Sungai-sungai pergunungan.

Discussion in 'Tg Malim' started by - Nodri Selama -, Aug 10, 2016.

  1. pancinglama

    pancinglama Administrator

    Tak pe upload je nanti xenforo resize
     
  2. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Adoiiiii treking ni kerja orang muda je
    Tuan Nodri mana update terkini wei
     
  3. - Nodri Selama -

    - Nodri Selama - 013-5872713

    tersedak kopi tadi....patut ler ada yg sebut nama....

    laluan tak mencabar sangat....ada 1 bukit jer yg pacak...lain landai
    peserta paling ossem berusia 63 tahun.....otai Ulu Bernam Pak Zul black ( peneroka awal Sg Mangga,hutan Royal Belum )
    trip sebelum dgn saya ini...beliau baru balik dari Ulu Kemampan bersama team Perkasam Angler Group ( P.A.G ) base forum lubuk.net

    ~gambar2 akan menyusul nanti~
     
  4. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Wah instant reply dari kamu, terbaik wei
     
  5. kopytiam

    kopytiam Marlin Staff Member

    ada orang sebut 30 ogos aritu rupanya...patut baru arini teman tersedak...lambat betul buffering dia yer...
     
  6. eizam

    eizam Marlin

    kopytiam likes this.
  7. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Eizam ada komplot takmo ajak :cool:
     
  8. eizam

    eizam Marlin

    Sorry masta... ni trip family terkejut...penangan viral FB...

    esok ptg..balik penang.. seminggu kat sana...
    Insyallah... lps balik dr kampung... byk tempat ambe nk terjah..


    follow Team Randuk Caster...

    **dah lama x ke SKC....jadi memerang kat sana...
     
  9. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Hahaha saje, dh trip family ma takan I mau kacau wei

    Lain kali klu trip kurang geng cari je I ni yg cuti tahunan ada balance 366 hari lagi hihi
     
  10. azmanm

    azmanm Siakap

    air terjun canai ni
     
  11. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Air terjun canai???
     

Share This Page