NAK TEST PORT KAT NILAI

Discussion in 'Perbincangan @ perancangan mengadakan pertandingan' started by ikan_kambing, Jan 22, 2010.

Tags: Add Tags
  1. ikan_kambing

    ikan_kambing emmbekkkk...

    saper berminat nak test casting toman kat port-port ni hari ahad ni 24/1/2010? semua area inti college nilai.. atau ada sesiapa yg penah try kat sini? ;D
    [​IMG]
     
  2. daydeng

    daydeng nilai

    bro lokasi tu katne?area inti kolej tu bnyk pot.. ???
     
  3. Soul O

    Soul O Tenggiri

    inti college tak gaji lagi ahad ni... tak de duit nak isi minyak... :(
     
  4. santap

    santap Hidup Ibarat Roda

    sama la kita. :( :(
     
  5. ikan_kambing

    ikan_kambing emmbekkkk...

    dari main entrance tu terus je.. ;D semua nak test
     
  6. EDDIE

    EDDIE Aku hanya seorang boatman

    Kesian Ikan Kambing tak dapat main Toman Semenyih cari toman nilai pulak
     
  7. buntal bujur

    buntal bujur Mengey...mengey...mengey...!!!

    serrraaangggg...!!!
     
  8. jj_cool

    jj_cool komplot nilai

    AARRRGGGHH!!!!!!
    SSSEEEEEERRAAAANGGG!!!!!
     
  9. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    baguih ni.... ::)
     
  10. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    bile....???
     
  11. ikan_kambing

    ikan_kambing emmbekkkk...

    banyak dendam tak berbalas lagi kat semenyih tu ;D
     
  12. daydeng

    daydeng nilai

    bro.kolam yang tepi jalan baru ke niali spring ke?
    ikan bnyk menangkap2,p xtau lah pe jenis..
    try casting,smpai panjang lengan ni..
    xtau lah ikan pe,p mcm ikan peacock je..
     
  13. gaara_X

    gaara_X Marlin

    ikan kambing......ambo pun dah nengok google area inti kolej tue...interesting juga tue....nak komplot leh laa....nak narik haruan gak ler....hehehehee..nak itot leh?...
     
  14. yuskjg

    yuskjg biaq rupa buruk hati mau cantik

    salam....sy dah test semua port tu tuan...sbb sy duk di nilai...pd pandangan sy kalau nak casting guna gewang susah sikit pasai lombong tu banyak lumut,melainkan pakai katak atau gewang yg boleh sorokan mata kail...selalunya kalau sy nak mengail toman kat situ sy guna ikan keli atau ikan betok tp bukan betok76 tu ya hahaha...lg satu nak menunggu dia makan huh...jenuh...tp sekali dia mkn...cair taik telinga KDN sy...dok seminggu cerita yg sama tarik bapak toman kehkehkeh..... ;D ;D
     
  15. ikan_kambing

    ikan_kambing emmbekkkk...

    aku suka ayat ni.. 20 tahun mancing, ni la 1st time aku dgr.. hahahaha!!!!! :D :D :D
     
  16. yuskjg

    yuskjg biaq rupa buruk hati mau cantik

    ;D ;D ;D mana tak nya tuan....pantang jumpa muka aja,sy ulang cerita tarik bapak toman......last2 dia cakap..DAH LA BANG....CAIR TAIK TELINGA SAYA...kehkehkeh
     
  17. Syah Botanic

    Syah Botanic Marlin

    So bile nak try port nih..?
    Tn Eddie tak berminat nak recce ke?
    ??? ??? ???
     
  18. Soul O

    Soul O Tenggiri

    haruan masak belacan... lame tak makan... nyam²
     
  19. asik

    asik Tenggiri

    so macam maner ngan port nih? ok ker kumpau?
     
  20. Hamiezul

    Hamiezul Guest

     

Share This Page