Pancing.Net
July 29, 2014, 02:25:16 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
  Home   Forum   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1   Go Down
  Print  
Author Topic: LOKASI TOMAN ....Area Country Homes/Kundang/Rawang  (Read 4599 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Greenyz
Bilis
*
Offline Offline

Posts: 8


Email
« on: May 14, 2009, 12:32:42 PM »

Nak mintak tolong member2 rekomen lokasi pancing untuk TOMAN ...
Spesies ni yang belum pernah lagi sya try ....untuk air tawar ...
Boleh teman2 tolong rekomen ..cadang outing hari Isnin ni ... Grin Grin
Logged
Pancing.Net
« on: May 14, 2009, 12:32:42 PM »

 Logged
si_diman
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 757


dok makang tarang weh...sap okok lu ah..

si_diman@hotmail.com
Email
« Reply #1 on: May 16, 2009, 12:55:35 PM »

salam...dtg jer kenyir bro...
Logged

              
aruan_tasik
Marlin
*
Offline Offline

Posts: 557



Email
« Reply #2 on: May 18, 2009, 09:57:51 AM »

cyberjaya........bro
Logged

rizal_p2
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4143


0134261004


Email
« Reply #3 on: October 21, 2009, 02:25:55 PM »

bkt beruntung byk bro..g kat tasik widuri ikut jalan dalam nk ke KKB situ port toman tuh..
Logged

jay43000
SAPA
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 787



Email
« Reply #4 on: October 21, 2009, 06:34:01 PM »

bukit bandaraya shah alam..
tp ssh nk mkn umpan skt..
dh ade bncang hal ni...cari la ye...
Logged

ikan kekek mak iloi iloi....
rizal_p2
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4143


0134261004


Email
« Reply #5 on: November 06, 2009, 11:14:48 AM »


sapa pernah g mancing kat sini (tasik widuri bukit beruntung)
Logged

Fenwick77
Bilis
*
Offline Offline

Posts: 1


« Reply #6 on: December 05, 2009, 02:30:23 AM »

betul 2 bro,toman aje kat tasik widuri 2. 
Logged
rizal_p2
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4143


0134261004


Email
« Reply #7 on: December 07, 2009, 06:57:23 AM »

sabtu hr tuh g tasik widuri , kumpau daaa...pastu g lombong rasah kumpau gak pastu g tasik biru kundang pun kumpau...arghhh  Angry minggu kumpau sedunia ke hr sabtu tuh.. Huh
Logged

faizal taiping
Siakap
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 75


Email
« Reply #8 on: December 12, 2009, 01:35:45 AM »

aku sarankan pegi lombong air kuning perak....boleh layan toman ngan peacockbass....
tapi lombong ni aku pun taktau kat area mana dalam perak...ade sesape tau?Huh?
Logged

KURANGKAN KONTROVERSI TINGKATKAN PRESTASI
maggotz
Pengendali Laman
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2850



WWW
« Reply #9 on: December 29, 2009, 06:19:25 PM »

dah try main dalam kawasan BATU Arang? kat batu arang tuh ada lombong2 yg  mempunyai toman,,  kata  nya la....
Logged



Pancing.net email    : maggotz@pancing.net
Design & Concept    : www.blaygrey.com
Email me                : bam@blaygrey.com
Supporting Partner   : www.brandme-intl.com
rizal_p2
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4143


0134261004


Email
« Reply #10 on: December 29, 2009, 06:25:31 PM »

kena tau tempat dulu baru leh terjah..hahaha
Logged

DARJAH6
Bilis
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 8


huuuuuuh


« Reply #11 on: January 08, 2010, 02:21:04 AM »

kat tasik biru (kundang) pon ok gak
Logged
gigiljunior
Bilis
*
Offline Offline

Posts: 32


Email
« Reply #12 on: January 26, 2010, 09:44:06 AM »

setuju-setuju try kat tmn widuri bkt beruntung. besepah toman kat situ.
Logged
ikan_kambing
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 876


emmbekkkk...

chimanindrani
WWW Email
« Reply #13 on: March 10, 2010, 11:32:53 AM »

setuju-setuju try kat tmn widuri bkt beruntung. besepah toman kat situ.

banyak lagi ke toman kat tasik widuri nih? selalunya port2 femes ni banyak dah org g jaring.. atau mancing pastu bawak balik dari anak toman sampai bapak toman..huhuhuh Cheesy tu yg kadang2 rasa lemah je nak g try
Logged

rizal_p2
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4143


0134261004


Email
« Reply #14 on: March 10, 2010, 11:35:27 AM »

setuju-setuju try kat tmn widuri bkt beruntung. besepah toman kat situ.

banyak lagi ke toman kat tasik widuri nih? selalunya port2 femes ni banyak dah org g jaring.. atau mancing pastu bawak balik dari anak toman sampai bapak toman..huhuhuh Cheesy tu yg kadang2 rasa lemah je nak g try
DAH X DER TOMAN, SB AKU DAH TUBE PRENNNGGGGG...
Logged

gigiljunior
Bilis
*
Offline Offline

Posts: 32


Email
« Reply #15 on: March 13, 2010, 05:18:25 PM »

toman kat widuri tu banyak lagi ikut nasib la dia nak makan ker idak. spesis lain memang takleh hidup kompom kena telan dengan toman. teman duk widuri tak penah la pulak nampak orang pasang jaring nampak anak2 toman konvoi panjang2 dalam sejengkal tu selalu la tapi bapak dia jgn buat pasal kompom takleh naik punya sbb dah la besar main celah2 kayu plak tu.tak rugi test kat widuri ni .
Logged
azizieking
Bilis
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 25


I am freshwater fish hunter


Email
« Reply #16 on: April 04, 2010, 03:15:49 PM »

satu lagi port toman kat Bukit sentosa 7 belakang kawasan perumahan Anggerik dan apartment inai aku penah tengok orang naikkan toman harimau berbelas ekor dengan teknik bottom fishing ,masalahnya aku tak minat lak nak layan toman kalau geng2 pnet nak cuba boleh calling2 aku yer danaku bleh tunjukkan port dia....
Logged
gigiljunior
Bilis
*
Offline Offline

Posts: 32


Email
« Reply #17 on: April 04, 2010, 03:39:53 PM »

mantap-mantap. ada masa leh turu skali
Logged
azizieking
Bilis
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 25


I am freshwater fish hunter


Email
« Reply #18 on: April 04, 2010, 10:17:12 PM »

Boleh jerr
Logged
shinchan5501
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2155


D'art caster


Email
« Reply #19 on: April 11, 2010, 09:27:24 AM »

satu lagi port toman kat Bukit sentosa 7 belakang kawasan perumahan Anggerik dan apartment inai aku penah tengok orang naikkan toman harimau berbelas ekor dengan teknik bottom fishing ,masalahnya aku tak minat lak nak layan toman kalau geng2 pnet nak cuba boleh calling2 aku yer danaku bleh tunjukkan port dia....

bukit sentosa klang ker??
Logged

azizieking
Bilis
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 25


I am freshwater fish hunter


Email
« Reply #20 on: April 12, 2010, 11:38:35 PM »

Tak bukit sentosa Rawang Hulu Selangor.....
Logged
Pages: 1   Go Up
  Print  
 
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines
SMFAds for Free Forums
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal