IKAN PALING SENANG DAPAT [ Gambar terbaru 29.10.2014 : pg 30 ]

Discussion in 'Laporan Atau Coretan Trip Memancing, Gathering dan' started by manba_nkk, Apr 24, 2013.

Tags: Add Tags
  1. AbangSayang

    AbangSayang WhatsApp/Telegram : 013-4244994

    parit area kami takde ikan... :( :( :(
     
  2. aah la...ade check gak parit umah saya...takde ikan gak... :'( :'( :'(
     
  3. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Huhhhh sampai parit p check ikan ada takde patut pon dah habis stoknya ;D ;D
     
  4. kena check...takut tak sempat nak amik nnti...upenye memang takde... ;D ;D ;D
     
  5. arif.aimi

    arif.aimi Arif ~ 012-6899787

    parit tmpt ko dah kena tuba tu arol... ;D ;D ;D
     
  6. parit tu kalau tuba nie mesti kerja .................huhuhuhuu
    gile ape g tuba parit...bukan ade ikan...
     
  7. jai peon

    jai peon Marlin

    ini semua TIPUUU PUNYA umpan... ;D
     
  8. eizam

    eizam Marlin

    8) ::) ::) 8)
     
  9. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Huhhhhhh laaaaaaaaaaaaaaaaama tak update topik

    Bukan apa sebab malas, masok pnet pon dah kurang

    Trip tetap ada cuma nak buat ripot/update tu yg malas

    Kalu leh hantar/upload gambar cam watsap kan sinang ;D
     
  10. eizam

    eizam Marlin

    uikssss.. ada whatapss??
    ADD zam.... +66848497200
     
  11. ray_mie

    ray_mie Marlin

    untung laaaaaa......
    hadoo watsap....
    pegi mancing pun ajak geng watsap saja......
    saya sini SMS pun x mau lg....aaaaaa
    :'( :'( :'(
     
  12. eizam

    eizam Marlin


    tuan tanah..... oohhh tuan tanah...
    jgn biarkan insan kesedihan...
     
  13. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Apasal nombor tepon kamu lain je

    Apakata kamu yg add saya : 012-2798998



    Itu master sifu raymie mana mau layan ruan curut wei ;D
    Ikan kalu tak 10kilo keatas memang kena rejeknya
     
  14. uihhh....master manba dah ade wasap la...tak wasap kat saya punnnnn....ikan mane?update la sikit....
    larikkkkkkkkkkkk :D :D :D
     
  15. mzaharm

    mzaharm Tawakkal itu adalah berusaha bersungguh sungguh

    Terima kasih Manba...laporan dan info yang sangat berguna
     
  16. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Huh laaaaaaaama sgt tak masuk sini
     

Share This Page