpt pon....
Logged

aidi az
Bilis
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 48



« Reply #6 on: May 09, 2012, 02:35:22 PM »

Fuhhhh abang bro aidi memang super otai ! Tahniah buat beliau !

Dapat kat mana ? Umpan ? cara ?  Grin

yg kat gamba ni sbnrnye abg sy, sy cume tukang tengok dye tarik ikan ni dan amek gamba je.. Grin

hari tu saje2 je try mancing kat putra**** dan nasib menyeblahi kami make dptlah ikan ni..  Grin
ikan ni kalo nak dimancing boleh gune umpan dedak ataupon kelapa sawit dan bole gune care dasar ataupun timbul..
Logged

sape kate hobi memancing ni senang... kalau tak caye cube try pi pancing ikan dan tengok ikan ape yang korang dapat... huhu.. ^_^
aidi az
Bilis
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 48



« Reply #7 on: May 09, 2012, 02:38:54 PM »

Assalamualaikum w.b.t.

besorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrnye........gile kentang main ngan temoleh nih.....terbaekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.......

p/s: gymkhana.....kat putrajaya pon ade gak....sungai perak pon ade.....tp susah  benor nak dpt pon....

kat putrajaya mmg ade tapi ikan ni lagi banyak kat port larangan dripada kat wetland..  Grin
Logged

sape kate hobi memancing ni senang... kalau tak caye cube try pi pancing ikan dan tengok ikan ape yang korang dapat... huhu.. ^_^
hantuayaq
Jemuduk
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 195


karau jangan tak karau.....


WWW Email
« Reply #8 on: May 09, 2012, 03:17:46 PM »

 Shocked dkat sama saiz ngan tuan dia dah.... besaq woooo... TAHNIAH....
Logged

ryobi692
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1419


Jom Komplot

arepeace007@yahoo.com
WWW Email
« Reply #9 on: May 09, 2012, 05:03:46 PM »

tahniah.... termoleh 2... Grin
Logged
berudu
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 21261


Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka


Email
« Reply #10 on: May 09, 2012, 05:11:29 PM »

besar tu...... terbaik...... ikan yang menjadi idaman malaya ni...
Logged

Ayuhak mancing     DAIL
 
gymkhana
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4509


nett@gymkhana :-)


« Reply #11 on: May 09, 2012, 10:16:00 PM »

Assalamualaikum w.b.t.

besorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrnye........gile kentang main ngan temoleh nih.....terbaekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.......

p/s: gymkhana.....kat putrajaya pon ade gak....sungai perak pon ade.....tp susah  benor nak dpt pon....

Tq abam shahzam... rare gak spesis ni...
Logged



nett@gymkhana 012 586 8363
ryobi692
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1419


Jom Komplot

arepeace007@yahoo.com
WWW Email
« Reply #12 on: May 10, 2012, 09:56:00 AM »

spesis yg hampir pupus...dah susah dicari... Grin
Logged
adichrome
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1298


"Semoga Esok Masih Ada Ikan Untuk Ku"


WWW Email
« Reply #13 on: May 10, 2012, 10:01:37 AM »

Tahniah tuan dan kepada abang tuan, tuan2 memang hebatttttttt...........  Grin
Logged

Abang Saiful
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 34719



Email
« Reply #14 on: May 10, 2012, 10:21:41 AM »

tahniah untuk abg aidi dan terima kasih aidi kerana uploud gambor untuk dikongsi lihat sama kat P.NET ini.. aidi, ajak abg tu daftar P.NET sekali jgn lupe ye hehehehe Wink Wink Wink Grin Grin Grin
Logged
aidi az
Bilis
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 48



« Reply #15 on: May 10, 2012, 07:59:48 PM »

besar tu...... terbaik...... ikan yang menjadi idaman malaya ni...

betul tu..

spesis yg hampir pupus...dah susah dicari... Grin

dekat putrajaya, sungai perak dan sungai pahang je rase2nye ikan ni ade lagi.. kat sungai2 lain tak tau lah..

Tahniah tuan dan kepada abang tuan, tuan2 memang hebatttttttt...........  Grin

terima kasih  Grin Grin

tahniah untuk abg aidi dan terima kasih aidi kerana uploud gambor untuk dikongsi lihat sama kat P.NET ini.. aidi, ajak abg tu daftar P.NET sekali jgn lupe ye hehehehe Wink Wink Wink Grin Grin Grin

sy kecik lagi panggil adik je lah..  Grin Grin  kalau ade masa nanti sy suroh dye daftar kat p.net ni.. insyaallah..

Shocked dkat sama saiz ngan tuan dia dah.... besaq woooo... TAHNIAH....

saiz dah same tapi berat je berbeza..  Grin Grin
Logged

sape kate hobi memancing ni senang... kalau tak caye cube try pi pancing ikan dan tengok ikan ape yang korang dapat... huhu.. ^_^
Airell_Cipuddin
AJK PNET
Marlin
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1788


Sikap Mengalah Tiada Dalam Kitab Hidup Aku..


« Reply #16 on: May 10, 2012, 08:28:49 PM »

Ini Yang di Putrajaya..
10.81 Kg...

nak turun Putrajaya...
call Saya..
016-5574130
Logged

Apa Yang Penting...,
Still Happy Walaupun Hati Sedang Berdarah...
Try N Try Hingga Dapat...
Yang Pasti...
Sikap Mengalah Tiada Dalam Kitab Hidup Aku Dan Aku Sentiasa Mencintainya...
016-5574130
angler_gaban
Tenggiri
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 456


harriiezz
Email
« Reply #17 on: May 11, 2012, 08:42:28 PM »

Ini Yang di Putrajaya..
10.81 Kg...

nak turun Putrajaya...
call Saya..
016-5574130

nak turum putrajaya... tapi nak kena bwk ape ye?Huh
Logged

semoga murah rezeki teman hari ni...
sundang
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 539


fon Num:


Email
« Reply #18 on: May 12, 2012, 08:33:13 AM »

besar gile saiz...tahniah tuan2
Logged

Kumpau pun xpe,janji boleh memancing
bird
Marlin
*
Offline Offline

Posts: 2084


Patin Sg. Dengkil


Email
« Reply #19 on: May 13, 2012, 02:49:49 PM »

tahniah tuan...

bile la berpeluang nak mancing kt wetland ni...
Logged



Dimane ada Air.. di situ Ada Ikan - 01tujuh-6563939
Airell_Cipuddin
AJK PNET
Marlin
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1788


Sikap Mengalah Tiada Dalam Kitab Hidup Aku..


« Reply #20 on: May 14, 2012, 09:51:02 AM »

tahniah tuan...

bile la berpeluang nak mancing kt wetland ni...

tak kisah...
janji on jer..Huh
016-5574130
Logged

Apa Yang Penting...,
Still Happy Walaupun Hati Sedang Berdarah...
Try N Try Hingga Dapat...
Yang Pasti...
Sikap Mengalah Tiada Dalam Kitab Hidup Aku Dan Aku Sentiasa Mencintainya...
016-5574130
Airell_Cipuddin
AJK PNET
Marlin
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1788


Sikap Mengalah Tiada Dalam Kitab Hidup Aku..


« Reply #21 on: May 14, 2012, 09:52:45 AM »

Ini Yang di Putrajaya..
10.81 Kg...

nak turun Putrajaya...
call Saya..
016-5574130

nak turum putrajaya... tapi nak kena bwk ape ye?Huh

nak turun Putrajaya....
hahha...
rod..umpan Dedak jer...
Logged

Apa Yang Penting...,
Still Happy Walaupun Hati Sedang Berdarah...
Try N Try Hingga Dapat...
Yang Pasti...
Sikap Mengalah Tiada Dalam Kitab Hidup Aku Dan Aku Sentiasa Mencintainya...
016-5574130
aidi az
Bilis
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 48



« Reply #22 on: May 14, 2012, 04:15:29 PM »

tahniah tuan...

bile la berpeluang nak mancing kt wetland ni...

kalau tuan nak memancing kat tasik wetland boleh rujuk kat sini  Cheesy http://www.pancing.net/index.php?topic=9846.0
Logged

sape kate hobi memancing ni senang... kalau tak caye cube try pi pancing ikan dan tengok ikan ape yang korang dapat... huhu.. ^_^
aidi az
Bilis
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 48



« Reply #23 on: May 14, 2012, 04:18:17 PM »

Ini Yang di Putrajaya..
10.81 Kg...

nak turun Putrajaya...
call Saya..
016-5574130

nak turum putrajaya... tapi nak kena bwk ape ye?Huh

nak turun Putrajaya....
hahha...
rod..umpan Dedak jer...

wauuu... macam best je turun putra  Grin Grin
Logged

sape kate hobi memancing ni senang... kalau tak caye cube try pi pancing ikan dan tengok ikan ape yang korang dapat... huhu.. ^_^
angler_gaban
Tenggiri
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 456


harriiezz
Email
« Reply #24 on: May 14, 2012, 05:44:54 PM »

Ini Yang di Putrajaya..
10.81 Kg...

nak turun Putrajaya...
call Saya..
016-5574130

nak turum putrajaya... tapi nak kena bwk ape ye?Huh

nak turun Putrajaya....
hahha...
rod..umpan Dedak jer...

minggu ni free tuan??bole teman belajar dari sifu airell...

Logged

semoga murah rezeki teman hari ni...
Airell_Cipuddin
AJK PNET
Marlin
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1788


Sikap Mengalah Tiada Dalam Kitab Hidup Aku..


« Reply #25 on: May 15, 2012, 07:43:58 AM »

nak turun Putrajaya....
hahha...
rod..umpan Dedak jer...

minggu ni free tuan??bole teman belajar dari sifu airell...

[/quote]
[/quote]

niat hari hari ahad ni...
nak test kat Putrajaya Wetland...
maybe kul 2 kot hingga petang....
lepas zohor...
016-5574130...
call saya dulu k...
Logged

Apa Yang Penting...,
Still Happy Walaupun Hati Sedang Berdarah...
Try N Try Hingga Dapat...
Yang Pasti...
Sikap Mengalah Tiada Dalam Kitab Hidup Aku Dan Aku Sentiasa Mencintainya...
016-5574130
Airell_Cipuddin
AJK PNET
Marlin
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1788


Sikap Mengalah Tiada Dalam Kitab Hidup Aku..


« Reply #26 on: May 15, 2012, 11:20:16 AM »

Fuhhhh abang bro aidi memang super otai ! Tahniah buat beliau !

Dapat kat mana ? Umpan ? cara ?  Grin

yg kat gamba ni sbnrnye abg sy, sy cume tukang tengok dye tarik ikan ni dan amek gamba je.. Grin

hari tu saje2 je try mancing kat putra**** dan nasib menyeblahi kami make dptlah ikan ni..  Grin
ikan ni kalo nak dimancing boleh gune umpan dedak ataupon kelapa sawit dan bole gune care dasar ataupun timbul..

oooo...
Ni Kes Mancing H*R*M lah ni...
area mana bro..
awat tak habab kat aku....
hahyhahha
ngan aku..
semua permit lepas...
hahhahha
Logged

Apa Yang Penting...,
Still Happy Walaupun Hati Sedang Berdarah...
Try N Try Hingga Dapat...
Yang Pasti...
Sikap Mengalah Tiada Dalam Kitab Hidup Aku Dan Aku Sentiasa Mencintainya...
016-5574130
aidi az
Bilis
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 48



« Reply #27 on: May 15, 2012, 01:46:07 PM »

Fuhhhh abang bro aidi memang super otai ! Tahniah buat beliau !

Dapat kat mana ? Umpan ? cara ?  Grin

yg kat gamba ni sbnrnye abg sy, sy cume tukang tengok dye tarik ikan ni dan amek gamba je.. Grin

hari tu saje2 je try mancing kat putra**** dan nasib menyeblahi kami make dptlah ikan ni..  Grin
ikan ni kalo nak dimancing boleh gune umpan dedak ataupon kelapa sawit dan bole gune care dasar ataupun timbul..

oooo...
Ni Kes Mancing H*R*M lah ni...
area mana bro..
awat tak habab kat aku....
hahyhahha
ngan aku..
semua permit lepas...
hahhahha

jangan cakap kuat2 nanti diorang dengar  Grin Grin
Logged

sape kate hobi memancing ni senang... kalau tak caye cube try pi pancing ikan dan tengok ikan ape yang korang dapat... huhu.. ^_^
Airell_Cipuddin
AJK PNET
Marlin
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1788


Sikap Mengalah Tiada Dalam Kitab Hidup Aku..


« Reply #28 on: May 15, 2012, 02:15:50 PM »

oooo...
Ni Kes Mancing H*R*M lah ni...
area mana bro..
awat tak habab kat aku....
hahyhahha
ngan aku..
semua permit lepas...
hahhahha

[/quote] jangan cakap kuat2 nanti diorang dengar  Grin Grin
[/quote]

ni belah mana ko main ni...Huh
cam lokasi biasa aku bertapa jer....
hahahha
Logged

Apa Yang Penting...,
Still Happy Walaupun Hati Sedang Berdarah...
Try N Try Hingga Dapat...
Yang Pasti...
Sikap Mengalah Tiada Dalam Kitab Hidup Aku Dan Aku Sentiasa Mencintainya...
016-5574130
aidi az
Bilis
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 48



« Reply #29 on: May 15, 2012, 02:25:05 PM »

oooo...
Ni Kes Mancing H*R*M lah ni...
area mana bro..
awat tak habab kat aku....
hahyhahha
ngan aku..
semua permit lepas...
hahhahha

jangan cakap kuat2 nanti diorang dengar  Grin Grin
[/quote]

ni belah mana ko main ni...Huh
cam lokasi biasa aku bertapa jer....
hahahha

[/quote] jauh skit dari jembatan dan dekat dengan tasik.. hehe  Grin Grin
Logged

sape kate hobi memancing ni senang... kalau tak caye cube try pi pancing ikan dan tengok ikan ape yang korang dapat... huhu.. ^_^
Pages: 1 2 »   Go Up
  Print  
 
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines
SMFAds for Free Forums
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal