Pancing.Net
October 22, 2014, 11:21:16 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
  Home   Forum   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1   Go Down
  Print  
Author Topic: info memancing bagan lalang TOLONG YEK!  (Read 3610 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Zacshah
Bilis
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 7


Zacshah
Email
« on: May 19, 2009, 09:23:35 PM »

assalamulaikum! Sadnak mintak tolong kalu bule bagi tips nak mancing kat area bagan lalang kalu boleh pantai atau jeti taknak kelong ada tak port baik (urgent) ari jumaat malam nak pegi nie!tolong yek!!!!!!!!!!!!!!
Logged

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Pancing.Net
« on: May 19, 2009, 09:23:35 PM »

 Logged
santap
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2724


Hidup Ibarat Roda


Email
« Reply #1 on: May 20, 2009, 09:18:32 PM »

klu hang nak p mengai kat sana elok klu pakai mengai 9 kaki keatas tu klu mengai pantai la. tp kena tunggu ayaq pasang dulu. guna umpan udang market tak pun pumpun.
klu kat jeti menai biasa pun x pa. guna umpan udang hidup klu nak mengai siakap kat situ.
klu nak mengai siakap yang best kat jeti wak sempoh. tp kena sabaq la.
Logged

mengai jangan x mengai
Zacshah
Bilis
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 7


Zacshah
Email
« Reply #2 on: May 21, 2009, 08:24:39 PM »

oooo cam tu ka trimas bebanyak bro segala pertolongan anda amat dihargai
 Shocked
Logged

YOU'LL NEVER WALK ALONE
pemancing bangau
Siakap
*
Offline Offline

Posts: 63


« Reply #3 on: May 28, 2009, 07:14:58 PM »

so ade dpt ke aritu zacshah??
Logged
yazman
Bilis
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 45


jit75@yahoo.com
Email
« Reply #4 on: May 28, 2009, 08:39:43 PM »

kalau nak mancing kelong di bagan lalang atau kawasan berdekatan dengannya kat mana, nak cuba mancing air masin pulak, nak ke tempat lain jauh sangat, saya tinggal di bukit mahkota, bersebelahan dengan nilai 3

tq
Logged

Zacshah
Bilis
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 7


Zacshah
Email
« Reply #5 on: July 08, 2009, 10:01:59 PM »

Ada cuba tapi dapat buntal ngan belukang, bukan ape pumpun habis guna udang! tak puas ati ni ingat nak repeat lagi 1 ogos ni! Lagi satu nak tanya jeti Wak Sempoh tu kat mana yang kat pasar tu ka!
 Undecided jadi sesiapa ada no telefon penjual punpun kat bagan lalang tu boleh tak kiranya pass kat hamba Lips sealed
KERJASAMA ANDA AMAT DIHARGAI!!!
Logged

YOU'LL NEVER WALK ALONE
jemay
Tenggiri
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 320


Email
« Reply #6 on: April 10, 2010, 01:48:46 PM »

Bleh tak sy nak tanya..kat mana nak dpt umpan idup..belanak dah udang kalu kawasan bagan lalang nih?
Logged

***Lesen Tamat Tempoh***
camunsif
Jemuduk
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 154


camunsif@yahoo.com
Email
« Reply #7 on: April 27, 2012, 06:41:59 PM »

selalunya kat jeti ada jual umpan, udang idup, belanak, pumpun... klu kat pekan pun ada, sebelah 7E. Jeti wak sempoh byk kali dah gi sana.. tapi byk sangkut  Embarrassed

tuan semua da port lain yg lagi best x. Mlm ni nak gerak gi sana ni...
Logged

Prudential Wealth Planner

Kalau nak komplot wasap / sms la 013-2425430
daydeng
SAPA
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 7301


nilai


Email
« Reply #8 on: April 28, 2012, 09:15:18 AM »

tuan2 semua,pergi ke kedai aquarium duyung..
deret kedai sebelah esso sg pelek..kalu terlepas pun g kedai pancing sebelah 7E sg pelek..
kalu kedai aquarium duyung tu,seko rm0.40..
sekadar membantu.. Grin
Logged




sembahyang lah kite sebelum kite di sembahyang kan
Pages: 1   Go Up
  Print  
 
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines
SMFAds for Free Forums
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal