Pancing.Net
September 18, 2014, 07:35:00 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News:
 
  Home   Forum   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 4 »   Go Down
  Print  
Author Topic: Bot sewa utk gail udang galah, Teluk Intan  (Read 6149 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
manba_nkk
AJK PNET
Arowana
***
Offline Offline

Posts: 17687



« on: February 02, 2010, 01:12:06 PM »

Saya ada member kat sana menyediakan bot utk disewa gan tekong sekali, sebab dia ni ekpert gail udang !

Dia ni orang baik, ramah, boleh dirunding, rajin tukar port kalu udang dah stop makan.

Harga bleh kawtim gan dia, dia janji pelangan happi dan dapat hasil yg memuaskan !

Satu lagi, masa mancing tu dia pun gail sekali, TAPI hasil tangkapan dia kasi kamu semua !!!

Try call dia n tanya : 017-5695351, nama : G-joy

Adik beliau pun sama bagus cam dia ! Mereka kira tag-team le tu !

Sebut nama saya [ Abduh ] kot dia boleh kasi diskaunt harga n komision udang sekor dua kat saya ! Grin Grin Grin

Sekarang musim udang so jangan terlepas peluang cantik ni !
Logged

takda peduli, hentam saja
Pancing.Net
« on: February 02, 2010, 01:12:06 PM »

 Logged
ejoy_burger
Mod.Laman Ini
Marlin
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 5921


ejoy_burger
Email
« Reply #1 on: February 02, 2010, 01:22:56 PM »

Berapa kos untuk sekali trip.. Sewa satu bot ke atau kira kepala??
Logged

Call: 018-4027040 / 010-2000577
Whatsapp: 018-4027040
BBM : 270AF59E
Facebook: https://www.facebook.com/faizulzahry.basri
SG_one
Pengendali Laman
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 7447



WWW Email
« Reply #2 on: February 02, 2010, 05:15:18 PM »

a'ah...berapa sewa?...sewa fiber jer ada tak ?
Logged

manba_nkk
AJK PNET
Arowana
***
Offline Offline

Posts: 17687



« Reply #3 on: February 02, 2010, 05:34:53 PM »

Bot tu memang fiber, boleh muat 3 orang je termasuk tekong. Lebih nanti susah nak mancing kalu seorang 3~4 batang pancing.

8~10 jam RM100 kot ! Boleh runding gan dia.
Logged

takda peduli, hentam saja
SG_one
Pengendali Laman
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 7447



WWW Email
« Reply #4 on: February 02, 2010, 07:50:29 PM »

teman pernah beborak ngan satu apek kat kepong Tackle dulu...dia citer kat teluk intan ni memang banyak udang ..pastu udang dia sedap tak sama ngan tempat lain ... teringin nk menjengah kesana ....
Logged

manba_nkk
AJK PNET
Arowana
***
Offline Offline

Posts: 17687



« Reply #5 on: February 03, 2010, 07:42:58 AM »

teman pernah beborak ngan satu apek kat kepong Tackle dulu...dia citer kat teluk intan ni memang banyak udang ..pastu udang dia sedap tak sama ngan tempat lain ... teringin nk menjengah kesana ....

Rasa udang tu saya tak tau sangat sebab walaupun asal dari Tk Intan, tapi masa kecil dulu tak mancing, sehinggalah dah kerja n kahwin baru start. Bila dah kahwin dan ada anak, jarang balik sana, kalu ada pun balik hari, tak dapat nak lepas gian !

Tuan punya bot tu kata udang sana sedang bertelur, kalu lepas raya cina nanti lagi 'galak' makan mata kail ! Grin
Logged

takda peduli, hentam saja
jat
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 10144


:Pt Klang - Psir Mas:


Email
« Reply #6 on: January 08, 2013, 10:29:24 AM »

abg man, tolong survey cuaca kat sana macamana ok ke tak skrang ni.
nak plan turun sana hujung minggu ni Wink
Logged



'Berikan seseorang seekor ikan, anda memberi dia makan untuk sehari'.          
'Ajarkan seseorang menangkap ikan, anda memberi dia makan untuk seumur hidup.'
yop ingker
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2211



Email
« Reply #7 on: January 08, 2013, 10:38:20 AM »

terbaikkk la tuan mamba_nkk,bertambah koleksi tekong buat teman.. Grin Grin Grin
Logged

ray_mie
SAPA
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2925



« Reply #8 on: January 08, 2013, 10:39:27 AM »

abg man, tolong survey cuaca kat sana macamana ok ke tak skrang ni.
nak plan turun sana hujung minggu ni Wink

gulp....... Shocked Shocked Shocked
nasib baik tgh bulan jat....
Logged



اَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُ
otc
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 991



« Reply #9 on: January 08, 2013, 10:39:58 AM »

cuaca cam ok jer weekend ni... rujuk http://www.met.gov.my/index.php?option=com_content&task=view&id=3424&Itemid=1930

abg man, tolong survey cuaca kat sana macamana ok ke tak skrang ni.
nak plan turun sana hujung minggu ni Wink
Logged

~OtC~ kosong.satu.tiga.tiga.enam.empat.lapan.kosong.sembilan.lapan ~OtC~
jat
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 10144


:Pt Klang - Psir Mas:


Email
« Reply #10 on: January 08, 2013, 10:42:30 AM »

kalau cuaca ok boleh layan la ni.
tunggu abg man reply lambat kot tngah keje.

raymie,..tngah bulan laa ok..kalau hujung bulan tu lain la.
homestay dah ada ni. plan 2 dalam satu..satu hari mengudang satu hari meruan Grin
Logged



'Berikan seseorang seekor ikan, anda memberi dia makan untuk sehari'.          
'Ajarkan seseorang menangkap ikan, anda memberi dia makan untuk seumur hidup.'
nanotrako
Bilis
*
Offline Offline

Posts: 39


Email
« Reply #11 on: January 08, 2013, 10:42:58 AM »

dah nak masuk musim udang ker kat teluk intan?mcm best jer..
Logged
jat
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 10144


:Pt Klang - Psir Mas:


Email
« Reply #12 on: January 08, 2013, 10:44:23 AM »

dengar citer kat sana udang memang ada je sepanjang masa cuma cuaca kna cun laa.
Logged



'Berikan seseorang seekor ikan, anda memberi dia makan untuk sehari'.          
'Ajarkan seseorang menangkap ikan, anda memberi dia makan untuk seumur hidup.'
ray_mie
SAPA
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2925



« Reply #13 on: January 08, 2013, 10:54:35 AM »

kalau cuaca ok boleh layan la ni.
tunggu abg man reply lambat kot tngah keje.

raymie,..tngah bulan laa ok..kalau hujung bulan tu lain la.
homestay dah ada ni. plan 2 dalam satu..satu hari mengudang satu hari meruan Grin

semoga berjaya jat.... Wink Grin
komplot ngan geng mane ni jat... Roll Eyes
Logged



اَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُ
jat
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 10144


:Pt Klang - Psir Mas:


Email
« Reply #14 on: January 08, 2013, 10:57:13 AM »

kalau cuaca ok boleh layan la ni.
tunggu abg man reply lambat kot tngah keje.

raymie,..tngah bulan laa ok..kalau hujung bulan tu lain la.
homestay dah ada ni. plan 2 dalam satu..satu hari mengudang satu hari meruan Grin

semoga berjaya jat.... Wink Grin
komplot ngan geng mane ni jat... Roll Eyes

ikut member kat tempat keje,..berdua ngan dia je. tu pun kalau ada lagi sorg dua yg nak follow.stakat ni tak cukup korum lagi. kalau takde org kira tak jadi je lah.
Logged



'Berikan seseorang seekor ikan, anda memberi dia makan untuk sehari'.          
'Ajarkan seseorang menangkap ikan, anda memberi dia makan untuk seumur hidup.'
Abang Saiful
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 34750



Email
« Reply #15 on: January 08, 2013, 10:59:01 AM »

perghhhh terbaekkk info ni.. TQ bang manba Grin Grin Grin
Logged
shahzam
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 9452


mancen jgn x mancen


« Reply #16 on: January 08, 2013, 11:07:32 AM »

ikut member kat tempat keje,..berdua ngan dia je. tu pun kalau ada lagi sorg dua yg nak follow.stakat ni tak cukup korum lagi. kalau takde org kira tak jadi je lah.

lepaskan tekak llaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........xpelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
Logged

shahzam
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 9452


mancen jgn x mancen


« Reply #17 on: January 08, 2013, 11:08:29 AM »

semoga berjaya jat.... Wink Grin
komplot ngan geng mane ni jat... Roll Eyes

seblas tahun lagi laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......
Logged

jat
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 10144


:Pt Klang - Psir Mas:


Email
« Reply #18 on: January 08, 2013, 11:14:59 AM »

ikut member kat tempat keje,..berdua ngan dia je. tu pun kalau ada lagi sorg dua yg nak follow.stakat ni tak cukup korum lagi. kalau takde org kira tak jadi je lah.

lepaskan tekak llaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........xpelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

jom la zam.
ingat nak layan 2 hari baru puas tapi takde geng la pulak.
bp pun boleh join tapi dia nak balik hari je.
Logged



'Berikan seseorang seekor ikan, anda memberi dia makan untuk sehari'.          
'Ajarkan seseorang menangkap ikan, anda memberi dia makan untuk seumur hidup.'
afiz
AJK PNET
Arowana
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 17511


P.net DUN Klang ... 019-2453593


« Reply #19 on: January 08, 2013, 11:15:24 AM »

semoga berjaya jat.... Wink Grin
komplot ngan geng mane ni jat... Roll Eyes

seblas tahun lagi laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......
sabau je la zammmmmm
Logged

nak marah, marah la.. saya apa hal??
ray_mie
SAPA
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2925



« Reply #20 on: January 08, 2013, 11:20:48 AM »

semoga berjaya jat.... Wink Grin
komplot ngan geng mane ni jat... Roll Eyes

seblas tahun lagi laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......
sabau je la zammmmmm

wakakakakakakakaka....... Cheesy Cheesy Cheesy Grin Grin Grin
tak sangka ade yg memerhati..... Roll Eyes Tongue
Logged



اَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُ
jat
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 10144


:Pt Klang - Psir Mas:


Email
« Reply #21 on: January 08, 2013, 11:23:34 AM »

he he he..
speaker nak wat aktvt pulak jumaat malam ni,..tak jadilah nak manceng udang Huh Grin
Logged



'Berikan seseorang seekor ikan, anda memberi dia makan untuk sehari'.          
'Ajarkan seseorang menangkap ikan, anda memberi dia makan untuk seumur hidup.'
shahzam
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 9452


mancen jgn x mancen


« Reply #22 on: January 08, 2013, 11:45:09 AM »

halah.....kensel pulok dah.....kawe baru nak kate on......nak kene tunggu lg seblas tahun loh gini.....
Logged

afiz
AJK PNET
Arowana
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 17511


P.net DUN Klang ... 019-2453593


« Reply #23 on: January 08, 2013, 11:48:52 AM »

halah.....kensel pulok dah.....kawe baru nak kate on......nak kene tunggu lg seblas tahun loh gini.....
zam... Camnilah.. Anggap je la angan2 ko tu cam ko di ajak g bulan naik beskal je... Aku simpati dgn ko zam
Logged

nak marah, marah la.. saya apa hal??
shahzam
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 9452


mancen jgn x mancen


« Reply #24 on: January 08, 2013, 11:54:16 AM »

hape nak buat......kene le plan sensorang je.....harap plan yg sorang tuh....mau nyer 100 tahun lagi pon aku x sampai2 telok anson nih.....
Logged

ray_mie
SAPA
Marlin
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2925



« Reply #25 on: January 08, 2013, 12:14:29 PM »

tak lari teluk anson yg dikejar..... Roll Eyes
kekekekekekeke..... Grin Grin Grin
Logged



اَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُاَللّهُ اَكْبَرُ
cardeenz
AJK PNET
Marlin
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2886


Walaupun KDN melarang...Hak Memancing HAK kami!!!!


Email
« Reply #26 on: January 08, 2013, 12:18:13 PM »

Alhmdulillah..mekasih utk info bang manba Grin Grin Grin nk gak merase main jenggo teluk intan nih Grin Grin Grin
Logged

Jom g mancing..sms/wassap/wechat la no ni klo berani..
6012-2144509
afiz
AJK PNET
Arowana
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 17511


P.net DUN Klang ... 019-2453593


« Reply #27 on: January 08, 2013, 12:21:59 PM »

hape nak buat......kene le plan sensorang je.....harap plan yg sorang tuh....mau nyer 100 tahun lagi pon aku x sampai2 telok anson nih.....
xpe la zam... Plan je le sendiri... Kalo ko ikut org tu pun kompom nye badi dia lekat pastu alasan mcm2.. Ho hanyut la, stiwul ttinggal kat umah laaa
Logged

nak marah, marah la.. saya apa hal??
manba_nkk
AJK PNET
Arowana
***
Offline Offline

Posts: 17687



« Reply #28 on: January 08, 2013, 12:51:53 PM »

Aiyakkkk apsal tetiba je naik semula topik yg laaaaama ni ?

Tang cuaca/keadaan air/hasil terkini nanti saya tepon abang saya tanya, dia selalu mancing hanya target jenggo je, baru setahun dua dah jauh lebih otai dari adik dia yg dah lama mancing yg lebih bangau je


perghhhh terbaekkk info ni.. TQ bang manba Grin Grin Grin

Alhmdulillah..mekasih utk info bang manba Grin Grin Grin nk gak merase main jenggo teluk intan nih Grin Grin Grin

Saja kongsi apa yg saya tau, dengar cerita ada ramai lagi orang buat bot sewa cari jenggo kat sana !
Logged

takda peduli, hentam saja
jat
Arowana
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 10144


:Pt Klang - Psir Mas:


Email
« Reply #29 on: January 08, 2013, 01:22:52 PM »

ok takpe..abg man tolong survey dulu.
kalau takde aral..1 atau 2hb feb akan jadi. nak cari kaki dulu.
kalau takde geng jugak saya akan culik abg man. standby ye Wink
Logged



'Berikan seseorang seekor ikan, anda memberi dia makan untuk sehari'.          
'Ajarkan seseorang menangkap ikan, anda memberi dia makan untuk seumur hidup.'
Pages: 1 2 3 4 »   Go Up
  Print  
 
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines
SMFAds for Free Forums
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal