Author Topic: lokasi memancing di kelong yg menarik di pulau ketam  (Read 11257 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline boyshark

  • Bilis
  • *
  • Posts: 15
  • Gender: Male
  • Raja Air Tawar
    • Email
lokasi memancing di kelong yg menarik di pulau ketam
« on: January 28, 2010, 09:42:25 AM »
assalamualaikum sahabat semua...ni nak tanye ckit kat otai2 semua,sy nk memancing kt kelong di pulau ketam minggu nie tapi tak tau nk g sane camner sbb first time nk mancing kt area sane.mcmne gan bot?kelong yg terbaik bleh mancing?nak hubungi sapa?umpan apa yg bleh guna?


tolong ye bro....

Offline palormy

  • AHLI JAWATANKUASA
  • AJK PNET
  • Marlin
  • ***
  • Posts: 1637
  • Gender: Male
  • klu ada trip call 0193368922
    • Email
Re: lokasi memancing di kelong yg menarik di pulau ketam
« Reply #1 on: January 28, 2010, 12:53:11 PM »


salam tuan..tuan dah salah masuk rumah ni....cuba tuan masuk link berikut

http://www.pancing.net/index.php?board=17.0

Offline boyshark

  • Bilis
  • *
  • Posts: 15
  • Gender: Male
  • Raja Air Tawar
    • Email
Re: lokasi memancing di kelong yg menarik di pulau ketam
« Reply #2 on: January 28, 2010, 03:17:21 PM »
sorry la bro sy nie pun xpandai la nk main internet ni...rumah mane yg nk masuk ni?

Offline joran maluri

  • SAPA
  • Arowana
  • *
  • Posts: 22936
  • Gender: Male
  • 019 3100410 HJ SAARI -WP
Re: lokasi memancing di kelong yg menarik di pulau ketam
« Reply #3 on: January 28, 2010, 04:54:41 PM »
 ;D ;D ;D.....LALA LALALAA  SORRY



Offline zed09

  • Bilis
  • *
  • Posts: 37
  • Gender: Male
  • mancing dimana saja
    • Email
Re: lokasi memancing di kelong yg menarik di pulau ketam
« Reply #4 on: January 29, 2010, 06:35:36 PM »
Kelong P.Ketam kawan x tau, kalu Jetty Sg Lima P.Ketam tau le, naik feri dari Port Kelang
bayar RM6.00 turun jetty sg Lima, bolih mcing sampai pengsan, hasil pun bolih tahan

Offline snake_head-hunter

  • Tenggiri
  • *
  • Posts: 238
    • Email
Re: lokasi memancing di kelong yg menarik di pulau ketam
« Reply #5 on: February 24, 2010, 08:17:24 PM »
penah try tp hampes, ai besar la, kene tngok air psang surut gak