Pancing.Net
October 24, 2014, 10:41:12 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
  Home   Forum   Help Search Calendar Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 »   Go Down
  Print  
Author Topic: MERCURY - YAMAHA - SUZUKI - HONDA - MARINER - TOHATSU....???  (Read 25128 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
joran maluri
SAPA
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 22932


019 3100410 HJ SAARI -WP

joranmaluri@yahoo.com.my
« Reply #30 on: March 28, 2010, 08:06:35 PM »

 Grin..apa tak amik 30 hp..eddie.. Cheesy
Logged



Pancing.Net
« Reply #30 on: March 28, 2010, 08:06:35 PM »

 Logged
EDDIE
AJK PNET
Tenggiri
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 485


Aku hanya seorang boatman

detrihaniz@yahoo.com
Email
« Reply #31 on: March 29, 2010, 09:27:57 AM »

Tak mampu nak angkat naik tingkat 3, hehehehehe
Logged

ma_d_dungun
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 648


.


Email
« Reply #32 on: March 29, 2010, 09:43:14 AM »

Tak mampu nak angkat naik tingkat 3, hehehehehe
kau buat store lah kat bawah. Grin
Logged

'slumber jer sokmo'
    013-9501991 @ 013-9986992
ma_d_dungun
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 648


.


Email
« Reply #33 on: March 29, 2010, 09:50:04 AM »

kawan cuma guna mercury 5hp jer buat pancing udang yang lain tak pernah pun. Grin
Logged

'slumber jer sokmo'
    013-9501991 @ 013-9986992
joran maluri
SAPA
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 22932


019 3100410 HJ SAARI -WP

joranmaluri@yahoo.com.my
« Reply #34 on: March 29, 2010, 11:37:52 AM »

Tak mampu nak angkat naik tingkat 3, hehehehehe
kau buat store lah kat bawah. Grin
KENA PECAHHH MAD,,,.. Huh
Logged



SG_one
Pengendali Laman
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 7449



WWW Email
« Reply #35 on: March 31, 2010, 01:34:40 PM »

Wa ramai kaki rempit kat sini, jom la kita komplot rempit bukan macing heheheh.
Kalau dah gila mian bot bahaya, bahaya tang poket tu
ini gambar jentera saya



bila nk merempit bersama ni ?
Logged

joran maluri
SAPA
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 22932


019 3100410 HJ SAARI -WP

joranmaluri@yahoo.com.my
« Reply #36 on: March 31, 2010, 02:41:51 PM »

KASI EDEI JALAN DULU LAHHHHH...HA HA HAAA Wink Wink Wink
Logged



EDDIE
AJK PNET
Tenggiri
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 485


Aku hanya seorang boatman

detrihaniz@yahoo.com
Email
« Reply #37 on: March 31, 2010, 04:09:13 PM »

Wa ramai kaki rempit kat sini, jom la kita komplot rempit bukan macing heheheh.
Kalau dah gila mian bot bahaya, bahaya tang poket tu
ini gambar jentera saya



bila nk merempit bersama ni ?

tunggu jemputan dari tuan la, bila nak turun sungai semantan
Logged

SG_one
Pengendali Laman
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 7449



WWW Email
« Reply #38 on: March 31, 2010, 05:05:47 PM »

Wa ramai kaki rempit kat sini, jom la kita komplot rempit bukan macing heheheh.
Kalau dah gila mian bot bahaya, bahaya tang poket tu
ini gambar jentera saya



bila nk merempit bersama ni ?

tunggu jemputan dari tuan la, bila nak turun sungai semantan


ok kita merempit 11/4/2010 semenyih ? ...ok ?
Logged

cdgtxx
♪♫~ROCKAPAK~♫♪
Global Moderator
Arowana
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 13883


KAJANG ANGLER 1978


WWW Email
« Reply #39 on: March 31, 2010, 06:37:01 PM »

YAMAHA ENDURO 15 terbaek dari ladang...........

lasak, jimat, tak berapa berat, part murah, senang maintain.....dll
Logged


SG_one
Pengendali Laman
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 7449



WWW Email
« Reply #40 on: March 31, 2010, 08:26:55 PM »

YAMAHA ENDURO 15 terbaek dari ladang...........

lasak, jimat, tak berapa berat, part murah, senang maintain.....dll


bila nak merempit enjin CD ?
Logged

cdgtxx
♪♫~ROCKAPAK~♫♪
Global Moderator
Arowana
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 13883


KAJANG ANGLER 1978


WWW Email
« Reply #41 on: April 01, 2010, 07:55:19 AM »

isk..isk..isk...

den takdo enjin.......bot lg la takdo....

den tgh budget nak buat gath utk para pemilik bot kecil (14kaki)...bot tenggek ats atap keto...

kita g main kat Sg Kedaik Rompin....

setakat ni yg ada bot+enjin...

eddie
selayanggroup
Logged


SG_one
Pengendali Laman
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 7449



WWW Email
« Reply #42 on: April 01, 2010, 02:47:01 PM »

isk..isk..isk...

den takdo enjin.......bot lg la takdo....

den tgh budget nak buat gath utk para pemilik bot kecil (14kaki)...bot tenggek ats atap keto...

kita g main kat Sg Kedaik Rompin....

setakat ni yg ada bot+enjin...

eddie
selayanggroup


kumpulkan lagi CD...buat konvoi car topper ...hehehehe
Logged

EDDIE
AJK PNET
Tenggiri
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 485


Aku hanya seorang boatman

detrihaniz@yahoo.com
Email
« Reply #43 on: April 01, 2010, 09:19:52 PM »

Bang sg, rasa kita kena mulakan car topper group la hehehe, baru la boleh kita mula sesi meracun. heheheheh
Logged

SG_one
Pengendali Laman
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 7449



WWW Email
« Reply #44 on: April 01, 2010, 09:38:21 PM »

Bang sg, rasa kita kena mulakan car topper group la hehehe, baru la boleh kita mula sesi meracun. heheheheh

Kalau jadi ...kalau jadi la.... 11/4 ni kita susun 3 kereta siap bot then kita amik gambor ..... racun sedassss ....
Logged

jerung bin hitam
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3965


update terbaru aktiviti BongkarLubok di facebook


Email
« Reply #45 on: April 01, 2010, 09:59:56 PM »

EDEN PRIFERRRR...EERRHHHHHHH....

SEMUA PON OKEY........CUMA HONDA JE YANG POMEN YANG SUSAH..... Smiley Grin Grin

LAIN 2 TAK SUSAH.... Shocked

spare part honda banyak kat umw marine seksyen 15 shahalam
harga mungkin mahal sikit kut..part ori maklumlah...... Grin
Logged

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::
joran maluri
SAPA
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 22932


019 3100410 HJ SAARI -WP

joranmaluri@yahoo.com.my
« Reply #46 on: April 01, 2010, 10:01:30 PM »

EDEN PRIFERRRR...EERRHHHHHHH....

SEMUA PON OKEY........CUMA HONDA JE YANG POMEN YANG SUSAH..... Smiley Grin Grin

LAIN 2 TAK SUSAH.... Shocked

spare part honda banyak kat umw marine seksyen 15 shahalam
harga mungkin mahal sikit kut..part ori maklumlah...... Grin
UMW TOYOTA...... Grin Grin Grin TAPI JUAL HONDA MARINE..
Logged



EDDIE
AJK PNET
Tenggiri
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 485


Aku hanya seorang boatman

detrihaniz@yahoo.com
Email
« Reply #47 on: April 01, 2010, 10:02:32 PM »

EDEN PRIFERRRR...EERRHHHHHHH....

SEMUA PON OKEY........CUMA HONDA JE YANG POMEN YANG SUSAH..... Smiley Grin Grin

LAIN 2 TAK SUSAH.... Shocked

spare part honda banyak kat umw marine seksyen 15 shahalam
harga mungkin mahal sikit kut..part ori maklumlah...... Grin
jerung hitam boleh tak bagi contact umw tu nak cari barang honda la
Logged

jerung bin hitam
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3965


update terbaru aktiviti BongkarLubok di facebook


Email
« Reply #48 on: April 01, 2010, 10:21:07 PM »

EDEN PRIFERRRR...EERRHHHHHHH....

SEMUA PON OKEY........CUMA HONDA JE YANG POMEN YANG SUSAH..... Smiley Grin Grin

LAIN 2 TAK SUSAH.... Shocked

spare part honda banyak kat umw marine seksyen 15 shahalam
harga mungkin mahal sikit kut..part ori maklumlah...... Grin
UMW TOYOTA...... Grin Grin Grin TAPI JUAL HONDA MARINE..

hhaha...dibawah umw adaproduct....toyota, komatsu,BTtruck,Raymond truck,Tenant,honda merine,power compressor...... Grin macam2 ada
Logged

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SG_one
Pengendali Laman
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 7449



WWW Email
« Reply #49 on: April 01, 2010, 10:32:49 PM »

nissan marine ada tak?
Logged

jerung bin hitam
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3965


update terbaru aktiviti BongkarLubok di facebook


Email
« Reply #50 on: April 01, 2010, 10:35:20 PM »

nissan marine ada tak?

nissan tak de bg inspector....
Logged

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SG_one
Pengendali Laman
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 7449



WWW Email
« Reply #51 on: April 01, 2010, 11:08:02 PM »

nissan marine ada tak?

nissan tak de bg inspector....

syyyyy .....

Kat mana nk dapatkan spare part Nissan Marine yer ?
Logged

joran maluri
SAPA
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 22932


019 3100410 HJ SAARI -WP

joranmaluri@yahoo.com.my
« Reply #52 on: April 01, 2010, 11:10:17 PM »

cuba tanya kat mercury - MARINER marine... Huh

KOK TAK SILAP ENGIN SAMA.... Grin
Logged



cdgtxx
♪♫~ROCKAPAK~♫♪
Global Moderator
Arowana
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 13883


KAJANG ANGLER 1978


WWW Email
« Reply #53 on: April 02, 2010, 07:25:27 AM »

NISSAN MARINE........pes time den dongar ni....
Logged


semilang karang
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 5065



« Reply #54 on: April 02, 2010, 12:08:04 PM »

NISSAN MARINE........pes time den dongar ni....


http://www.nissanmarine.com/



Logged

"Mengapa perlu mencari kesempurnaan jika diri juga x sempurna

Mengapa perlu mencari kejujuran jika diri juga tak pernah jujur"
SG_one
Pengendali Laman
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 7449



WWW Email
« Reply #55 on: April 02, 2010, 12:10:55 PM »

NISSAN MARINE........pes time den dongar ni....

jangan tak sangka Nissan pun ada enjin Outboard jugak ....mana tahu lepas ni ada proton Outboard pulak ....
Logged

cdgtxx
♪♫~ROCKAPAK~♫♪
Global Moderator
Arowana
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 13883


KAJANG ANGLER 1978


WWW Email
« Reply #56 on: April 02, 2010, 12:15:53 PM »

jangan tak sangka Nissan pun ada enjin Outboard jugak ....mana tahu lepas ni ada proton Outboard pulak ....

bot exora (4 seater) + enjin outboard Campro cps
Logged


SG_one
Pengendali Laman
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 7449



WWW Email
« Reply #57 on: April 02, 2010, 12:24:36 PM »

Bot Kelisa + Enjin campro V8 .....
Logged

anaz
Bilis
*
Offline Offline

Posts: 44


Email
« Reply #58 on: May 26, 2010, 04:23:31 PM »

berapa agaknye harga boat yg baru lah

yamaha 15hp....?
suzuki 15hp.........?
honda 15hp..?
ada sapa2 tahu tak....boleh bg tahu...ingat nak sambar 1 hujung tahun ni wat main sungai ganu kat area Serada...
                                 
Logged
SG_one
Pengendali Laman
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 7449



WWW Email
« Reply #59 on: May 26, 2010, 04:37:28 PM »

berapa agaknye harga boat yg baru lah

yamaha 15hp....?
suzuki 15hp.........?
honda 15hp..?
ada sapa2 tahu tak....boleh bg tahu...ingat nak sambar 1 hujung tahun ni wat main sungai ganu kat area Serada...
                                

Kurang pasti la tuan, nak ambil 2 stroke or four stroke ?
kalau 2 stroke kaki panjang harganya sekitar RM5K++ ........
Logged

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 »   Go Up
  Print  
 
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines
SMFAds for Free Forums
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal