Author Topic: info memancing bagan lalang TOLONG YEK!  (Read 4115 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Zacshah

  • Bilis
  • *
  • Posts: 7
  • Gender: Male
    • Email
info memancing bagan lalang TOLONG YEK!
« on: May 19, 2009, 09:23:35 PM »
assalamulaikum! :(nak mintak tolong kalu bule bagi tips nak mancing kat area bagan lalang kalu boleh pantai atau jeti taknak kelong ada tak port baik (urgent) ari jumaat malam nak pegi nie!tolong yek!!!!!!!!!!!!!!
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Offline santap

  • Marlin
  • *
  • Posts: 2724
  • Gender: Male
  • Hidup Ibarat Roda
    • Email
Re: port bagan lalang
« Reply #1 on: May 20, 2009, 09:18:32 PM »
klu hang nak p mengai kat sana elok klu pakai mengai 9 kaki keatas tu klu mengai pantai la. tp kena tunggu ayaq pasang dulu. guna umpan udang market tak pun pumpun.
klu kat jeti menai biasa pun x pa. guna umpan udang hidup klu nak mengai siakap kat situ.
klu nak mengai siakap yang best kat jeti wak sempoh. tp kena sabaq la.
mengai jangan x mengai

Offline Zacshah

  • Bilis
  • *
  • Posts: 7
  • Gender: Male
    • Email
Re: port bagan lalang
« Reply #2 on: May 21, 2009, 08:24:39 PM »
oooo cam tu ka trimas bebanyak bro segala pertolongan anda amat dihargai
 :o
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Offline pemancing bangau

  • Siakap
  • *
  • Posts: 63
Re: port bagan lalang
« Reply #3 on: May 28, 2009, 07:14:58 PM »
so ade dpt ke aritu zacshah??

Offline yazman

  • Bilis
  • *
  • Posts: 45
  • Gender: Male
    • Email
Re: port bagan lalang
« Reply #4 on: May 28, 2009, 08:39:43 PM »
kalau nak mancing kelong di bagan lalang atau kawasan berdekatan dengannya kat mana, nak cuba mancing air masin pulak, nak ke tempat lain jauh sangat, saya tinggal di bukit mahkota, bersebelahan dengan nilai 3

tq

Offline Zacshah

  • Bilis
  • *
  • Posts: 7
  • Gender: Male
    • Email
Re: port bagan lalang
« Reply #5 on: July 08, 2009, 10:01:59 PM »
Ada cuba tapi dapat buntal ngan belukang, bukan ape pumpun habis guna udang! tak puas ati ni ingat nak repeat lagi 1 ogos ni! Lagi satu nak tanya jeti Wak Sempoh tu kat mana yang kat pasar tu ka!
 :-\ jadi sesiapa ada no telefon penjual punpun kat bagan lalang tu boleh tak kiranya pass kat hamba :-X
KERJASAMA ANDA AMAT DIHARGAI!!!
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Offline jemay

  • Tenggiri
  • *
  • Posts: 320
  • Gender: Male
    • Email
Re: info memancing bagan lalang TOLONG YEK!
« Reply #6 on: April 10, 2010, 01:48:46 PM »
Bleh tak sy nak tanya..kat mana nak dpt umpan idup..belanak dah udang kalu kawasan bagan lalang nih?
***Lesen Tamat Tempoh***

Offline camunsif

  • Jemuduk
  • *
  • Posts: 154
  • Gender: Male
    • Email
Re: info memancing bagan lalang TOLONG YEK!
« Reply #7 on: April 27, 2012, 06:41:59 PM »
selalunya kat jeti ada jual umpan, udang idup, belanak, pumpun... klu kat pekan pun ada, sebelah 7E. Jeti wak sempoh byk kali dah gi sana.. tapi byk sangkut  :-[

tuan semua da port lain yg lagi best x. Mlm ni nak gerak gi sana ni...
Prudential Wealth Planner

Kalau nak komplot wasap / sms la 013-2425430

Offline daydeng

  • SAPA
  • Marlin
  • *
  • Posts: 7301
  • Gender: Male
  • nilai
    • Email
Re: info memancing bagan lalang TOLONG YEK!
« Reply #8 on: April 28, 2012, 09:15:18 AM »
tuan2 semua,pergi ke kedai aquarium duyung..
deret kedai sebelah esso sg pelek..kalu terlepas pun g kedai pancing sebelah 7E sg pelek..
kalu kedai aquarium duyung tu,seko rm0.40..
sekadar membantu.. ;D



sembahyang lah kite sebelum kite di sembahyang kan