Pancing.Net
November 28, 2014, 01:35:07 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
  Home   Forum   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1   Go Down
  Print  
Author Topic: Kelong area Kedah  (Read 7025 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
KAPALA
Jemuduk
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 159


BORN TO FISH, FORCED TO WORK


« on: November 26, 2009, 07:04:51 PM »

Siapa ada info tentang kelong di Kedah? TQ
Logged
Pancing.Net
« on: November 26, 2009, 07:04:51 PM »

 Logged
KAPALA
Jemuduk
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 159


BORN TO FISH, FORCED TO WORK


« Reply #1 on: December 24, 2009, 05:04:38 PM »

Siapa ada info tentang kelong di Kedah? TQ

ada kelong dak area kedah? sapa2 tau?..
Logged
santap
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2724


Hidup Ibarat Roda


Email
« Reply #2 on: December 24, 2009, 05:07:00 PM »

x penah pulah dengaq yang kat kedah ada kelong.
klu tuas tau la.
Logged

mengai jangan x mengai
KAPALA
Jemuduk
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 159


BORN TO FISH, FORCED TO WORK


« Reply #3 on: December 24, 2009, 06:18:41 PM »

x penah pulah dengaq yang kat kedah ada kelong.
klu tuas tau la.

oo..kot2 ada

2hb Jan 2010 saya nk berangkat ke tuas yan mancing....
Logged
gelamapapan
Siakap
*
Offline Offline

Posts: 83


Email
« Reply #4 on: February 26, 2010, 12:30:03 AM »

kat sp ada,cuba refer colum memancing di chalet atas air(kot?).kat teluk bayu che zamri ada gak buat pelantar untuk kaki pancing,di tengah2 sg merbok(takdak la tengah sangat)saya pernah pi,siap ada rod stand,toilet dan pondok landing......umpan no hal,leh order kat orang yang bawak bot,ikan....well bergantung pada rezeki.........yang paling banyak kat sana ikan glamour ngan goh.......sekap merah pari kerapu new leaf dan semilang antara ikan ikan gred a yang ada....... :Dtambang rm 10 pi dan balik,tempoh mancing........pancing lah sampai muntah,nak balik panggil saja

kalau budget lebih cuba la plak kat langkawi.........restoran d'kelong padang mat sirat,saya pernah pi tapi pi makan je lah
Logged
hataboy
Bilis
*
Offline Offline

Posts: 4


Email
« Reply #5 on: June 13, 2010, 01:59:52 PM »

kat sp ada,cuba refer colum memancing di chalet atas air(kot?).kat teluk bayu che zamri ada gak buat pelantar untuk kaki pancing,di tengah2 sg merbok(takdak la tengah sangat)saya pernah pi,siap ada rod stand,toilet dan pondok landing......umpan no hal,leh order kat orang yang bawak bot,ikan....well bergantung pada rezeki.........yang paling banyak kat sana ikan glamour ngan goh.......sekap merah pari kerapu new leaf dan semilang antara ikan ikan gred a yang ada....... :Dtambang rm 10 pi dan balik,tempoh mancing........pancing lah sampai muntah,nak balik panggil saja

kalau budget lebih cuba la plak kat langkawi.........restoran d'kelong padang mat sirat,saya pernah pi tapi pi makan je lah


da number contact org tempat tu x......
kaki2 baru nk pi neh
Logged
brader yon
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1146


fishing is great....till my wife is calling....


« Reply #6 on: June 13, 2010, 02:04:40 PM »

kat sp ada,cuba refer colum memancing di chalet atas air(kot?).kat teluk bayu che zamri ada gak buat pelantar untuk kaki pancing,di tengah2 sg merbok(takdak la tengah sangat)saya pernah pi,siap ada rod stand,toilet dan pondok landing......umpan no hal,leh order kat orang yang bawak bot,ikan....well bergantung pada rezeki.........yang paling banyak kat sana ikan glamour ngan goh.......sekap merah pari kerapu new leaf dan semilang antara ikan ikan gred a yang ada....... :Dtambang rm 10 pi dan balik,tempoh mancing........pancing lah sampai muntah,nak balik panggil saja

kalau budget lebih cuba la plak kat langkawi.........restoran d'kelong padang mat sirat,saya pernah pi tapi pi makan je lah


da number contact org tempat tu x......
kaki2 baru nk pi neh


salam.........Cikgu Fauzi kat Teluk Bayu Bukit Kecil Sungai Petani.
nie no H/p =0135235478
Logged

from perlis.....bedong....baling with love...
hataboy
Bilis
*
Offline Offline

Posts: 4


Email
« Reply #7 on: June 13, 2010, 02:34:16 PM »

kat sp ada,cuba refer colum memancing di chalet atas air(kot?).kat teluk bayu che zamri ada gak buat pelantar untuk kaki pancing,di tengah2 sg merbok(takdak la tengah sangat)saya pernah pi,siap ada rod stand,toilet dan pondok landing......umpan no hal,leh order kat orang yang bawak bot,ikan....well bergantung pada rezeki.........yang paling banyak kat sana ikan glamour ngan goh.......sekap merah pari kerapu new leaf dan semilang antara ikan ikan gred a yang ada....... :Dtambang rm 10 pi dan balik,tempoh mancing........pancing lah sampai muntah,nak balik panggil saja

kalau budget lebih cuba la plak kat langkawi.........restoran d'kelong padang mat sirat,saya pernah pi tapi pi makan je lah



makasih otai......
dulu pnah g sekali area2 situ gak,
tapi chalet terapung....
pak ya....
tu pun redah je
da number contact org tempat tu x......
kaki2 baru nk pi neh


salam.........Cikgu Fauzi kat Teluk Bayu Bukit Kecil Sungai Petani.
nie no H/p =0135235478
Logged
gelamapapan
Siakap
*
Offline Offline

Posts: 83


Email
« Reply #8 on: June 25, 2010, 03:51:29 AM »

ni nak update skit

chalet terapung teluk bayu.............che zamri 0195404943/0194654787
chalet terapung tg dawai................en amdan(peladang)044572117
persatuan nelayan........................pak ya 0164829309

untuk umpan idup boleh order kat depa................
kalau nak beli tempat lain..................ah earn pekan baru sp 0124283118,sekoq tiga kupang
order dulu.........

tq
Logged
manba_nkk
AJK PNET
Arowana
***
Offline Offline

Posts: 18049



« Reply #9 on: June 25, 2010, 08:10:20 AM »

ni nak update skit

chalet terapung teluk bayu.............che zamri 0195404943/0194654787
chalet terapung tg dawai................en amdan(peladang)044572117
persatuan nelayan........................pak ya 0164829309

untuk umpan idup boleh order kat depa................
kalau nak beli tempat lain..................ah earn pekan baru sp 0124283118,sekoq tiga kupang
order dulu.........

tq

baik punya info bro gelamapapan ! Terima Kasih ! Grin
Logged

takda peduli, hentam saja
muni
Bilis
*
Offline Offline

Posts: 29



Email
« Reply #10 on: July 17, 2010, 11:08:35 PM »

Siapa ada info tentang kelong di Kedah? TQ

kat langkawi iaitu kat pulau tuba ada sebiji kelong, dua tiga tahun lpas pernah pergi. kalau p cuti kat tuba boleh la p kelong...lps tu balik masak kat calet pak mid.
Logged
paknjang
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1129



WWW Email
« Reply #11 on: July 22, 2010, 12:18:45 AM »

Siapa ada info tentang kelong di Kedah? TQ
ikan apa yang ada kat tengah jalan ni....
Logged
bllukang
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 731


GS 07 samurai ,--)-----


Email
« Reply #12 on: August 11, 2010, 06:40:20 AM »

Siapa ada info tentang kelong di Kedah? TQ
ikan apa yang ada kat tengah jalan ni....
tu mancing tak tak kira tempat la tu.....,dimana ada air.di situ ada ikan...yes..janji mancing.
Logged

"MOH MANCING WEH!!!" 013-5844562
toman utara
Bilis
*
Offline Offline

Posts: 10



« Reply #13 on: September 07, 2010, 04:35:31 PM »

btol tu...dkt pulau tuba da kelong....n ikan dkt cna pon rakus2 blaka...
Logged
teinmomo
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 10856


"love it learn it "


Email
« Reply #14 on: September 08, 2010, 10:45:22 PM »

btol tu...dkt pulau tuba da kelong....n ikan dkt cna pon rakus2 blaka...

ikan dh lama x kena kail kot?
heehehhee
Logged



Pages: 1   Go Up
  Print  
 
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines
SMFAds for Free Forums
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal