Susahnya nak cari tekong ke pulau tenggol

Discussion in 'Pertanyaan, Panduan & Soal Jawab mengenai pancing' started by feruss, Jun 6, 2014.

  1. feruss

    feruss fish...ingggg.....

    Salam tn2 yang saya hormati sekalian,nk mntk tolong sape2 yang ada tekong ke pulau tenggol PM saya,jasa2 tn2 amat saya hargai,terima kasih :)
     
  2. pancinglama

    pancinglama Administrator

    nak pergi dan balik ke atau tuan nak mencari package memancing?

    kat sini dah mahal gila sekarang ni. dan nak cari tekong yg boleh dipercayai mmg susah. kalau tak ramai mungkin boleh guna khidmat bot fiber besar.
     
  3. ASWAD

    ASWAD 012-9218472 / aswadkbs@gmail.com

    Cam best je nie..parking jap...teringin nk mancin kat area p.tenggol..ade trip bole selit2 nama x
     
  4. pancinglama

    pancinglama Administrator

    kena tanya tuan tanah ;D ;D
     
  5. ewak

    ewak Arowana

    paling famous pakdin ebek @ pakdin tenggol..penah gak turun 2@3 kali ngan dia..bot kecik & burok je..tiap kali turun kompom dpt ebek..tp tu dulu laa..10-15thn lps..skrg dia masih aktif lg bawak trip mancen kat tenggol..bot pon dh tukau besau & selesa..tp aku dh x penah guna khidmat dia..no. kontek pon dh xde
     
  6. pancinglama

    pancinglama Administrator

    Bang din mmg fomous. Yg tak tahan nak booking kena setahun adavnce. Harga pun boleh tahan tinggi.
     
  7. feruss

    feruss fish...ingggg.....

    salam tn klu bleh dapat pg 3hri 2mlm pn dh ok tn dgr sna bnyak lubuk kpl karam pling famous kpl vietnamnya :) :)
     
  8. feruss

    feruss fish...ingggg.....

     
  9. feruss

    feruss fish...ingggg.....

    ye ke tn ewak,klu ada kan senang trus contect je :) :)
     
  10. ewak

    ewak Arowana

    bnyk bot bleh bwk trip tenggol ni..rasanya tekong matshah & matdin pon bleh bwk..tp kompom la kena beratur menunggu kekosongan..cuba mintak no.kontek kat anglermy
     
  11. feruss

    feruss fish...ingggg.....

    ok tn ewak trima kaseh :) :)
     
  12. ewak

    ewak Arowana

  13. TauFish

    TauFish Bilis

    mana nak dapat contact tekong pulau tenggol bot kayu besar. boleh share contact nombor tak ?
     
  14. pancinglama

    pancinglama Administrator

    nak pergi bila. sebab sekarang ni cuaca tak berapa menarik dan tak menentu. kalau nak cari ebek elok lepas tengkujuh. selalunya lepas chinese new year air molek dah
    dan berapa ramai yg nak gi??

    tenggol tak jauh mana pun. bot slow pun boleh sampai dlm sejam setengah
     

Share This Page