Pancing.Net
September 02, 2014, 09:49:08 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News:
 
  Home   Forum   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »   Go Down
  Print  
Author Topic: Haruan Bagan Dato  (Read 27813 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
cooyard
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2409



« on: February 02, 2010, 11:15:10 AM »

Port Bagan Dato kat maner yg ader ruan mega?
yg biasa dpt 0.4kg ~0.6kg jer. Cry
Logged

CHRonic ANgleRs oF KELantAN(CRANK77)
019 empat kosong enam lima tiga dua sembilan.
Pancing.Net
« on: February 02, 2010, 11:15:10 AM »

 Logged
Lepek
Pelata
*
Offline Offline

Posts: 106


Alhamdulillah....REZEKI


Email
« Reply #1 on: February 02, 2010, 12:40:12 PM »

dok dgr gak mber2 dpt yg MEGA2 tp teman blum try lg kat BAGAN DATO ni...!!! mau 1 ari
Logged

CALL @ SMS teman 012212136 / 0133033669...miscall SORRY
manba_nkk
AJK PNET
Arowana
***
Offline Offline

Posts: 17624



« Reply #2 on: February 02, 2010, 12:56:34 PM »

Port Bagan Dato kat maner yg ader ruan mega?
yg biasa dpt 0.4kg ~0.6kg jer. Cry

 

Yg 0.4/0.6 kg pun hentam, mana ada lagi yg mega wei !
Logged

takda peduli, hentam saja
Lepek
Pelata
*
Offline Offline

Posts: 106


Alhamdulillah....REZEKI


Email
« Reply #3 on: February 02, 2010, 02:34:10 PM »

Port Bagan Dato kat maner yg ader ruan mega?
yg biasa dpt 0.4kg ~0.6kg jer. Cry

 

Yg 0.4/0.6 kg pun hentam, mana ada lagi yg mega wei !

sapa kata x ada yg MEGA2.......HARUAN TASIK tu lagi mega2  Grin Grin Grin
Logged

CALL @ SMS teman 012212136 / 0133033669...miscall SORRY
ejoy_burger
Mod.Laman Ini
Marlin
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 5921


ejoy_burger
Email
« Reply #4 on: February 02, 2010, 02:49:12 PM »

Teman orang bagan dato tapi teman tak tau plak kt mana diamnya ruan mega ni...
cuba tanya dgn tomato_men... dia dah mencemar duli langgar masuk tempat teman
tanpa teman disisi... hehehe
Logged

Call: 018-4027040 / 010-2000577
Whatsapp: 018-4027040
BBM : 270AF59E
Facebook: https://www.facebook.com/faizulzahry.basri
cooyard
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2409



« Reply #5 on: February 03, 2010, 08:39:34 AM »

Port Bagan Dato kat maner yg ader ruan mega?
yg biasa dpt 0.4kg ~0.6kg jer. Cry

 

Yg 0.4/0.6 kg pun hentam, mana ada lagi yg mega wei !
Sebelum hentam, dah tanyer org kampung yg mancing sekali.
Dio ckp bleh ambik besar tu, kalu curut/baby lg elok lps. Grin
Tapi pernah tgk bebdk kmpg tu yg curut pon pon diorang ambik. Cry
Logged

CHRonic ANgleRs oF KELantAN(CRANK77)
019 empat kosong enam lima tiga dua sembilan.
chikut
Marlin
*
Offline Offline

Posts: 1008



Email
« Reply #6 on: February 06, 2010, 01:36:36 AM »

sekng ni payah nak dapat paling kuat pun sekilojer emmm semuanyer berpunca dari penggunaan bahan kimia yg banyak untuk racun dan baja tanaman2... kalou ade pon seko 2jer tntng lubuk2 haruan  nak best kene masuk kawasan estet depan umah syer tapi masalhnyer kene kautim ngn ap tempattu kalo tak nayer peratus yg boleh dikatekan untuk haruan bagan datuk yg bersaiz mega adelah 30% xsampai. baru2 ni teman ade turun pi menjejak haruan dari pukul 4.30 sampai 7.00pm hasilnyer haruan 2ekor besaiz remaja 

antara gamba2 yg sempat di tangkap sebelom hp kehabisan bateri





Logged

kita takakan berasa gundah walau sekali jika kiter tahu ape yng kita cari
tometo_men
Marlin
*
Offline Offline

Posts: 872



« Reply #7 on: February 06, 2010, 04:05:00 AM »

haruan bagan datoh

racun ejoy  jer..hehehe   Tongue





Logged

http://lensahittam.blogspot.com/
http://zuaralias.blogspot.com/

Barangsiapa memandang remeh kesalahannya, maka dia akan memandang besar kesalahan orang lain.
Barangsiapa memandang besar kesalahannya, maka dia akan memandang remeh kesalahan orang lain
chikut
Marlin
*
Offline Offline

Posts: 1008



Email
« Reply #8 on: February 06, 2010, 10:51:23 AM »

wah banyak tu ade mase boleh le kiter komlot bersamatuan tomatomen dukkat bagan datoh gak kerrrr
Logged

kita takakan berasa gundah walau sekali jika kiter tahu ape yng kita cari
SG_one
Pengendali Laman
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 7434



WWW Email
« Reply #9 on: February 06, 2010, 11:04:05 AM »

cayalah  ...... lama tak ngail kat bagan datoh .... masa sekolah dulu rajin kesana ... mancing kat area kebun ntah apa namanya ntah ... dulu sekali pegi dapat la 40@50 ekor sorang ... dulu la ...
Logged

ejoy_burger
Mod.Laman Ini
Marlin
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 5921


ejoy_burger
Email
« Reply #10 on: February 06, 2010, 11:08:37 AM »

wah banyak tu ade mase boleh le kiter komlot bersamatuan tomatomen dukkat bagan datoh gak kerrrr

chikut, tom ni duduk Klang... Tapi abih sampai ke kampung kita dia randuk memancing...
Logged

Call: 018-4027040 / 010-2000577
Whatsapp: 018-4027040
BBM : 270AF59E
Facebook: https://www.facebook.com/faizulzahry.basri
berudu
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 21261


Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka


Email
« Reply #11 on: February 06, 2010, 02:07:38 PM »

Kat selekoh ada 1 tempat. tapi dalam kebun org. Dalam kebun dia ada parit besar, byk haruan gedi2. Tapi tuan punyer tanah tu
Hj Bakhil, klu nak kene kejar ngan parang pi la mancing kat kebun dia Grin Grin Grin
Lokasi kebun tu belakang rumah dia jer, info ni pun dapat dari jiran pak mertua masa duk selekoh haritu. Dia nampak masa menebas rumput kat kebun pak Hj tu. Dia g mancing pun kene marah Cry Cry Cry
Logged

Ayuhak mancing     DAIL
 
bdboy76
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2224



Email
« Reply #12 on: February 07, 2010, 11:45:44 AM »

raya cina teman balik kg....kat kg parit2 dah dbersihkan...tiada kiambang.....bulan ruan puyu sepat berlambak sekarang nie...kalau berani turun la
Logged

kalau terasa nak ajak mancing tel atau sms jer teman d talian 0182380648
ejoy_burger
Mod.Laman Ini
Marlin
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 5921


ejoy_burger
Email
« Reply #13 on: February 07, 2010, 04:03:19 PM »

tunggu kemunculan teman...
Tapi kalau teman balik umah mertua tak dapat ler join...
Logged

Call: 018-4027040 / 010-2000577
Whatsapp: 018-4027040
BBM : 270AF59E
Facebook: https://www.facebook.com/faizulzahry.basri
chikut
Marlin
*
Offline Offline

Posts: 1008



Email
« Reply #14 on: February 07, 2010, 09:42:57 PM »

rayer ciner insalh bolehtu kiter ngeteh samer dulu. kalo nak turun mancingnyer ari ahadtu teman xdapat nak ikut le kalo ari senin nyer boleh hihihi ahad tu teman ade keje... er tuan ejoi balik kampong maner raye nii
Logged

kita takakan berasa gundah walau sekali jika kiter tahu ape yng kita cari
zizou
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1919


jom casting n fly..jb area.0123059276


Email
« Reply #15 on: February 07, 2010, 10:11:39 PM »

uihh beh2 la hasilnyee..tahniah2 Grin
Logged
skyjuice_4379
Tenggiri
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 252


jom le mancing...

aku
Email
« Reply #16 on: February 08, 2010, 01:25:10 AM »

yg gambo last tu kat mane ek?
mcm kenal je jambatan tu..
huhu Wink
Logged

taip ON JOM MANCING hantarkan ke 017-2996951
cooyard
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2409



« Reply #17 on: February 08, 2010, 09:55:26 AM »

Ari sabtu dan ahad lps, air besar, so kumpau  Cry
Kat sekolah tu dah try, dpt sekor -+0.5kg jer. Cry
rayer cine nih ader komplot tu, calling2 la. Cool
Logged

CHRonic ANgleRs oF KELantAN(CRANK77)
019 empat kosong enam lima tiga dua sembilan.
tometo_men
Marlin
*
Offline Offline

Posts: 872



« Reply #18 on: February 08, 2010, 11:37:25 AM »

Ari sabtu dan ahad lps, air besar, so kumpau  Cry
Kat sekolah tu dah try, dpt sekor -+0.5kg jer. Cry
rayer cine nih ader komplot tu, calling2 la. Cool

RAYE CINA NI RAMAI YG ADA KAT SANA...PESTAAAA... Grin
Logged

http://lensahittam.blogspot.com/
http://zuaralias.blogspot.com/

Barangsiapa memandang remeh kesalahannya, maka dia akan memandang besar kesalahan orang lain.
Barangsiapa memandang besar kesalahannya, maka dia akan memandang remeh kesalahan orang lain
chikut
Marlin
*
Offline Offline

Posts: 1008



Email
« Reply #19 on: February 08, 2010, 12:23:08 PM »

kalo turun jangnluper kaci tau bole kiter memacing bersame tuan ejoi bagai maner balik maner yer rayeni
Logged

kita takakan berasa gundah walau sekali jika kiter tahu ape yng kita cari
berudu
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 21261


Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka


Email
« Reply #20 on: February 08, 2010, 03:12:16 PM »

Chikut, jauhnyer g mancing, dekat sg manik lg melambak haruan da Tongue Tongue Tongue Apa lagi, serbu la rizab kayu api Grin Grin Grin
X pun mancing dekat sungai batang padang pun ok gak per, baung tu Shocked Shocked Shocked
Logged

Ayuhak mancing     DAIL
 
pak barau
Bilis
*
Offline Offline

Posts: 21


Email
« Reply #21 on: February 09, 2010, 11:28:17 AM »

haruan mega bagan dato dah tinggal kenangan je
sebab banyak sgt kaki pancing yang tapau

dulu masa teman sekolah,bagan dato merupakan syurga haruan
Logged
berudu
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 21261


Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka


Email
« Reply #22 on: February 09, 2010, 03:58:58 PM »

Ada lagi pak barau. Tapi yang kecik2 jer banyak. Yang beso2 kene rajin teroka.
Logged

Ayuhak mancing     DAIL
 
chikut
Marlin
*
Offline Offline

Posts: 1008



Email
« Reply #23 on: February 09, 2010, 10:44:27 PM »

Chikut, jauhnyer g mancing, dekat sg manik lg melambak haruan da Tongue Tongue Tongue Apa lagi, serbu la rizab kayu api Grin Grin Grin
X pun mancing dekat sungai batang padang pun ok gak per, baung tu Shocked Shocked Shocked


 tntulah tapi syer duduk kat bagan datoh sungai manik tu kampung belah ayah syer  jumler turun bagan datoh raye chinerni dapat mengeteh bersama tapi ari sabtu dan senin le ahad aku ade kejer
Logged

kita takakan berasa gundah walau sekali jika kiter tahu ape yng kita cari
berudu
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 21261


Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka


Email
« Reply #24 on: February 10, 2010, 10:39:22 AM »

Chikut, jauhnyer g mancing, dekat sg manik lg melambak haruan da Tongue Tongue Tongue Apa lagi, serbu la rizab kayu api Grin Grin Grin
X pun mancing dekat sungai batang padang pun ok gak per, baung tu Shocked Shocked Shocked


 tntulah tapi syer duduk kat bagan datoh sungai manik tu kampung belah ayah syer  jumler turun bagan datoh raye chinerni dapat mengeteh bersama tapi ari sabtu dan senin le ahad aku ade kejer

Huhuhu, dulu masa rumah pak mertua kat Selekoh bleh la melajak sana. Klu balik kg mesti pekena soto dengan cendol kat pasar Bagan Datoh. Pergh, meletup. Malam2 pekena soto ngan member2 lepak kat jeti tgk org mancing.(promote Bagan Datoh nampaknyer) Grin Grin Grin
Logged

Ayuhak mancing     DAIL
 
cooyard
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2409



« Reply #25 on: February 10, 2010, 11:33:01 AM »

Sabtu jom ngeteh dan round kg cari ruan Grin
Logged

CHRonic ANgleRs oF KELantAN(CRANK77)
019 empat kosong enam lima tiga dua sembilan.
chikut
Marlin
*
Offline Offline

Posts: 1008



Email
« Reply #26 on: February 11, 2010, 09:17:01 PM »

Sabtu jom ngeteh dan round kg cari ruan Grin


sabtuniker insyalh boleh nak cantik lai malam nyer kiter ngeteh duloler kat jeti bagan datoh ni numberhp syer 0194758622 ape2hal coling2 yer




 satu pemandangan yg indah
Logged

kita takakan berasa gundah walau sekali jika kiter tahu ape yng kita cari
manba_nkk
AJK PNET
Arowana
***
Offline Offline

Posts: 17624



« Reply #27 on: February 12, 2010, 07:43:32 AM »

airnya jauh lebih indah wei....... Grin
Logged

takda peduli, hentam saja
berudu
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 21261


Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka


Email
« Reply #28 on: February 12, 2010, 11:06:56 AM »

airnya jauh lebih indah wei....... Grin

Makhluk dalam airnya lagi lebih indah wei Grin Grin Grin Grin Tongue
Logged

Ayuhak mancing     DAIL
 
cooyard
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2409



« Reply #29 on: February 12, 2010, 11:20:18 AM »

Kawe pernah dpt sembilang -+0.5kg jer kat sini Cry
Malam ni kalu nampak Hilux WSVxxxx tuh ader la kawe kat jeti tuh. Grin
019-4403062
Logged

CHRonic ANgleRs oF KELantAN(CRANK77)
019 empat kosong enam lima tiga dua sembilan.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »   Go Up
  Print  
 
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines
SMFAds for Free Forums
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal