Pancing.Net
October 26, 2014, 04:27:52 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
  Home   Forum   Help Search Calendar Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 »   Go Down
  Print  
Author Topic: MESIN RYOBI...CANTEK , LEMBUT , KUAT , MURAH ???  (Read 92994 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
impreza
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1044


DDC Station 21 SteakHouse 0123463616/0132240225


« Reply #240 on: December 10, 2010, 09:38:06 PM »

salam semua...den raso takdo masalah kot pakai reel model 8000 ni...sobab den pun pakai ryobi ecusima model 4000 dan 8000,siap boleh main popping dan jigging skali....
Logged
Pancing.Net
« Reply #240 on: December 10, 2010, 09:38:06 PM »

 Logged
joran maluri
SAPA
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 22932


019 3100410 HJ SAARI -WP

joranmaluri@yahoo.com.my
« Reply #241 on: December 10, 2010, 09:56:32 PM »

Tuan aji JM.. harga tak tau la... nanti teman riki dl..
tp tuan aji ada pakai Artica saiz3000 kan..??  mcm mane ok tak..??
MANTUPPPP.....TALI BRAID 40 NGAMM2 100 MTRS... Grin Grin Grin
SETAKAT PARIYAPAKK 10 KG NO HALLL ZASSSS...LAYANNNN Wink Wink Wink
KENA GAN ROD 8-20 LB UGLY... Tongue Tongue Tongue
Salam tuan aji JM,
kalau reel ryobi arctica 8000 sesuai x utk jigging n bottom?
bolehh je... Grin

VOTE....ARTICA... Grin Grin Grin
sodap ke tuan aji....  setakat ni zauber mmg cun..  part pun banyak.. kalau tuan aji punya 4000 buleh
test spool... buleh masuk ke tak... sebab pakai applause 4000 buleh masuk..
nak murah ecusima.. pun sangat cun banding brand lain yang seharganya..
5+1 BALL BEARING.... Wink
tp... artica dgn zauber mane lagi cun..??
artica 6bb.. zauber 8bb kan..??  ermm...  Huh Huh
MACAMM TU VOTE ZAUBERRR LAH... Grin Grin Cheesy
DAH AMIK DAHHH...
SEDARA MARA NAK PINJAM KASI JE  ZAUBER NI.. Wink Wink Grin
STELLA NO NO WAYYY....
Logged



impreza
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1044


DDC Station 21 SteakHouse 0123463616/0132240225


« Reply #242 on: December 10, 2010, 11:07:35 PM »

aji beli baper rege nyer....tlg pm den....
Logged
joran maluri
SAPA
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 22932


019 3100410 HJ SAARI -WP

joranmaluri@yahoo.com.my
« Reply #243 on: December 10, 2010, 11:58:44 PM »

aji beli baper rege nyer....tlg pm den....
RM 179.00...... Wink
Logged



yakuza893
Siakap
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 61


my name is pirlo


Email
« Reply #244 on: December 11, 2010, 02:34:33 AM »

Tuan aji JM.. harga tak tau la... nanti teman riki dl..
tp tuan aji ada pakai Artica saiz3000 kan..??  mcm mane ok tak..??
MANTUPPPP.....TALI BRAID 40 NGAMM2 100 MTRS... Grin Grin Grin
SETAKAT PARIYAPAKK 10 KG NO HALLL ZASSSS...LAYANNNN Wink Wink Wink
KENA GAN ROD 8-20 LB UGLY... Tongue Tongue Tongue
Salam tuan aji JM,
kalau reel ryobi arctica 8000 sesuai x utk jigging n bottom?
bolehh je... Grin

VOTE....ARTICA... Grin Grin Grin
sodap ke tuan aji....  setakat ni zauber mmg cun..  part pun banyak.. kalau tuan aji punya 4000 buleh
test spool... buleh masuk ke tak... sebab pakai applause 4000 buleh masuk..
nak murah ecusima.. pun sangat cun banding brand lain yang seharganya..
5+1 BALL BEARING.... Wink
tp... artica dgn zauber mane lagi cun..??
artica 6bb.. zauber 8bb kan..??  ermm...  Huh Huh
MACAMM TU VOTE ZAUBERRR LAH... Grin Grin Cheesy
DAH AMIK DAHHH...
SEDARA MARA NAK PINJAM KASI JE  ZAUBER NI.. Wink Wink Grin
STELLA NO NO WAYYY....
tq tuan ajie..ambe dah amik dah arctica 8000 tu..nk try plak thn depan..hehehe Grin Grin
Logged
EbekTgnu
Bilis
*
Offline Offline

Posts: 23


Email
« Reply #245 on: December 27, 2010, 01:49:40 AM »

sapa tau obohol reel ryobi.. kawan punya tarik batu berat skit je bunyi lain macam....
kasar gilak... model zauber 4000...

aku punya ecusima  8000 pun sama gak masalah nya!!! aku rasa gear kot??? sapa2 tahu..bagi tau lah! kalau tak pun, aku nak lego je...murah2. pas tu upgrade ryobi safari...padan muka aku!!
Logged
joran maluri
SAPA
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 22932


019 3100410 HJ SAARI -WP

joranmaluri@yahoo.com.my
« Reply #246 on: December 27, 2010, 05:38:13 AM »

sapa tau obohol reel ryobi.. kawan punya tarik batu berat skit je bunyi lain macam....
kasar gilak... model zauber 4000...
aku punya ecusima  8000 pun sama gak masalah nya!!! aku rasa gear kot??? sapa2 tahu..bagi tau lah! kalau tak pun, aku nak lego je...murah2. pas tu upgrade ryobi safari...padan muka aku!!
CUBA TUAN HANTAR SERVIS LAT KODAI.... Wink
Logged



yj09
Marlin
*
Offline Offline

Posts: 1268


« Reply #247 on: December 27, 2010, 08:21:40 AM »

sapa tau obohol reel ryobi.. kawan punya tarik batu berat skit je bunyi lain macam....
kasar gilak... model zauber 4000...

aku punya ecusima  8000 pun sama gak masalah nya!!! aku rasa gear kot??? sapa2 tahu..bagi tau lah! kalau tak pun, aku nak lego je...murah2. pas tu upgrade ryobi safari...padan muka aku!!

bunyi tu bukan gear, bunyi kat roller tali je... tukar bearing RM13 siap pasang setel... terus cun macam baru
kluar kedai... hehe..

* bila lama tak pakai buleh jadi camtu.. lain kali nak simpan lama buh minyak sawit skit mana2 yang patut...
Logged
joran maluri
SAPA
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 22932


019 3100410 HJ SAARI -WP

joranmaluri@yahoo.com.my
« Reply #248 on: December 27, 2010, 08:22:41 AM »

sapa tau obohol reel ryobi.. kawan punya tarik batu berat skit je bunyi lain macam....
kasar gilak... model zauber 4000...
aku punya ecusima  8000 pun sama gak masalah nya!!! aku rasa gear kot??? sapa2 tahu..bagi tau lah! kalau tak pun, aku nak lego je...murah2. pas tu upgrade ryobi safari...padan muka aku!!
bunyi tu bukan gear, bunyi kat roller tali je... tukar bearing RM13 siap pasang setel... terus cun macam baru
kluar kedai... hehe..
* bila lama tak pakai buleh jadi camtu.. lain kali nak simpan lama buh minyak sawit skit mana2 yang patut...
Grin Grin Grin....APA MINYAK PON BULEHHHH.
Logged



yj09
Marlin
*
Offline Offline

Posts: 1268


« Reply #249 on: December 27, 2010, 08:32:05 AM »

sapa tau obohol reel ryobi.. kawan punya tarik batu berat skit je bunyi lain macam....
kasar gilak... model zauber 4000...
aku punya ecusima  8000 pun sama gak masalah nya!!! aku rasa gear kot??? sapa2 tahu..bagi tau lah! kalau tak pun, aku nak lego je...murah2. pas tu upgrade ryobi safari...padan muka aku!!
bunyi tu bukan gear, bunyi kat roller tali je... tukar bearing RM13 siap pasang setel... terus cun macam baru
kluar kedai... hehe..
* bila lama tak pakai buleh jadi camtu.. lain kali nak simpan lama buh minyak sawit skit mana2 yang patut...
Grin Grin Grin....APA MINYAK PON BULEHHHH.

minyak senyonyong tuan....? hehe.. bila lagi nak test p.ketam ni.. adeh... lama x turun air masin..menggaramkan mesin2 ryobi den...
Logged
joran maluri
SAPA
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 22932


019 3100410 HJ SAARI -WP

joranmaluri@yahoo.com.my
« Reply #250 on: December 27, 2010, 08:35:09 AM »

sapa tau obohol reel ryobi.. kawan punya tarik batu berat skit je bunyi lain macam....
kasar gilak... model zauber 4000...
aku punya ecusima  8000 pun sama gak masalah nya!!! aku rasa gear kot??? sapa2 tahu..bagi tau lah! kalau tak pun, aku nak lego je...murah2. pas tu upgrade ryobi safari...padan muka aku!!
bunyi tu bukan gear, bunyi kat roller tali je... tukar bearing RM13 siap pasang setel... terus cun macam baru
kluar kedai... hehe..
* bila lama tak pakai buleh jadi camtu.. lain kali nak simpan lama buh minyak sawit skit mana2 yang patut...
Grin Grin Grin....APA MINYAK PON BULEHHHH.

minyak senyonyong tuan....? hehe.. bila lagi nak test p.ketam ni.. adeh... lama x turun air masin..menggaramkan mesin2 ryobi den...
sapa tau obohol reel ryobi.. kawan punya tarik batu berat skit je bunyi lain macam....
kasar gilak... model zauber 4000...
aku punya ecusima  8000 pun sama gak masalah nya!!! aku rasa gear kot??? sapa2 tahu..bagi tau lah! kalau tak pun, aku nak lego je...murah2. pas tu upgrade ryobi safari...padan muka aku!!
bunyi tu bukan gear, bunyi kat roller tali je... tukar bearing RM13 siap pasang setel... terus cun macam baru
kluar kedai... hehe..
* bila lama tak pakai buleh jadi camtu.. lain kali nak simpan lama buh minyak sawit skit mana2 yang patut...
Grin Grin Grin....APA MINYAK PON BULEHHHH.
minyak senyonyong tuan....? hehe.. bila lagi nak test p.ketam ni.. adeh... lama x turun air masin..menggaramkan mesin2 ryobi den...
HARI NI JOMMM2 ..ARHHHHH  Grin Grin Tongue
Logged



yj09
Marlin
*
Offline Offline

Posts: 1268


« Reply #251 on: December 27, 2010, 08:39:22 AM »

sapa tau obohol reel ryobi.. kawan punya tarik batu berat skit je bunyi lain macam....
kasar gilak... model zauber 4000...
aku punya ecusima  8000 pun sama gak masalah nya!!! aku rasa gear kot??? sapa2 tahu..bagi tau lah! kalau tak pun, aku nak lego je...murah2. pas tu upgrade ryobi safari...padan muka aku!!
bunyi tu bukan gear, bunyi kat roller tali je... tukar bearing RM13 siap pasang setel... terus cun macam baru
kluar kedai... hehe..
* bila lama tak pakai buleh jadi camtu.. lain kali nak simpan lama buh minyak sawit skit mana2 yang patut...
Grin Grin Grin....APA MINYAK PON BULEHHHH.

minyak senyonyong tuan....? hehe.. bila lagi nak test p.ketam ni.. adeh... lama x turun air masin..menggaramkan mesin2 ryobi den...
sapa tau obohol reel ryobi.. kawan punya tarik batu berat skit je bunyi lain macam....
kasar gilak... model zauber 4000...
aku punya ecusima  8000 pun sama gak masalah nya!!! aku rasa gear kot??? sapa2 tahu..bagi tau lah! kalau tak pun, aku nak lego je...murah2. pas tu upgrade ryobi safari...padan muka aku!!
bunyi tu bukan gear, bunyi kat roller tali je... tukar bearing RM13 siap pasang setel... terus cun macam baru
kluar kedai... hehe..
* bila lama tak pakai buleh jadi camtu.. lain kali nak simpan lama buh minyak sawit skit mana2 yang patut...
Grin Grin Grin....APA MINYAK PON BULEHHHH.
minyak senyonyong tuan....? hehe.. bila lagi nak test p.ketam ni.. adeh... lama x turun air masin..menggaramkan mesin2 ryobi den...
HARI NI JOMMM2 ..ARHHHHH  Grin Grin Tongue

argghhhh!!..... berani malam ni la...haha  Grin
Logged
joran maluri
SAPA
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 22932


019 3100410 HJ SAARI -WP

joranmaluri@yahoo.com.my
« Reply #252 on: December 27, 2010, 02:37:49 PM »

sapa tau obohol reel ryobi.. kawan punya tarik batu berat skit je bunyi lain macam....
kasar gilak... model zauber 4000...
aku punya ecusima  8000 pun sama gak masalah nya!!! aku rasa gear kot??? sapa2 tahu..bagi tau lah! kalau tak pun, aku nak lego je...murah2. pas tu upgrade ryobi safari...padan muka aku!!
bunyi tu bukan gear, bunyi kat roller tali je... tukar bearing RM13 siap pasang setel... terus cun macam baru
kluar kedai... hehe..
* bila lama tak pakai buleh jadi camtu.. lain kali nak simpan lama buh minyak sawit skit mana2 yang patut...
Grin Grin Grin....APA MINYAK PON BULEHHHH.

minyak senyonyong tuan....? hehe.. bila lagi nak test p.ketam ni.. adeh... lama x turun air masin..menggaramkan mesin2 ryobi den...
sapa tau obohol reel ryobi.. kawan punya tarik batu berat skit je bunyi lain macam....
kasar gilak... model zauber 4000...
aku punya ecusima  8000 pun sama gak masalah nya!!! aku rasa gear kot??? sapa2 tahu..bagi tau lah! kalau tak pun, aku nak lego je...murah2. pas tu upgrade ryobi safari...padan muka aku!!
bunyi tu bukan gear, bunyi kat roller tali je... tukar bearing RM13 siap pasang setel... terus cun macam baru
kluar kedai... hehe..
* bila lama tak pakai buleh jadi camtu.. lain kali nak simpan lama buh minyak sawit skit mana2 yang patut...
Grin Grin Grin....APA MINYAK PON BULEHHHH.
minyak senyonyong tuan....? hehe.. bila lagi nak test p.ketam ni.. adeh... lama x turun air masin..menggaramkan mesin2 ryobi den...
HARI NI JOMMM2 ..ARHHHHH  Grin Grin Tongue
argghhhh!!..... berani malam ni la...haha  Grin
JOMMM2..APA TAK CALLL TERUSS NO HP EDEN...Huh
Logged



abu_melayu
SAPA
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 15694


اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي وَمَحْيَايَ وَمَمَاتِي ِﷲِ رَبِّ الْعَالَمِينَ


« Reply #253 on: December 27, 2010, 08:12:09 PM »

sapa tau obohol reel ryobi.. kawan punya tarik batu berat skit je bunyi lain macam....
kasar gilak... model zauber 4000...
aku punya ecusima  8000 pun sama gak masalah nya!!! aku rasa gear kot??? sapa2 tahu..bagi tau lah! kalau tak pun, aku nak lego je...murah2. pas tu upgrade ryobi safari...padan muka aku!!
bunyi tu bukan gear, bunyi kat roller tali je... tukar bearing RM13 siap pasang setel... terus cun macam baru
kluar kedai... hehe..
* bila lama tak pakai buleh jadi camtu.. lain kali nak simpan lama buh minyak sawit skit mana2 yang patut...
Grin Grin Grin....APA MINYAK PON BULEHHHH.

minyak senyonyong tuan....? hehe.. bila lagi nak test p.ketam ni.. adeh... lama x turun air masin..menggaramkan mesin2 ryobi den...
sapa tau obohol reel ryobi.. kawan punya tarik batu berat skit je bunyi lain macam....
kasar gilak... model zauber 4000...
aku punya ecusima  8000 pun sama gak masalah nya!!! aku rasa gear kot??? sapa2 tahu..bagi tau lah! kalau tak pun, aku nak lego je...murah2. pas tu upgrade ryobi safari...padan muka aku!!
bunyi tu bukan gear, bunyi kat roller tali je... tukar bearing RM13 siap pasang setel... terus cun macam baru
kluar kedai... hehe..
* bila lama tak pakai buleh jadi camtu.. lain kali nak simpan lama buh minyak sawit skit mana2 yang patut...
Grin Grin Grin....APA MINYAK PON BULEHHHH.
minyak senyonyong tuan....? hehe.. bila lagi nak test p.ketam ni.. adeh... lama x turun air masin..menggaramkan mesin2 ryobi den...
HARI NI JOMMM2 ..ARHHHHH  Grin Grin Tongue
argghhhh!!..... berani malam ni la...haha  Grin
JOMMM2..APA TAK CALLL TERUSS NO HP EDEN...Huh
JM kena main Cheesy Cheesy
Logged
joran maluri
SAPA
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 22932


019 3100410 HJ SAARI -WP

joranmaluri@yahoo.com.my
« Reply #254 on: December 28, 2010, 04:45:41 AM »

DIA SAJA2 JE TU.... Wink Grin Grin
Logged



yj09
Marlin
*
Offline Offline

Posts: 1268


« Reply #255 on: December 28, 2010, 08:50:41 AM »

DIA SAJA2 JE TU.... Wink Grin Grin

tunggu gak...ingat malam tuan aji x turun... klu mmg buleh kang eden calling...
Logged
joran maluri
SAPA
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 22932


019 3100410 HJ SAARI -WP

joranmaluri@yahoo.com.my
« Reply #256 on: December 28, 2010, 10:48:51 PM »

DIA SAJA2 JE TU.... Wink Grin Grin
tunggu gak...ingat malam tuan aji x turun... klu mmg buleh kang eden calling...
PM....MSG Grin
Logged



Jimmy
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4965



« Reply #257 on: December 28, 2010, 10:49:37 PM »

DIA SAJA2 JE TU.... Wink Grin Grin
tunggu gak...ingat malam tuan aji x turun... klu mmg buleh kang eden calling...
PM....MSG Grin

nak itut Grin
Logged

Kita datang ini kosong tangan kosong dada..Bila pulang nanti bawa dosa bawa pahala.
abu_melayu
SAPA
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 15694


اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي وَمَحْيَايَ وَمَمَاتِي ِﷲِ رَبِّ الْعَالَمِينَ


« Reply #258 on: December 28, 2010, 10:50:47 PM »

DIA SAJA2 JE TU.... Wink Grin Grin
tunggu gak...ingat malam tuan aji x turun... klu mmg buleh kang eden calling...
PM....MSG Grin

nak itut Grin
Org tua bersidang budak2 tak boleh ngacau,hormat sikit tunduk kepala tumpang lalu Grin Grin
Logged
joran maluri
SAPA
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 22932


019 3100410 HJ SAARI -WP

joranmaluri@yahoo.com.my
« Reply #259 on: December 28, 2010, 10:56:47 PM »

WEIIIII 2 FOCUS 2...

NAK XITA2 MASUK SINI YA TUAN2 YB.....

>>>   http://www.pancing.net/index.php?topic=3241.0    <<<
Logged



abu_melayu
SAPA
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 15694


اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي وَمَحْيَايَ وَمَمَاتِي ِﷲِ رَبِّ الْعَالَمِينَ


« Reply #260 on: December 29, 2010, 06:56:25 PM »

WEIIIII 2 FOCUS 2...

NAK XITA2 MASUK SINI YA TUAN2 YB.....

>>>   http://www.pancing.net/index.php?topic=3241.0    <<<

Penuh tu Grin
Logged
EbekTgnu
Bilis
*
Offline Offline

Posts: 23


Email
« Reply #261 on: January 05, 2011, 11:44:40 PM »

sapa tau obohol reel ryobi.. kawan punya tarik batu berat skit je bunyi lain macam....
kasar gilak... model zauber 4000...

aku punya ecusima  8000 pun sama gak masalah nya!!! aku rasa gear kot??? sapa2 tahu..bagi tau lah! kalau tak pun, aku nak lego je...murah2. pas tu upgrade ryobi safari...padan muka aku!!

bunyi tu bukan gear, bunyi kat roller tali je... tukar bearing RM13 siap pasang setel... terus cun macam baru
kluar kedai... hehe..

* bila lama tak pakai buleh jadi camtu.. lain kali nak simpan lama buh minyak sawit skit mana2 yang patut...


Terima kasih lah otai2 sume bg petua!
Logged
impreza
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1044


DDC Station 21 SteakHouse 0123463616/0132240225


« Reply #262 on: January 06, 2011, 12:14:44 AM »

den td g kodai nak cr banax gt xtreme  pastu tokey kodai pun sugggest kt den td ryobi oasys 6000 dan ryobi navigator 6000.....
oasys = 5 bb             rm 210
navigator = 5+1bb     rm 150
dua dua siap ada power knob (blh untuk light dan medium jig....kata tokey kedai tu lah.....)

den pun tgh [oning nak amik yang mano satu....
Logged
Jimmy
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4965



« Reply #263 on: January 06, 2011, 12:18:43 AM »

den td g kodai nak cr banax gt xtreme  pastu tokey kodai pun sugggest kt den td ryobi oasys 6000 dan ryobi navigator 6000.....
oasys = 5 bb             rm 210
navigator = 5+1bb     rm 150
dua dua siap ada power knob (blh untuk light dan medium jig....kata tokey kedai tu lah.....)

den pun tgh [oning nak amik yang mano satu....


ambik ap power 8 k atau applause 8k. sebab ramai yg pakai depa kata ok
Logged

Kita datang ini kosong tangan kosong dada..Bila pulang nanti bawa dosa bawa pahala.
impreza
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1044


DDC Station 21 SteakHouse 0123463616/0132240225


« Reply #264 on: January 06, 2011, 12:20:38 AM »

den dah ado ecusima 4k dan 8k....ni den nak buek main light dan medium jig....
ponah try main dulu....lotih gak lah....pastu lama lama ok ....
Logged
bird
Marlin
*
Offline Offline

Posts: 2086


Patin Sg. Dengkil


Email
« Reply #265 on: January 06, 2011, 09:52:26 AM »

den td g kodai nak cr banax gt xtreme  pastu tokey kodai pun sugggest kt den td ryobi oasys 6000 dan ryobi navigator 6000.....
oasys = 5 bb             rm 210
navigator = 5+1bb     rm 150
dua dua siap ada power knob (blh untuk light dan medium jig....kata tokey kedai tu lah.....)

den pun tgh [oning nak amik yang mano satu....


amik oasys la... rasenye body dia metal... kalo navigator nampak kualiti mcm kureng sket...
Logged



Dimane ada Air.. di situ Ada Ikan - 01tujuh-6563939
impreza
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1044


DDC Station 21 SteakHouse 0123463616/0132240225


« Reply #266 on: January 06, 2011, 11:56:33 AM »

potang ni den nak belek lagi mesin tu kek kodai.....
Logged
bird
Marlin
*
Offline Offline

Posts: 2086


Patin Sg. Dengkil


Email
« Reply #267 on: January 06, 2011, 11:58:09 AM »

potang ni den nak belek lagi mesin tu kek kodai.....

hari tu tanye kt pudu.. navigator baru RM105.. tp tak igt saiz brape.. saiz 4500 kot...
tp body bukan metal rasenye...
Logged



Dimane ada Air.. di situ Ada Ikan - 01tujuh-6563939
impreza
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1044


DDC Station 21 SteakHouse 0123463616/0132240225


« Reply #268 on: January 06, 2011, 12:00:55 PM »

pudu tu kodai teck seng ko......
Logged
bird
Marlin
*
Offline Offline

Posts: 2086


Patin Sg. Dengkil


Email
« Reply #269 on: January 06, 2011, 12:18:53 PM »

pudu tu kodai teck seng ko......

tak tau kedai ape.. tp sebelah balai bomba...
Logged



Dimane ada Air.. di situ Ada Ikan - 01tujuh-6563939
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 »   Go Up
  Print  
 
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines
SMFAds for Free Forums
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal