Pancing.Net
October 23, 2014, 05:39:10 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
  Home   Forum   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 4 »   Go Down
  Print  
Author Topic: Rumah Rakit Tanjung Mas (Sepang)  (Read 9872 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Zass
Tenggiri
*
Offline Offline

Posts: 297



« on: April 23, 2013, 04:55:36 PM »

Salam Bros2 Pancing.Net

Kepada peminat & penggemar mancen rumah rakit area2 sepang/bagan, ingin saya war2kan kepada yg sesiapa ingin melepaskan gian mencuba hasilan dari rumah rakit yg  baru 2 bulan beroperasi dimana kedudukannya amat strategik kerana spesis spt siakap, tetanda, semilang, baji dll terlalu gemar berkeliaran di sekitar rumah rakit


hasil2 yg diperolehi....ikan galak makan di waktu malam, umpan feberet udang idup ngan umpun2 beli kat jeti tanjung mas


Sila hubungi tuan punya rumah rakit....En Amir (HP No:0183553011) bayaran sewa adalah RM35/sekepala)
Logged
Pancing.Net
« on: April 23, 2013, 04:55:36 PM »

 Logged
cardeenz
AJK PNET
Marlin
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2886


Walaupun KDN melarang...Hak Memancing HAK kami!!!!


Email
« Reply #1 on: April 23, 2013, 05:29:00 PM »

wahhh...best ni..BUMP 1 KALI Grin Grin Grin Grin
Logged

Jom g mancing..sms/wassap/wechat la no ni klo berani..
6012-2144509
Zass
Tenggiri
*
Offline Offline

Posts: 297



« Reply #2 on: April 23, 2013, 05:37:19 PM »

wahhh...best ni..BUMP 1 KALI Grin Grin Grin Grin
yuppp bro....santai2, relax2 tp satu aje kalo bermalam tu bwk le ubat nyamuk...itu aje..hehehe
Logged
- Nodri Selama -
AJK PNET
Marlin
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4569


019-2291353


Email
« Reply #3 on: April 23, 2013, 05:47:32 PM »

Apa kemudahan yg ada?
tandas macam ada tu.....air bersih?elektrik?
cecuba cerita kasi racun......

lagi satu cara nak kesana?
jeti kat mana nak naik utk ke kelong nie.....
Logged

BENDAHARI
PERSATUAN SAHABAT PANCING
SELANGOR DAN WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR ( SaPa )
NO.PENDAFTARAN:4763-11-SEL
Airell_Cipuddin
AJK PNET
Marlin
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1835


Sikap Mengalah Tiada Dalam Kitab Hidup Aku..


« Reply #4 on: April 23, 2013, 06:36:27 PM »

Apa kemudahan yg ada?
tandas macam ada tu.....air bersih?elektrik?
cecuba cerita kasi racun......

lagi satu cara nak kesana?
jeti kat mana nak naik utk ke kelong nie.....

Area Mana ni Tuan...Huh
Bagan Lalang ker..Huh
Logged

Apa Yang Penting...,
Still Happy Walaupun Hati Sedang Berdarah...
Try N Try Hingga Dapat...
Yang Pasti...
Sikap Mengalah Tiada Dalam Kitab Hidup Aku Dan Aku Sentiasa Mencintainya...
013-2505562
bdboy76
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2224



Email
« Reply #5 on: April 23, 2013, 10:53:46 PM »

tp sayang rumah rakit terlalu hampir dgn tebing........kalo 15 hingga 20 meter dari tebing lg best
Logged

kalau terasa nak ajak mancing tel atau sms jer teman d talian 0182380648
gauchoque
Siakap
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 53


019-2731327 - qUE

gaucho_q
Email
« Reply #6 on: April 24, 2013, 12:11:10 AM »

cer explain...cer explain..

 Huh Huh Huh

 Grin Grin Grin
Logged
NagaMasakMerah
SAPA
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 6213


013-2466299 - Naga


WWW Email
« Reply #7 on: April 24, 2013, 06:32:22 AM »

tempat dah terbaik..
1. tempoh lepak situ berapa lama sekali bayar tu ?
Logged

try hard to get what you like or you will be forced to like what you get !!!!

Zass
Tenggiri
*
Offline Offline

Posts: 297



« Reply #8 on: April 24, 2013, 08:52:04 AM »

Apa kemudahan yg ada?
tandas macam ada tu.....air bersih?elektrik?
cecuba cerita kasi racun......

lagi satu cara nak kesana?
jeti kat mana nak naik utk ke kelong nie.....
Ok bros semua....toilet mmg disediakan & tempat memasak sekali ngan dapor pon ada ..so kalo nak msak maggi ke atau nak bancuh kopi ke x de hal semuanya bersih.....& air bersih juga disediakan. Terdapat 4 bilik kesemuanya...kalo nak mancen cuma dibahagian depan ajele sbb bahagian blkg tu berdekatan dgn tebing dlm 15 kaki jauhnya & siakap berkeliaran disekitar tebing & disebelah kanan diwaktu maghrib tp digalakkan menggunakan pelampung utk menjerat siakap. Semilang pula gemarkan umpun2 panjang kemerah2an....
Logged
Zass
Tenggiri
*
Offline Offline

Posts: 297



« Reply #9 on: April 24, 2013, 08:56:28 AM »

tempat dah terbaik..
1. tempoh lepak situ berapa lama sekali bayar tu ?


Tempoh lepak adalah semalaman...kalo pegi tengahari ni akan blk tengahari keesokan harinya.....24jam bayaran RM35/sekepala
Logged
cardeenz
AJK PNET
Marlin
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2886


Walaupun KDN melarang...Hak Memancing HAK kami!!!!


Email
« Reply #10 on: April 24, 2013, 08:57:41 AM »

kne set komplot ni Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes tuan arol,ooo tuan arol Grin Grin Grin
Logged

Jom g mancing..sms/wassap/wechat la no ni klo berani..
6012-2144509
daqlie
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 8821


DFD reporting....


« Reply #11 on: April 24, 2013, 10:18:51 AM »

mcm penah tgk rumah rakit ni...  Roll Eyes Roll Eyes
Logged

Zass
Tenggiri
*
Offline Offline

Posts: 297



« Reply #12 on: April 24, 2013, 01:49:29 PM »

Apa kemudahan yg ada?
tandas macam ada tu.....air bersih?elektrik?
cecuba cerita kasi racun......

lagi satu cara nak kesana?
jeti kat mana nak naik utk ke kelong nie.....


kalo nak kesana ini peta..nya
Logged
nizamdna
Jemuduk
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 166



Email
« Reply #13 on: April 24, 2013, 01:53:07 PM »

bukan yg sebelah jeti wok sompo tue ker ?
Logged

" ... tunduk tidak bermakna patuh "
Zass
Tenggiri
*
Offline Offline

Posts: 297



« Reply #14 on: April 24, 2013, 02:41:59 PM »

bukan yg sebelah jeti wok sompo tue ker ?

bukan bros itu dah smpai bagan lalang .....ini sebelum smpai pekan sg pelek dlm 1 km akan jumpa kilang batu bata (Sepang Brickworks) akan jumpa sign board sebelah kiri menunjukkan ke Tanjung Mas...terus aje smpai kejeti & tuan punya jeti akan bawak naik bot ke rumah rakit dlm 1km dr jeti..
Logged
syahz_f8979
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3026


CasterJigger sana sini


Email
« Reply #15 on: April 24, 2013, 02:45:19 PM »

kalau nak pergi sorang2 boleh ke? maksudnya tetiba je rasa nak pergi dalam 3-4 jam pastu nak balik camne kira tu?
Logged
Zass
Tenggiri
*
Offline Offline

Posts: 297



« Reply #16 on: April 24, 2013, 02:50:52 PM »

kalau nak pergi sorang2 boleh ke? maksudnya tetiba je rasa nak pergi dalam 3-4 jam pastu nak balik camne kira tu?

bole bro...x kisah janji bayar penuh rm35/sekepala
Logged
cardeenz
AJK PNET
Marlin
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2886


Walaupun KDN melarang...Hak Memancing HAK kami!!!!


Email
« Reply #17 on: April 24, 2013, 03:19:56 PM »

jgnla pegi sorg..ajakle saya..bleh dgr radio tanpa henti Grin Grin Grin Grin
Logged

Jom g mancing..sms/wassap/wechat la no ni klo berani..
6012-2144509
syahz_f8979
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3026


CasterJigger sana sini


Email
« Reply #18 on: April 24, 2013, 03:28:40 PM »

kalau nak pergi sorang2 boleh ke? maksudnya tetiba je rasa nak pergi dalam 3-4 jam pastu nak balik camne kira tu?

bole bro...x kisah janji bayar penuh rm35/sekepala


oke noted  Grin
Logged
syahz_f8979
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3026


CasterJigger sana sini


Email
« Reply #19 on: April 24, 2013, 03:29:32 PM »

jgnla pegi sorg..ajakle saya..bleh dgr radio tanpa henti Grin Grin Grin Grin

wahhhh...... Grin Grin Cheesy Cheesy
Logged
Zass
Tenggiri
*
Offline Offline

Posts: 297



« Reply #20 on: April 24, 2013, 03:37:45 PM »

jgnla pegi sorg..ajakle saya..bleh dgr radio tanpa henti Grin Grin Grin Grin

wahhhh...... Grin Grin Cheesy Cheesy

pegi rmai2 le syok...tp jgn rmai sgt sbb bahagian yg sesuai utk mancen blah depan aje....rasa2 dlm 6 org x 2 btg ..ok kot.. Shocked Shocked Shocked
Logged
mahathir
AJK PNET
Marlin
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 6108


019-3779299


Email
« Reply #21 on: April 24, 2013, 04:06:16 PM »

Kalau nak best booking lar 1 kelong.... Wink Wink
Logged

daqlie
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 8821


DFD reporting....


« Reply #22 on: April 24, 2013, 04:11:12 PM »

kalau nak pergi sorang2 boleh ke? maksudnya tetiba je rasa nak pergi dalam 3-4 jam pastu nak balik camne kira tu?

bole bro...x kisah janji bayar penuh rm35/sekepala


oke noted  Grin

Ajak la den skali. Leh blaja jigging anak boron bawah rumah rakit.
Logged

Zass
Tenggiri
*
Offline Offline

Posts: 297



« Reply #23 on: April 24, 2013, 04:15:25 PM »

Kalau nak best booking lar 1 kelong.... Wink Wink

bole bro...tp ini bukan kelong ini umah rakit.....setakat 10 org bole kot...santai2 aje bro.. Grin Grin Grin
Logged
mahathir
AJK PNET
Marlin
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 6108


019-3779299


Email
« Reply #24 on: April 24, 2013, 04:18:43 PM »

Kalau nak best booking lar 1 kelong.... Wink Wink

bole bro...tp ini bukan kelong ini umah rakit.....setakat 10 org bole kot...santai2 aje bro.. Grin Grin Grin

Kalau booking 1 rumah rakit niii kira 1 kepala gak kerrr kira lamsum... Wink
Logged

Romico
Tenggiri
*
Offline Offline

Posts: 441



Email
« Reply #25 on: April 24, 2013, 04:20:09 PM »

best psl demo nk guna teleskopik la tu.....btl kan chor???

tp sayang rumah rakit terlalu hampir dgn tebing........kalo 15 hingga 20 meter dari tebing lg best
Logged

<<< @ D7K  KALAU TAK BOLEH GURAU DUDUK SURAU  @ D7K >>> 
Zass
Tenggiri
*
Offline Offline

Posts: 297



« Reply #26 on: April 24, 2013, 04:24:55 PM »

Kalau nak best booking lar 1 kelong.... Wink Wink

bole bro...tp ini bukan kelong ini umah rakit.....setakat 10 org bole kot...santai2 aje bro.. Grin Grin Grin

Kalau booking 1 rumah rakit niii kira 1 kepala gak kerrr kira lamsum... Wink

ok bro...bole kautim ngan tuan punya tanah....hehehe
Logged
Zass
Tenggiri
*
Offline Offline

Posts: 297



« Reply #27 on: April 24, 2013, 04:27:26 PM »

best psl demo nk guna teleskopik la tu.....btl kan chor???

tp sayang rumah rakit terlalu hampir dgn tebing........kalo 15 hingga 20 meter dari tebing lg best
tebing kat blkg tu ...LUBUK bro ..dalam 15ka...tpt siakap main wheelee...hehehe
Logged
syahz_f8979
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3026


CasterJigger sana sini


Email
« Reply #28 on: April 24, 2013, 04:29:14 PM »

kalau nak pergi sorang2 boleh ke? maksudnya tetiba je rasa nak pergi dalam 3-4 jam pastu nak balik camne kira tu?

bole bro...x kisah janji bayar penuh rm35/sekepala


oke noted  Grin

Ajak la den skali. Leh blaja jigging anak boron bawah rumah rakit.

hamboi yeeee...... Grin Grin Cheesy Cheesy
Logged
cardeenz
AJK PNET
Marlin
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2886


Walaupun KDN melarang...Hak Memancing HAK kami!!!!


Email
« Reply #29 on: April 24, 2013, 04:36:06 PM »

kalau nak pergi sorang2 boleh ke? maksudnya tetiba je rasa nak pergi dalam 3-4 jam pastu nak balik camne kira tu?

bole bro...x kisah janji bayar penuh rm35/sekepala


oke noted  Grin

Ajak la den skali. Leh blaja jigging anak boron bawah rumah rakit.

hamboi yeeee...... Grin Grin Cheesy Cheesy
Cool Cool Cool Cool
Logged

Jom g mancing..sms/wassap/wechat la no ni klo berani..
6012-2144509
Pages: 1 2 3 4 »   Go Up
  Print  
 
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines
SMFAds for Free Forums
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal