Kolam Mancing area Semenyih ..

Discussion in 'Info pemancing' started by River_Monster, Jan 16, 2011.

  1. River_Monster

    River_Monster Time Cuti.. tunggu apa lagi... PANCING Arr!

    Gambar di ambil hasil dari blogspot sorang kaki pancing yang pernah mancing kat joran rimba tekala
    mancing-amal4444.blogspot.com
     

    Attached Files:

  2. aM BlankasT

    aM BlankasT Marlin

    Salam En River Monster...dh naik berapa jackport? ;D ;D ;D..lately sy gi dh 30k....
     
  3. Aaron

    Aaron Siakap

    nice info bro
     
  4. River_Monster

    River_Monster Time Cuti.. tunggu apa lagi... PANCING Arr!

    jackpot last sekali minggu lepas sempat toleh kejap je teman nengok angka 2 ja .. sebab x sabo nak melabuhkan umpan he he ..
    ;D
     
  5. limau hijau

    limau hijau kesenangan tidak mengajar erti kepayahan

    salam sume...haishh dlu g kolam ni g tgk je..xtau lak rmai member port kt cn..asam pedas pun ade..hehe.
    da lme xmncing kolam ni... :-[
     
  6. River_Monster

    River_Monster Time Cuti.. tunggu apa lagi... PANCING Arr!

    wasalm Tuan Limau Hijau.. jangan nengok je jom join sekali .. :))
     
  7. limau hijau

    limau hijau kesenangan tidak mengajar erti kepayahan

    nanti2 la..lum dtg lg minat nk mncing kat kolam byr..ade peristiwa gelap..hehehe..
     
  8. aM BlankasT

    aM BlankasT Marlin

    [color=red]Insert Quote
    nanti2 la..lum dtg lg minat nk mncing kat kolam byr..ade peristiwa gelap..hehehe..
    [/color]
    pERISTIWA gELAP?HA..pekebenda tu..?ikan kena curi ke?

    #2 week laters gi tgk jackport kat situ,x mancing pun just tgk2,usha2 je.lum pecah lg,ada ke pacu 8 kg?mcm kena game je pemancing2 kat situ..ha..ha..
     
  9. River_Monster

    River_Monster Time Cuti.. tunggu apa lagi... PANCING Arr!

    Tuan Am, teman pernah masuk pertandingan kat sini dan mmg pernah saksikan depan mata sendiri wujudnya Pacu dalam kolam pertandingan JRT. Tapi sayang brother tu disqualified sebab mata kail tertacak di badan ikan tersebut.. tgk dia lawan dekat² 10 minit.. fuhh dahsyat!!
     
  10. aM BlankasT

    aM BlankasT Marlin

    hu..hu..jgn le tuan2 sy remaja2 je...wah..slalu gi ke?..,.rasa nk try la satu hr nti...
     
  11. sham kidal

    sham kidal Bilis

    Kolam Joran Rimba Tekala ni ok lagi ker? Harap dapat maklumat terkini...
     

Share This Page